Жоро Торнев: По-секси от жена в БМВ няма
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Penchev написа:alx написа:по темата.. има има разбира се
......
Без да го познавам Георги Торнев ви казвам ,че не е хубаво така да се говори за него или съпругата муАз изхождам от факта ,че той е голям фен на марката ,че притежава не малко автомобили БМВ ,които доколкото съм чувал той не продава (шапка му свалям на човека) ,мисля си ,че такива хора трябва да бъдат уважавани
Тук в темата се усеща типично нашенският манталитет в някои изказвания и те не ни правят чест ,защото бъдете сигурни ,че през този форум всеки божи ден "минават" много,много повече хора от колкото всичките си мислим ,пишещите сме върхът на айсберг-а
![]()
Нямам представа дали той е регистриран или изобщо влиза ,но не това и не този или който и да е форум са важни ...важното е да се уважаваме като фенове![]()
Георги Пенчев
Много правилно
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Penchev написа:alx написа:по темата.. има има разбира се
......
Без да го познавам Георги Торнев ви казвам ,че не е хубаво така да се говори за него или съпругата муАз изхождам от факта ,че той е голям фен на марката ,че притежава не малко автомобили БМВ ,които доколкото съм чувал той не продава (шапка му свалям на човека) ,мисля си ,че такива хора трябва да бъдат уважавани
Тук в темата се усеща типично нашенският манталитет в някои изказвания и те не ни правят чест ,защото бъдете сигурни ,че през този форум всеки божи ден "минават" много,много повече хора от колкото всичките си мислим ,пишещите сме върхът на айсберг-а
![]()
Нямам представа дали той е регистриран или изобщо влиза ,но не това и не този или който и да е форум са важни ...важното е да се уважаваме като фенове![]()
Георги Пенчев

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Надявам се да бъда разбран правилно от аудиторията , моите уважения към всички вас
Дай боже Торнев да не се засегне от писаното тук в темата и да вземе да извади на някой национален събор колекцията си ,всички ще сме доволни
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Penchev написа:Надявам се да бъда разбран правилно от аудиторията , моите уважения към всички васДай боже Торнев да не се засегне от писаното тук в темата и да вземе да извади на някой национален събор колекцията си ,всички ще сме доволни
![]()
Георги Пенчев
И тъй като не може да дойде едновременно с всичките си екземпляри, бих му шофирал шестицата на драго сърце

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клуба
Както и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят 
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва

Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клуба

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:Надявам се да бъда разбран правилно от аудиторията , моите уважения към всички васДай боже Торнев да не се засегне от писаното тук в темата и да вземе да извади на някой национален събор колекцията си ,всички ще сме доволни
![]()
Георги Пенчев
Напълно съм съгласен!
Леле, леле, колко мъка има по този форум-оставам с впечатление, че тук пишат само потомствени благородници и учредителите на света,
Може ли да се хващаме за това, че жена му е бивша еди каква си и той не е присъствал, на първото събрание но официалния БМВ Клуб България!
Човека си излива сърцето, относно, автомобилите които харесва, има си някакво обществено положени и позиции в медиите питали са го, казал е каквото има да казва.... много е хубаво, че добре представя любимата марка!
Съжалявам за поучителният тон, но не се сдържах!
Хубав ден на всички!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
bum_bum написа:Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва![]()
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клубаКакто и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят
тва за управителния съвет и почетния член беше пълна глупост.
смяташ ли, че ако повечето имахме пари за следващото си бмв щяхме да продадем старото си

смятам,че е позьор и ако не бях прав ,то поне за последните 8 години щях да съм се уверил в обратното

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
всеки път
bum_bum написа:какъв е тоя фенклуб на бмв- та и ходения в Германия
този отворко никога не е помирисвал БМВ Клуб България, само лъже нагло не само в този брой но и в много други издания

нека ви светна за какво иде реч, познава се Ивайло Коевски бивш търговски мениджър на Дарукар, и Константин Попов бивш член на УС на Клуба, имаше мераци да прави предаване за БМВ, и много неща щял да направи за клуба, ама да сме го направили председател щото бил много готин, така ходатайстваха за него, че е фен - фен е, но клуба не го е помирисвал изобщо

както се казва не вярвайте много на вестниците, има си дело за регистрация с учредителни протоколи в съда и всичко останало нека който се съмнява да ги провери, достъпни са за всички

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
Re: всеки път
Любо Мегов написа:bum_bum написа:какъв е тоя фенклуб на бмв- та и ходения в Германия
този отворко никога не е помирисвал БМВ Клуб България, само лъже нагло не само в този брой но и в много други издания![]()
![]()
нека ви светна за какво иде реч, познава се Ивайло Коевски бивш търговски мениджър на Дарукар, и Константин Попов бивш член на УС на Клуба, имаше мераци да прави предаване за БМВ, и много неща щял да направи за клуба, ама да сме го направили председател щото бил много готин, така ходатайстваха за него, че е фен - фен е, но клуба не го е помирисвал изобщо![]()
![]()
![]()
както се казва не вярвайте много на вестниците, има си дело за регистрация с учредителни протоколи в съда и всичко останало нека който се съмнява да ги провери, достъпни са за всички
eи затова ставаше пъпрос.мерси мегов
щом ти го казваш значи може да се сложи точка на тази инсинуация.
няма логика,човека като има пари и събира бмвета да стане почетен член по тая логика и г-н росен коларов заслужава,тои поне системно помага на форума и клуба,но да сте го чули някъде да си прави реклама аз съм такъв или онакъв

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво лошо има, че човека има пари. Човек с пари може да направи много за клуба стига да иска защото дори само по състоянието на форума мисля, че се вижда, че с гол ентусиазъм нищо не става.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
нека го поканят на събора,пък може мирчето да скочи на пилона и да доближим западняците....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bum_bum написа:Кво лошо има, че човека има пари. Човек с пари може да направи много за клуба стига да иска защото дори само по състоянието на форума мисля, че се вижда, че с гол ентусиазъм нищо не става.
Много точна приказка колега

Георги Пенчев
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
откога ентусиазма се измерва с пари
тои за 8години не е пожелал да помогне

тои за 8години не е пожелал да помогне

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5