ЗОВ ЗА ПОМОЩ - жената има рожден ден след 2 дни !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Мар 2009, 15:57

Аз бих искала обувки/ботуши... но задължително да си ги избера АЗ...Парфюм също е много рисково, подарявали са ми ужасни / за моя вкус/ парфюми...

А за някаква чанта замислили ли си се... Мисля, че няма жена, която да не обича да има повече чанти, различни размери, модели и цветове ;) За 60-70 лв. доста пролични могат да се намерят... Ама се сети тя какви носи, да не е нещо съвсем в друга посока / като стил/ че... :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Мар 2009, 16:00

Apassionata написа:Аз бих искала обувки/ботуши... но задължително да си ги избера АЗ...Парфюм също е много рисково, подарявали са ми ужасни / за моя вкус/ парфюми...
А за някаква чанта замислили ли си се... Мисля, че няма жена, която да не обича да има повече чанти, различни размери, модели и цветове ;) За 60-70 лв. доста пролични могат да се намерят... Ама се сети тя какви носи, да не е нещо съвсем в друга посока / като стил/ че... :confused:

В "бюти зон" (Мола) можеш да купиш ваучер за парфюм точно поради тази причина. Има от 50лв и от 100 лв.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Мар 2009, 16:03

hemicharger написа:
Rebel написа:айде, батка, ти си - налазвай :winky: изглеждат добре и са евтини

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... =swarovski

П.П: животно също е добър вариант, само да не е свиня или теле :mhihi:

Тва е добре, ама 18к злато знаеме че нема как да е ;)

Ужас.....бижута се подаряват или златни, или сребърни...какви са тия излагации утре да почернее и да го хвърли....
Вземи й един ваучер за комплекс спа процедури ако се кефи на такива неща, да ходи да релаксира момичето един ден, или от друг приличен магазин да си купи нещо, бельо примерно и си свиркай :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Мар 2009, 16:05

LizarD написа:няква готина шапка и бутилка вино :mhihi:

а ти на около 15 ли си?! :help:

Бижута, висулки и т.н. - банално
Парфюми - 2 пъти по-банално
Зайци - алоо, зоологическата, кво стана :help:

Заведи я някъде, т.е. явно ще я водиш; имаш време да организираш някаква романтична изненада за там !?

Сериозно, както казаха колегите - не може да излизаш с нея и да не знаеш какво харесва. Само без паника обаче :mhihi: Дай някакви насоки поне.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 17 Мар 2009, 16:10

M2PR написа:
LizarD написа:няква готина шапка и бутилка вино :mhihi:

а ти на около 15 ли си?! :help:

Бижута, висулки и т.н. - банално
Парфюми - 2 пъти по-банално
Зайци - алоо, зоологическата, кво стана :help:

Заведи я някъде, т.е. явно ще я водиш; имаш време да организираш някаква романтична изненада за там !?

Сериозно, както казаха колегите - не може да излизаш с нея и да не знаеш какво харесва. Само без паника обаче :mhihi: Дай някакви насоки поне.

Е то с 100 лв. квото и да вземе ше е Банално. По-добре да й поръча заря пред ресторанта в който ще ходят ;) аз така бих направил
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 17 Мар 2009, 16:22

hemicharger написа:
M2PR написа:,,.

Е то с 100 лв. квото и да вземе ше е Банално.

Душко, тоя път ще ме прощаваш, ама нема как да не ти отговоря - ти нали си правиш сметката, че има голям процент хора (не само от тук; а и като цяло :idea: ), които не могат да си позволят да похарчат 100-200-300-500лв за подарък ;)

Така, че колегата ако каже нещо по-конкретно като интереси/хобита и т.н. може и да можем да го ориентираме :D

пп. и аз се радвам на чанти и обувки, ама като за 20ти рожден ден... некак си не ми звучи забавно ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 17 Мар 2009, 16:23

Мишел написа:
hemicharger написа:
Rebel написа:айде, батка, ти си - налазвай :winky: изглеждат добре и са евтини

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... =swarovski

П.П: животно също е добър вариант, само да не е свиня или теле :mhihi:

Тва е добре, ама 18к злато знаеме че нема как да е ;)

Ужас.....бижута се подаряват или златни, или сребърни...какви са тия излагации утре да почернее и да го хвърли....
Вземи й един ваучер за комплекс спа процедури ако се кефи на такива неща, да ходи да релаксира момичето един ден, или от друг приличен магазин да си купи нещо, бельо примерно и си свиркай :)

