Тежка катастрофа край Стара Загора
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ужасно, ужасно!
Тези деца са били ученици на майката на жена ми, щели са да завършат училище тази година.
Не можем да не скърбим за тези нищо не видели от този свят души.
Почивайте в мир!

Тези деца са били ученици на майката на жена ми, щели са да завършат училище тази година.
Не можем да не скърбим за тези нищо не видели от този свят души.
Почивайте в мир!

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ACCELERATOR написа:Специално този случай май е станал по невнимание - момчетата не са спрели на знак СТОП. Това си е неопитност. Явно толкова ги и учат инструкторите
Айде бе! За неспиране на знак СТОП или преминаване на червено инструктура виновен?

Виновен си е само и единствено водачът за нежеланието да спре пред СТОП! И децата знаят че се спира и оглежда пред СТОП!
Няма никакво значение възраста на водача, дали е на 17 или 37, няма дори значение дали има книжка, всеки, дори и пешеходец знае какво се прави пред СТОП!
Спрете да хвърляте обвинения по всеки дошъл ви наум само заради една малоумна сляпа защита!
Медиите в България е крайно време да бъдат осъдени за ненужната масова психоза, която създават от години!
Тежки катастрофи със жертви стават навсякъде по света всекидневно! Ще ги има винаги независимо от санкцийте и колко сурови са!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Съболезнования на близките,на починалите. Почивайте в мир
Почва да ме хваща яд вече само млади хора си отиват еб* му майката

Почва да ме хваща яд вече само млади хора си отиват еб* му майката

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Тъпото от цялата работа е че голяма част от колегите в тоя форум са добри и съобразителни шофьори и всичките тея тъжни новини тряя се лепват на предните стъкла на рацерите, не на нашите..... RIP

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Oколовръстния път по който се е движел шофьора на автобуса има ограничителен знак 50км/ч... Според вас турския шофьор дали е спазил това ограничение? Колко време органите на реда седят и гледат децата под автобуса и се чудят кво да правят??? Нещо за ведомството на г-жа Емел Етем да кажем по въпроса???
Според мен трябва пак да се повтори датата 20 април 1876-та за тези турци в България!!!
Почивайте в мир!
Според мен трябва пак да се повтори датата 20 април 1876-та за тези турци в България!!!
Почивайте в мир!
а
Там за тва кръстовище просто трябва нещо да мислят от общината. Редовно има оставени брони, стъкла, а вече ще има и паметник 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Трагедията е голяма ..Ей-затова ще продължавам да пускам теми от рода на http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=0...въпреки нежеланието на някои колеги .....
Може би ако тези момчета бяха прочели темата преди да тръгнат на път, трагедията можеше да не се случи ...
Може би ако тези момчета бяха прочели темата преди да тръгнат на път, трагедията можеше да не се случи ...
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4