Къде живеем? 2
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
bobi_maxo написа:CASIO написа:Брат тука не става дума за това дали искам хората да спортуват или не,
просто колегата лекичко ме възмоти.
И да безмислена е както казах да отида в някое РПУ
нали е загрижен така ще помогне,отколкото да пише
само теми колко е възмотен и кой колко бил тъп
не е ли така ?
Те няма да ти обърнат внимание ако си със синка на окото и с кръв на устата, а камо ли че търсиш че някой ти е откраднал лоста, на който всяка сутрин се набираш!
Може би трябва да е по убедителен.
Тука не става дума за побой, както казваш
ти едва ли няма да обърнат внимание за побой

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В полицията няма да обърнат внимание ако ще и да отида с лоста заврян в задника.
Темата по-скоро е провокирана от възмущението що за народ сме.
Някой е направил нещо хубаво, и от там нататък както каза някой от 10 човека, които минат двама ще се хванат да потренират, а останалите 8 ще се мъчат да го счупят. Това нещо се беше задържало може би 15 години там, защото аз го знам от около 7 и сега някой реши, че толкова му трябва тоя 1 лев, дето ще го вземе от скраб, че ебава майката на много хора, защото вярвам, че тези лостове са били една приятна част от ежедневието не само за мен. Сега сутрин като стана ми е изключително тъпо, че няма къде да отида.. просто навик.
Ако взема да се оплаквам по разни инстанции ще ми се смеят, което е още по-тъжното. Никой не дава и 5 пари за парка, нито за лостовете, нито за алеите, за дърветата, за нищо..
Онзи ден по новините дават как некво дърво смазало няколко коли пред стадиона в парка и опечалените собственици как се жалват. Чудно ми е как аджеба не споменаха, че тия коли за да паркират там са влезли СРЕЩУ знак, който указва, че е забранено влизането и в двете посоки. Защо не дойде КАТ да им напише актовете за това, че са влезли в затворена улица и защо не сезираха застрахователите да не им платят щетите?
Чудя се дали има по света нормална държава в която като идеш да си потичаш в парка е все едно, че тичаш по Цариградското? Даже има и много такива, които обичат да демонстрират мощността на колите си пред пешеходците и тичащите в парка. За най-голямо съжаление трябва да отбележа и, че първенството в класацията държат собствениците на е36 купе.
bobi_maxo с теб ми се струва, че се познаваме от залата в Западен Парк
Темата по-скоро е провокирана от възмущението що за народ сме.
Някой е направил нещо хубаво, и от там нататък както каза някой от 10 човека, които минат двама ще се хванат да потренират, а останалите 8 ще се мъчат да го счупят. Това нещо се беше задържало може би 15 години там, защото аз го знам от около 7 и сега някой реши, че толкова му трябва тоя 1 лев, дето ще го вземе от скраб, че ебава майката на много хора, защото вярвам, че тези лостове са били една приятна част от ежедневието не само за мен. Сега сутрин като стана ми е изключително тъпо, че няма къде да отида.. просто навик.
Ако взема да се оплаквам по разни инстанции ще ми се смеят, което е още по-тъжното. Никой не дава и 5 пари за парка, нито за лостовете, нито за алеите, за дърветата, за нищо..
Онзи ден по новините дават как некво дърво смазало няколко коли пред стадиона в парка и опечалените собственици как се жалват. Чудно ми е как аджеба не споменаха, че тия коли за да паркират там са влезли СРЕЩУ знак, който указва, че е забранено влизането и в двете посоки. Защо не дойде КАТ да им напише актовете за това, че са влезли в затворена улица и защо не сезираха застрахователите да не им платят щетите?
Чудя се дали има по света нормална държава в която като идеш да си потичаш в парка е все едно, че тичаш по Цариградското? Даже има и много такива, които обичат да демонстрират мощността на колите си пред пешеходците и тичащите в парка. За най-голямо съжаление трябва да отбележа и, че първенството в класацията държат собствениците на е36 купе.
bobi_maxo с теб ми се струва, че се познаваме от залата в Западен Парк

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Много празни кратуни се разхождат вече по улиците . Тази история с лоста на пръв поглед е безинтересна . На втори е драма . Ако допуснем ,че някой природазащитник се е загрижил за дърветата пак е някакво обяснение . Но какво ще кажете , че в квартала , където живее баща ми е насадил на 100 дървета от които са оцеляли около 20 . Част от тях са чупени от 14-17 годишни буквално в момента на засаждането .[/list]Другата заблуда е ,че такива мизерии са запазена марка на наркомани , просяци ,цигани и т.н
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Циганина си е циганин.За 1 лев ще убие човек.Аз незнам как не е срязал дървото направо
.МНОГО трябва да си зле финансово че за 50 стотинки да направиш такава селска постъпка.Много лоша работа,да фанеш ножовката да му отрежеш пръстите.
Отностно полицайте,като го хванат к'во да го правят.Отдавна им е писнало да следят закона по книга(лично мой наблюдения)като го хванат ще го питат имаш ли пари....Пълна трагедия.

Отностно полицайте,като го хванат к'во да го правят.Отдавна им е писнало да следят закона по книга(лично мой наблюдения)като го хванат ще го питат имаш ли пари....Пълна трагедия.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3