за 100 лева няма как да купи истинско :) според мен е приличен ниско-бюджетен подарък и това, че не е истинско злато далеч не значи че ще почернее. А за 100 лева ваучер в СПА ще и направят масаж и половина и след 1 час няма да помни... :D
Хубаво бельо също е добър вариант, но трябва да и знае мерките, a това за жалост е рядкост :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Мар 2009, 16:25

Rebel написа:за 100 лева няма как да купи истинско :) според мен е приличен ниско-бюджетен подарък и това, че не е истинско злато далеч не значи че ще почернее. А за 100 лева ваучер в СПА ще и направят масаж и половина и след 1 час няма да помни... :D
Хубаво бельо също е добър вариант, но трябва да и знае мерките, a това за жалост е рядкост :D

Е то като подарък не може да й избере съм далеч от мисълта, че й знае мерките. Затова предложих ваучер да й вземе, пък тя да си избере ;)
Ясно е че няма как да е истинско за тези пари, но според мен да не рискува с дрънкулки ,пък той ще си прецени...

Хеми....добре че не си ми гадже, приятел....с тази заря незнам къде ще те пратя.... :mrgreen:
Последна промяна Мишел на 17 Мар 2009, 16:29, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 17 Мар 2009, 16:26

П.П: А защо просто дамите не споделят, кой е най-оригиналния подарък, който са получавали... ;) нали без фукни за коли и апартаменти, говорим за подаръци 100-200 лева :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 17 Мар 2009, 16:34

за момента обмислям варианта секси бельо, шоколадови бонбони, цветя и картичка......

вмествам се в бюджета.... е нема да е Виктория сикрет,... ама и аз не съм рокфелер.....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 17 Мар 2009, 16:35

Мишел написа: Хеми....добре че не си ми гадже, приятел....с тази заря незнам къде ще те пратя.... :mrgreen:

Що ве представи си вечеря в.....лебеда примерно, свири Албано и Румина и изведнъж точно по време на припева "Libertа
quanti hai fatto piangere" (това го гугълнах) се появи една цветна дъга от заря над Искъра с текст - "Обичам те мойто пате" (тука малко се поовлякох вече)
...Щот иначе не се сещам за толкова пари с какво друго може да изненадаш някой.....може би най-евтиния вариянт ще е предложение за брак... :mhihi: или знам ли, нека влюбените да казват че аз откакто не съм флюбен ми е свършила музата
п.с. как ми липсва иконката "михихи"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 17 Мар 2009, 16:37

boywalking написа:за момента обмислям варианта секси бельо, шоколадови бонбони, цветя и картичка......

вмествам се в бюджета.... е нема да е Виктория сикрет,... ама и аз не съм рокфелер.....

Слаб 2

Това да не ти е 14ти феФруари ве :dummy:

Изглежда изобщо не четеш хората какво са писали. И явно не знаеш за интересите й, за които не само аз те питах.
Оправяй се де, аз предвиждам едно 98% провал :D
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Мар 2009, 16:40

hemicharger написа:
Мишел написа: Хеми....добре че не си ми гадже, приятел....с тази заря незнам къде ще те пратя.... :mrgreen:

Що ве представи си вечеря в.....лебеда примерно, свири Албано и Румина и изведнъж точно по време на припева "Libertа
quanti hai fatto piangere" (това го гугълнах) се появи една цветна дъга от заря над Искъра с текст - "Обичам те мойто пате" (тука малко се поовлякох вече) ....

Аз викам ,по-добре да пее бат Милко "Я елате пиленца при баткооо"(това не го гугълнах) и небето да се озари от една кокошка...Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Мар 2009, 16:41

hemicharger написа:

quanti hai fatto piangere" (това го гугълнах) се появи една цветна дъга от заря над Искъра с текст - "Обичам те мойто пате" (тука малко се поовлякох вече)
...Щот иначе не се сещам за толкова пари с какво друго може да изненадаш някой.....може би най-евтиния вариянт ще е предложение за брак... :mhihi: или знам ли, нека влюбените да казват че аз откакто не съм флюбен ми е свършила музата
п.с. как ми липсва иконката "михихи"

Хахаха, ако той й подари такава заря....то ресторанта трябва да е класен, да е лято под открито небе, да пият хубаво вино, мацката да е с рокля с гол гръб и т.н. и т.н. и небето да блести да нея през това време.....изобщо много бягаме тук от 100-те лева. Или как си го представяш, като се навечерят да излязат на паркинга, за да й покаже каква й е изненадата.....мммм :evil:
Предложението за брак изобщо не е евтин вариант :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да импровизира момчето...каквото му дойде първо наум :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Мар 2009, 16:42

Цветя за 100 кинта с някоя сладникаво-блудкава-романтична картичка и да бяга да играе :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата