Автокрадците следат форума ни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 04 Мар 2009, 2:54

Имам каско, пушка, пистолет и няколко примитивни уреда за причиняване на болка + пряка видимост към гаража. Ако случайно не се събудя докато я изкарват от гаража ще изкарам някой лев ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 04 Мар 2009, 4:47

точно нека да е стара да не хваща окото и да е тежка за да не може да се бута ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 04 Мар 2009, 10:02

uricatoli написа:
POL_Starshi написа:
Alexi написа:аз съм си пуснал ток на дръжката на гаража ,отдаван чакам някой мангал да го намеря озъбен сутринта

Мангала е имунизиран по рождение против токов удар! :winky:

Те са на принципа: Тока силен ама глада повече.. :D

:OT: За тва те направиха цяла песен "ток по тялото" :mrgreen:
сега по въпроса: Много станаха темите свързани с кражби напоследък. :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 04 Мар 2009, 11:03

Във форума има крадци дори с по 300 мнения и повече и се правят на светата вода не напита :winky:
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 04 Мар 2009, 11:11

TUZara` написа:Чак сега ли се досети,че следят форума ни ....май жените в нашия форум на-добре правят,като с галерията си слагат техни снимки а ние слагаме на колите ни .... направо сме си ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯЖ МЕ :mhihi:

И да ме светнеш, като се пускак снимките на колата, какво от това? По един регистрационен номер какво ще разберат? Може би темата трябваше да бъде озаглавена иначе: Служители от МВР следят форума ни, за да дават информация на апашите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Мар 2009, 14:07

мъка ,мъка мъчи този тема какво ще ви откраднат ? е36 на 15г и дори да го откраднат е непродаваемо редовно камо ли крадено тези дето карат коли за по 30-40к верваи ми не се чудят къде да застраховат колите си да спестят 100-200лв или къде не ги крадът ,хора глътнете малко чист въздух пример ви давам отивате да зстраховате ис -повер и ви казватоценяваме го на 7к лв но ако треа да ви го платят земи тия 3500 номера е да плащате големи вноски :winky: :winky: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 04 Мар 2009, 14:27

ивчо3 написа:
TUZara` написа:Чак сега ли се досети,че следят форума ни ....май жените в нашия форум на-добре правят,като с галерията си слагат техни снимки а ние слагаме на колите ни .... направо сме си ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯЖ МЕ :mhihi:

И да ме светнеш, като се пускак снимките на колата, какво от това? По един регистрационен номер какво ще разберат? Може би темата трябваше да бъде озаглавена иначе: Служители от МВР следят форума ни, за да дават информация на апашите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Апашите и полицията са отявлени другари, това ако не го знаеш...
Рег. номера директно отива при другаря милиционер, който им вади адрес на регистрация на колата и данни на собственика, оттам е лесно.

И са прави колегите - всичките тия теми "Какво ще слагате по колите си за събора", "Колко екстри има колата ви", "Коя година е колата ви", "На колко километра е колата ви" са един елементарен начин да се събере информация и да се набележат автомобили на балъците, писали в тези теми.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 14:30

ивчо3 написа:

За справка, като ти откраднат колата и ти звъннат за откуп. от къде мислиш ти имат телефона?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 04 Мар 2009, 14:52

Ама още ли ги има тия "Автоджамбази" бе, Да им еб.ш ма.ката... Дали няма да застрелям някой от тях ако се доближи до колата и го видя :twisted: Ше го целнем в окото...
Иначе колеги вижте и тази тема....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=136694
Благодаря!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 04 Мар 2009, 14:58

Колеги, поне като си качвате снимки на колите си изтривай те номерата или с една черна лентичка от горе, не е толкова сложно!!!
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 04 Мар 2009, 15:10

Не пожелавам на никого да му задигнат колата, но нека заповядат... Аз съм навит да я вземат, веднага скачам в М-пакет '03 530д черна индивидуал... Имам си каско, за мен е добре дошло...

Ако има такива джабази из форума да се свържат с мен ще се разберем нещо... 8) 8) :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 04 Мар 2009, 18:16

Лично за себе си ще кажа, че след като си сложих снимки на автомобила в галерията на интериора и хоп олекнах с едно CD JVC. :confused:
После сложих снимки след кражбата на разбитото стъкло, където се виждаха гумите - и хоп след като ги пратих в мазата -4бр. dunlop wintersport m3 dot 07 :banghead:
Изводите сами може да си ги направите. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Мар 2009, 18:19

Аз предлагам всички от форума да съберем пари и при следващата открадната кола да си платим на който трябва да ги натрошат хубаво.Съединението прави силата. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 04 Мар 2009, 19:22

ivan1590 написа:Аз предлагам всички от форума да съберем пари и при следващата открадната кола да си платим на който трябва да ги натрошат хубаво.Съединението прави силата. :D

:D идеята е много добра, ама как ще ги намерим?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 04 Мар 2009, 19:27

И аз съм ЗА

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата