Music Idol
Модератор: Общи модератори
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Абе явно има бая луди в БГ. От къде ли ги събират толкова много.
Тоя сезон кърти - 200% смех
Марийка ме кефи с тия джуки, прилича на малко прасенце

Тоя сезон кърти - 200% смех

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
klintan66 написа:Да вярно е . Това е България в момента. Но това не е училищното възпитание а домашното . Да си доведеш детето да се изложи ......бах ти ....quickshare написа:А бе чудя се такива хора въобще как могат да си вярват че могат да пеят,аиде са за кураж да си вярват ама...........Малеееее аз ако бях на мястото на някой от журито,както каза Мария директно отивам и забивам по 1 на пая грозна циганка и майка и.Бахти и л*****а.Как може да се покажеш пред цяла България и да пееш такова....(не мога да намеря думи).Това е живият пример за младите и училищното възпитание...НЯМАМ ДУМИ!!!!
Да ми говорят по телевизията "скречове" "****** вкарване" и т.н. и майка и да казва че е доволна от това което пее пред цяла България.......не не не....това наистина почвам да вярвам че е нагласено и плащат да се показват и някой им пише сценарият!!!!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
///Milen_bmw написа:Абе явно има бая луди в БГ. От къде ли ги събират толкова много.![]()
Тоя сезон кърти - 200% смех![]()
Тая па тъпа комплексирана к**ва която завижда до дъното на червата си(за пример вчера със Васи как се джавкаха) и има повече силикон на джуките от колкото сланината на 200кг прасе прави бахти и цървулските изказвания и оценявания.Тая се мисли за неква.....особено ме изкефи ония кат и каза че е на 4 място и оная не можеше да си намери място в стаята от яд

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Мене ако питате нито хората стават, нито журито! Това е жалката картинка в страната ни, това са критериите, това са идолите, това са всички видове ценности.....
К.... седнала да дава оценки на момичета с поведение, каквото тя е имала също на тези години, торба със сланина седнал да казва кой има визия и кой не....., позабравена, доста износена "мадам", недореализирана нито в страната си, нито в чужбина показва провисналите си подобия на гърди.....Дони...какво да кажа за него....поне не се гаври в очите на хората така....
Това е положението. Бездарни хора отиват доброволно други по-бездарни от тях да се забавляват с недостатъците им.....
Гледам го де, и не е като да не се смея, но равносметката е жалка....
К.... седнала да дава оценки на момичета с поведение, каквото тя е имала също на тези години, торба със сланина седнал да казва кой има визия и кой не....., позабравена, доста износена "мадам", недореализирана нито в страната си, нито в чужбина показва провисналите си подобия на гърди.....Дони...какво да кажа за него....поне не се гаври в очите на хората така....
Това е положението. Бездарни хора отиват доброволно други по-бездарни от тях да се забавляват с недостатъците им.....
Гледам го де, и не е като да не се смея, но равносметката е жалка....

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ми като са бездарни що отиват там да се излагат
ти би ли отишла,изобщо ако питат мене,трябва да сам психясал та да отида на такова прослушване.Тез талантити само са си виновни,а тва,4е тея им се подиграват е отделен вапрос.И мен принципно ни мъ кефи таз отвара4ката дето права ше ми л..а,както и таз госпожа коя е тая Дони(цитат:Стои4ков)ма тва е положението

ти би ли отишла,изобщо ако питат мене,трябва да сам психясал та да отида на такова прослушване.Тез талантити само са си виновни,а тва,4е тея им се подиграват е отделен вапрос.И мен принципно ни мъ кефи таз отвара4ката дето права ше ми л..а,както и таз госпожа коя е тая Дони(цитат:Стои4ков)ма тва е положението
Не....не бих..
По-голямата част от хората изобщо като гледам не преценяват възможностите си....то и миналия Айдъл беше голям смях, но сега мисля че е по-зле
Помните ли с "Майкъл Джексън на кроасаните" какво беше миналата година? Смях се много в началото.....момчето очевидно не беше добре, но пък и тия как му се подиграваха......
Нека да не ги допускат, незнам и аз....така или иначе има сериозни монтажи, не може ли точно тези които са не много редовни да не ги дават по ТВ....то пък кой ли ще гледа ако няма сеир 
По-голямата част от хората изобщо като гледам не преценяват възможностите си....то и миналия Айдъл беше голям смях, но сега мисля че е по-зле

Помните ли с "Майкъл Джексън на кроасаните" какво беше миналата година? Смях се много в началото.....момчето очевидно не беше добре, но пък и тия как му се подиграваха......

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Аз пък защо ли от тези Мюзик Айдъли гледам само кастингите и евентуално финала
Верно,че журито прекалява малко с гаврите,ама от друга ледна точка това там е като сбирка на алипавите хора по региони...

В края на краищата нали тук сеира се харчи.....,едва ли след това предаванто ще има такъв рейтинг....

В края на краищата нали тук сеира се харчи.....,едва ли след това предаванто ще има такъв рейтинг....

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
аз пък направо не мога да го дишам тва писна ми от некви конкурси къде се се пее се има некви журита и секи се праи на интересен и оригинален