Автокрадците следат форума ни!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Имам каско, пушка, пистолет и няколко примитивни уреда за причиняване на болка + пряка видимост към гаража. Ако случайно не се събудя докато я изкарват от гаража ще изкарам някой лев 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
точно нека да е стара да не хваща окото и да е тежка за да не може да се бута 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
uricatoli написа:POL_Starshi написа:Alexi написа:аз съм си пуснал ток на дръжката на гаража ,отдаван чакам някой мангал да го намеря озъбен сутринта
Мангала е имунизиран по рождение против токов удар!
Те са на принципа: Тока силен ама глада повече..

сега по въпроса: Много станаха темите свързани с кражби напоследък.

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Във форума има крадци дори с по 300 мнения и повече и се правят на светата вода не напита 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
TUZara` написа:Чак сега ли се досети,че следят форума ни ....май жените в нашия форум на-добре правят,като с галерията си слагат техни снимки а ние слагаме на колите ни .... направо сме си ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯЖ МЕ
И да ме светнеш, като се пускак снимките на колата, какво от това? По един регистрационен номер какво ще разберат? Може би темата трябваше да бъде озаглавена иначе: Служители от МВР следят форума ни, за да дават информация на апашите.

мъка ,мъка мъчи този тема какво ще ви откраднат ? е36 на 15г и дори да го откраднат е непродаваемо редовно камо ли крадено тези дето карат коли за по 30-40к верваи ми не се чудят къде да застраховат колите си да спестят 100-200лв или къде не ги крадът ,хора глътнете малко чист въздух пример ви давам отивате да зстраховате ис -повер и ви казватоценяваме го на 7к лв но ако треа да ви го платят земи тия 3500 номера е да плащате големи вноски

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
ивчо3 написа:TUZara` написа:Чак сега ли се досети,че следят форума ни ....май жените в нашия форум на-добре правят,като с галерията си слагат техни снимки а ние слагаме на колите ни .... направо сме си ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯЖ МЕ
И да ме светнеш, като се пускак снимките на колата, какво от това? По един регистрационен номер какво ще разберат? Може би темата трябваше да бъде озаглавена иначе: Служители от МВР следят форума ни, за да дават информация на апашите.![]()
![]()
Апашите и полицията са отявлени другари, това ако не го знаеш...
Рег. номера директно отива при другаря милиционер, който им вади адрес на регистрация на колата и данни на собственика, оттам е лесно.
И са прави колегите - всичките тия теми "Какво ще слагате по колите си за събора", "Колко екстри има колата ви", "Коя година е колата ви", "На колко километра е колата ви" са един елементарен начин да се събере информация и да се набележат автомобили на балъците, писали в тези теми.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ивчо3 написа:TUZara` написа:Чак сега ли се досети,че следят форума ни ....май жените в нашия форум на-добре правят,като с галерията си слагат техни снимки а ние слагаме на колите ни .... направо сме си ЕЛА ВЪЛЧО ИЗЯЖ МЕ
И да ме светнеш, като се пускак снимките на колата, какво от това? По един регистрационен номер какво ще разберат? Може би темата трябваше да бъде озаглавена иначе: Служители от МВР следят форума ни, за да дават информация на апашите.![]()
![]()
За справка, като ти откраднат колата и ти звъннат за откуп. от къде мислиш ти имат телефона?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ама още ли ги има тия "Автоджамбази" бе, Да им еб.ш ма.ката... Дали няма да застрелям някой от тях ако се доближи до колата и го видя
Ше го целнем в окото...
Иначе колеги вижте и тази тема....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=136694
Благодаря!

Иначе колеги вижте и тази тема....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=136694
Благодаря!
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Колеги, поне като си качвате снимки на колите си изтривай те номерата или с една черна лентичка от горе, не е толкова сложно!!!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Лично за себе си ще кажа, че след като си сложих снимки на автомобила в галерията на интериора и хоп олекнах с едно CD JVC.
После сложих снимки след кражбата на разбитото стъкло, където се виждаха гумите - и хоп след като ги пратих в мазата -4бр. dunlop wintersport m3 dot 07
Изводите сами може да си ги направите.

После сложих снимки след кражбата на разбитото стъкло, където се виждаха гумите - и хоп след като ги пратих в мазата -4бр. dunlop wintersport m3 dot 07

Изводите сами може да си ги направите.

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз предлагам всички от форума да съберем пари и при следващата открадната кола да си платим на който трябва да ги натрошат хубаво.Съединението прави силата. 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
ivan1590 написа:Аз предлагам всички от форума да съберем пари и при следващата открадната кола да си платим на който трябва да ги натрошат хубаво.Съединението прави силата.

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5