Моля,профилът ми да бъде изтрит!!!
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
boorislav написа:Не че се оплаквам ама в този форум админите имат голямо търпение,в http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?act=idx за един ъп ми правят забележка а не дай си боже за правопис а вие защо закючвали темите
Важнуту е да сие ривие

X-citer написа:bobi_maxo написа:Сигурно колегата се е впрегнал за темата за кока кола ванилия.
На мен също не ми допада тая, или такива теми! Но чак пък толкова да го предупреждават, или да си тръгва!![]()
Желанието да си тръгне е по негов избор - никой не го е карал на сила. Ще изчакам до утре и няма да трия профила, защото предполагам, че е афектиран, но не това е начина да го показва. Предупреждението му го сложих аз заради темата, която пусна. Дайте като има тъпа тема и да пуснем още 5, така ли разсъждавате?
Нали се мрънкаш, че искате да се затегнат редиците във форума и да се ограничават такива теми и потребители... сега друго излиза...bobi_maxo написа:Защо ето този човек не му направите предупреждение?Е баце искам си4ки тия така наречени "звезди" да ми ги дадат за личн упитреба-ше ги убия с тояги-както е разпореждал навремето Пол Пот-"децата, жените и всички субекти неможещи да се причислят като нормални хора да се убиват с тояги посредством чупене на черепа, за да се пестят патрони!". Таа сган дето я водят ВИП трее да се убива БАВНо и с финес! Майка и м мръсна долна-кви звезди са тия твари бе-само Бербатов заслужава да го наричат така! САМО И ЕДИНСТВЕНО той!!!! А на оная с маймунския гъз вместо устни (за мара долната к**ва от музик айдъл стаа дума) и оня педераст-шопар трее да ги пратят в трудов лагер за превъзпитание и за всеко провинение да им удължават присъдата с 5 години...аааааай мамка им ядосах се дееба...........
И, то това не му е за първи път! Или може би защото е супер мега нинджата на форума ли?!
На този потребител му е спрян достъпа до форума за 24 часа
Аз не мрънкам за тия теми, просто ги пропускам! И не пиша в тях!
Евала за което! Не му е за 1 път, но защо чак сега? Д3ВЕР-а, ви дразнеше, но никога (или поне не във всяка тема!) не ползваше такъв език!
Последна промяна bobi_maxo на 17 Мар 2009, 0:21, променена общо 1 път
- крив кюнец
-
...Аз останах без думи от колегата RSxRacer
Колкото и да е безсмислена една тема в "Извън темата",
такива отговори са просто...срамота. И нека си зададем въпроса какво означава "Извън Темата"?
Какви теми трябва да има в "Извън Темата"? Може би на леля му там на баба и...или защо няма Кока Кола ванилия.... все тая

Какви теми трябва да има в "Извън Темата"? Може би на леля му там на баба и...или защо няма Кока Кола ванилия.... все тая

Последна промяна крив кюнец на 17 Мар 2009, 0:19, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
крив кюнец написа: И нека си зададем въпроса какво означава "Извън Темата"?
Сериозни и интересни теми, не колко чифта гащи сменяте през седмицата

Откога да си кажеш мнението е равносилно на реване?
Някой се правят на по-отворени и по- ... отколкото трябва. Слезте на земята. Да се заяждаш и да си в опозиция с някакви оригинални доводи не ви прави по-интересни.

Някой се правят на по-отворени и по- ... отколкото трябва. Слезте на земята. Да се заяждаш и да си в опозиция с някакви оригинални доводи не ви прави по-интересни.

Последна промяна Tech0 на 17 Мар 2009, 0:20, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:крив кюнец написа: И нека си зададем въпроса какво означава "Извън Темата"?
ти нали много сериозни и интересни отговори и теми написа скоро....!!!
Последна промяна SKISA на 17 Мар 2009, 0:21, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:ти нали много сериозни и интересни отговори и теми написа скоро....!!!
Де такъв акъл кат теб ве вожде

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Пропуснал съм буква в поста си. Беше насочен към всички потребители, не конкретно към теб
Евала за което! Не му е за 1 път, но защо чак сега? Д3ВЕР-а, ви дразнеше, но никога (или поне не във всяка тема!) не ползваше такъв език![/quote]
При следващото провинение почивката ще е седмица. А за Дзвера не мога да взимам отношение, защото тогава не съм имал права за администриране на форума и ще е некоректно от моя страна да коментирам.
Нали се мрънкашЕ, че искате да се затегнат редиците във форума и да се ограничават такива теми и потребители... сега друго излиза...
Евала за което! Не му е за 1 път, но защо чак сега? Д3ВЕР-а, ви дразнеше, но никога (или поне не във всяка тема!) не ползваше такъв език![/quote]
При следващото провинение почивката ще е седмица. А за Дзвера не мога да взимам отношение, защото тогава не съм имал права за администриране на форума и ще е некоректно от моя страна да коментирам.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
още едно безценно мнение за четене.....!!евала,петре!!
дзвера дразнеше директно форума ,а други дразнят само българите!!!
boorislav написа:Не че се оплаквам ама в този форум админите имат голямо търпение,в http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?act=idx за един ъп ми правят забележка а не дай си боже за правопис а вие защо закючвали темите
Трябва да ти кажа че нашите момчета са прекрасни! Винаги са били точни и разумни в мерките си! Аз също бих заключил темата, но щях да предупредя колегата с вулгарният език! За това дадох пример с друг колега от друга тема!
Peter, уважавам те но понякога се вживяваш повечко от колкото ти отива!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- borislav
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:още едно безценно мнение за четене.....!!евала,петре!!
Бате нищо лошо към теб,много се кефя на мненията ти ама да питам какви комплеси избиваш,че остроумничиш толкова много.
Много ми е интересно да разбера
- крив кюнец
-
///peter написа:крив кюнец написа: И нека си зададем въпроса какво означава "Извън Темата"?
Има си хора които избират кога и как да спрат една тема. Откъде на къде аз или който и да е било тук ще обижда по този начин? Дори тези които имат права тук не си позволяват такъв език

58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4