Мирише на пролет... Дейтона 2009
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
best_buy написа:И какъв е смисъла от 10 литров мотор след като най-обикновенно Сузуки с 1300cc двигател може да го яде както си иска , да не говорим за разхода ..... Иии да ме извиняват любителите на такивав "мотори" , но това нещо не невероятно грозно - смеска между ТИР с мотор .
Да им се чудиш на тея хАмериканци значи ....
аз мога съвсем отговорно да ти кажа че до към 160 като си със пълен слик отзад или хубава автомобилна гума _нищо_ не може да те догони- няма турбинирани буси, няма дявол... но ако си със стандартната 230мм гума - е трагедия -да. не забравяй че всичките тези мотоциклети са със полу-автоматични скоростни кутии (демек няма съединител) та тръгването е елементарно, имат огромен въртящ момент от самото начало, няма нужда да внимаваш да не ги изправиш на задна гума и до 160 са все на първа... знаеш ли как се стига такова нещо от място?
за разхода- като имаш мотор за $50к и нагоре не мисля че дори го мислиш... само малко дразни че трябва да спираш всеки 150-200км да зареждаш..
за грозното- въпрос на вкус.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:best_buy написа:И какъв е смисъла от 10 литров мотор след като най-обикновенно Сузуки с 1300cc двигател може да го яде както си иска , да не говорим за разхода ..... Иии да ме извиняват любителите на такивав "мотори" , но това нещо не невероятно грозно - смеска между ТИР с мотор .
Да им се чудиш на тея хАмериканци значи ....
аз мога съвсем отговорно да ти кажа че до към 160 като си със пълен слик отзад или хубава автомобилна гума _нищо_ не може да те догони- няма турбинирани буси, няма дявол... но ако си със стандартната 230мм гума - е трагедия -да. не забравяй че всичките тези мотоциклети са със полу-автоматични скоростни кутии (демек няма съединител) та тръгването е елементарно, имат огромен въртящ момент от самото начало, няма нужда да внимаваш да не ги изправиш на задна гума и до 160 са все на първа... знаеш ли как се стига такова нещо от място?
за разхода- като имаш мотор за $50к и нагоре не мисля че дори го мислиш... само малко дразни че трябва да спираш всеки 150-200км да зареждаш..
за грозното- въпрос на вкус.
Наистина има малко чар в тези мотори , но не мога да ги сравня със пистарките - някак си мотора камион , не може да ме грабне . Друго е да чуеш смразяващия кръвта писък на 1000-1400 кк пила . А за ускорението - не мога да кажа - но ми е чудно как нещо , което се движи по земята и е по-малко от 6-7000 коня , може да догони турбо бузата . даже и нещо да успее да направи невероятния подвиг и да се измъкне до 160 , след това оная ма6ина е просто брутална , за аеродинамика да не говорим - който има данни - времена на драг и други може да каже , аз не споря. Сигурно на обикновен чопър е релаксиращо да пътуваш , но ако имаш 8 литров двигател от камион под теб - едва ли е особено приятно

Наистина обаче Америка е друг свят - там всичко е различно - като почнеш от колите,пътищата,манталитета,мащабите и стигне6 до ... камерунската музика

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3