Другите ни хобита..
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:ааа,аз съм навитак,във ВИП-а ли ходиш?И какво значи скъпи патрони,гледах че са доста различни цените според калибъра.. http://vipguns.bg/bg/tseni.html Тренирал съм спортна стрелба(без особени постижения
) и все още съм фен ,честно казано от 10на години не съм пуцал
![]()
Не съм от най-редовните, но когато ходя, ходя именно там.
Аз съм мноооого далеч от спортната стрелба, а за постижения при мен въобще не може да се говори. Мноо съм зле. Обаче ми е страшен кеф да си пуцам

А за скъпите патрони - нали знаеш как става - примерно от понеделник до четвъртък говорим с някой, че в събота ще ходим да стреляме, в петък жена му му казва, че трябва да ходят да и си избира сандалки от МОЛ-а и решава, че патроните са му скъпи

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
спорта, приятелите и пътуванията са останалите ми любими неща
(напоследък с тази бедност ми се въртят и разни измами в главата
)

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
а не оби4аш ли да се запознаваш сас съфорумци из разни небезизвесни софийски дискотеки в 6 сутринтаhemicharger написа:Киноман съм голям, и нощния живот "Найтолоджи" са ми на сърце

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
1. ШОПИНГ /умишлено го слагам на първо място
/ - това е нещото, което ми доставя огромно удоволствие, въпреки че е изморително...понякога де. А когато се ходи на "пазар" за някоя кола - тогава е най-сладко
2.Танци - и без това не мога да живея
Особено като се носят "ритми" е супер. Невероятен начин да се отпуснеш.
3.Музика - не че съм голяма меломанка, ама...хихи...
4. Пътешествия - стане ли дума за пътуване съм първа писта. Не толкова заради мястото, където ще ходя, колкото...за самото пътуване...естествено само с кола или самолет....Скоро заминавам за чужбина /съчетавам 1&4/ и отсега изпадам в някаква еуфория...нищо, че на това място съм била 83488 пъти
5.Формула 1 - как се запалих и аз не знам. Вече няколко години, ест. състезанията редовно ги следя, сега през ваканцията им...следях редовно развието на болидите...абе всичко свързано с Ф1 си е мания за мене. На 1вото състезание, което гледах на живо бях се екипирала като фераристка /още съм си де/, ама...са и баварците като са ми на сърце...как да се екипирам с червената тениска на Ферари и потника на Заубер...дали ще ме набият?
6. То не е по-различно от БМВ, ама все пак - събирам изрезки от вестници/списания, събирам всякакви рекламни материали свързани с марката....та сега се чудя как и къде да ги разположа всичките картинки, календари и т.н
Иии така...интересувам се и от други неща, ама са...няма да ми стигне форума /хихихи/, обичам непознатите неща...предизвикателства...и винаги съм готова за още неща, които да ме грабнат.

2.Танци - и без това не мога да живея

3.Музика - не че съм голяма меломанка, ама...хихи...

4. Пътешествия - стане ли дума за пътуване съм първа писта. Не толкова заради мястото, където ще ходя, колкото...за самото пътуване...естествено само с кола или самолет....Скоро заминавам за чужбина /съчетавам 1&4/ и отсега изпадам в някаква еуфория...нищо, че на това място съм била 83488 пъти

5.Формула 1 - как се запалих и аз не знам. Вече няколко години, ест. състезанията редовно ги следя, сега през ваканцията им...следях редовно развието на болидите...абе всичко свързано с Ф1 си е мания за мене. На 1вото състезание, което гледах на живо бях се екипирала като фераристка /още съм си де/, ама...са и баварците като са ми на сърце...как да се екипирам с червената тениска на Ферари и потника на Заубер...дали ще ме набият?
6. То не е по-различно от БМВ, ама все пак - събирам изрезки от вестници/списания, събирам всякакви рекламни материали свързани с марката....та сега се чудя как и къде да ги разположа всичките картинки, календари и т.н
Иии така...интересувам се и от други неща, ама са...няма да ми стигне форума /хихихи/, обичам непознатите неща...предизвикателства...и винаги съм готова за още неща, които да ме грабнат.

kamika написа:Риболов и авиомоделиране!![]()
добре добре ,аз веднъж дваш съм ходил последния път с колегата
2,15

или се напиеш и после и да удари и да не удари ти е все двайсе ....
близо до барселона

п.п. Колега стееен действието от сниката нямам представа каде се развива
иначе аз карам от време на време по атлантическото крайбрежие на испания че ми е най близо (около 70км) зависи каде как дойде
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
В свободното си време обичам да се занимавам с дъщеря ми и естествено да прехвърлям тежести в фитнес залата 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
someone написа:МНОГО обичам да ходя да стрелям. За съжаление много рядко ми остава време за това, а и компания не мога да си намеря за това занимание - все жената им мрънкала, патроните били скъпи, детето се посрало...пенсионерски работи.
и аз обичам да стрелям но последно време не ми остава време

други хобита са ми пътуванията и пиенето на студена бира под чадър лятото

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
форума ми е лайфа...!! не знам как да го нарека...
иначе карам здраво ски-не знам тва хоби ли се води или нещо друго...
лятото - гмуркам с харпун!
от скоро здраво се хванах с фотография.
ако пътуването е хоби-начи ми е! ходя където и както намеря!!!
езиците....!! ма не ония ,а във филологически смисъл!
бих казал ,че и работата ми е хоби-харесвам я и ми е хоби да се справям с новите проблеми....
пуцам и аз по малко...! по-скоро обичам да го чистя и смазвам!
май тва е.
а!!! и да правя романтични и не толко романтични подаръци на жена ми!! ма яко и често......!!!
иначе карам здраво ски-не знам тва хоби ли се води или нещо друго...
лятото - гмуркам с харпун!
от скоро здраво се хванах с фотография.
ако пътуването е хоби-начи ми е! ходя където и както намеря!!!
езиците....!! ма не ония ,а във филологически смисъл!
бих казал ,че и работата ми е хоби-харесвам я и ми е хоби да се справям с новите проблеми....
пуцам и аз по малко...! по-скоро обичам да го чистя и смазвам!
май тва е.
а!!! и да правя романтични и не толко романтични подаръци на жена ми!! ма яко и често......!!!
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Всичко свързано с модните тенденции - ноктопластика,изкуствена коса,чанти,обувки,лещи и колкото се може повече парцалки да има

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"