Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ухаа за да карат с 200 сигурно са спасявали нечий живот....уппс...всъщност отнели.
Преди 2 седмици още едни такива, ама без книжка, помлял сума ти народ. По новините даваха репортаж...и като видях БМВто на какво прилича....как са останали живи...не ми е ясно 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз пък съм забелязал че в повечето пъти шофьора предизвикал птп-то остава жив а някой друг от неговата или другата кола е смъртния случай! тва говоря за тежките птп-та нали.....може пък само да ми се струва де да знам 

Оффффф писна ми!
Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ...

Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ...

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
Tech0 написа:Оффффф писна ми!![]()
![]()
![]()
![]()
Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ...![]()
![]()
![]()
Глупаво е да обвързват е36-тицата с глупостите които стават на пътя. По-същата логика, същите тея келеши са на път да опропастят друг легендарен модел е30 - 1500 левовата машина за дрифт и подмокряне на малки кифли
п.с. по магистралите е пълен ужас, изключително неприятно впечатление ми правят Ауди-тата, щото си мислят че с прословутото Quatro са си купили гаранционна подръжка от Господ. Да вземат да махат акциза, да пишем още една две години черна статистика и да се проключва с рацерското поколение

п.с. Проблема със моста е лесно разрешим. Камери на входа и на изхода, следящи кога си навлязъл на моста и кога си излязал и проста сметка изчисляваща средната ти скорост, пък ти си бързай колкото искаш, ако имаш книжка или гониш самолет?
bmw
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
grnka написа:има едно решение как да караш с 50 и другите да те псуват но на тебе да не ти пука...
затваряш прозорците и надуваш Rainbow
Аз така правя-карам в града с 50 км/ч, ако някой ми се нерви зад мен минавам на 30 км/ч и почвам да чукам спирачката

Най- тъпото е, когато такива келеши диктуват и начина на шофиране да другите шофьори, изнервят обстановката и ти убиват кефа от шофирането

Никой не мое ма връне на селу!
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1279141
Подобно камикадзе преди няколко дена пак в дружба.Вижте снимките в статията разглеждат се с стрелките.Минах от там тогава и гледах как пожарната реже да вади хората и по чудо нямаше умрели.
Подобно камикадзе преди няколко дена пак в дружба.Вижте снимките в статията разглеждат се с стрелките.Минах от там тогава и гледах как пожарната реже да вади хората и по чудо нямаше умрели.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Tech0 написа:Оффффф писна ми!![]()
![]()
![]()
![]()
Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ...![]()
![]()
![]()
Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
М/у другото вчера следобед и едно Е46 в Младост 3 /пред общината/, беше резнал странично един бакшиш, и го беше качил чак на тротоара.
Кофти тръпка!!!
Ние колкото и да си пишем тук акъла на някои нема да им дойде.
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
biohazard написа:...
Киа-та е била джип, според статията, ама явно не е проектиран за удар от ниско прелитащи олигофрени.
_65536_kb_sec_ написа:И все пак ще то заявя глас и ще го подчертая - АЗ КАРАМ С КОЛКОТО Е ОГРАНИЧЕНИЕТО И ПО-МАЛКО. ДА ГО ДУХАТ ТИЯ НА КОИТО ИМ ПРЕЧА ДА БЪРЗАТ. НИТО ЩЕ ИМ ЗАГОРИ МАНДЖАТА НИТО ЩЕ ИМ ИЗСЪХНЕ ХЛЯБА НА МАСАТА ЗА 5-10 МИНУТИ. НАЙ-МНОГО ПОСЛЕ ДА ИМА ЖИТО ЗАРАДИ ТЯХ.
Именно, и аз така правех обикновено, но вече предпочитам да ги пускам да ходят да се трошат, а аз да си остана колкото може по-невидим в трафика и просто да стигна, за където съм се запътил.
Как да изпитва вече човек драйвинг плежър, като основната заетост е да си въртиш очите и главата на цял оборот, за да се оглеждаш за поредния изрод?
P.S.
Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
В този този случай две мнения по-нагоре колегата с Е34 е бил от потърпевшите.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Той самия Булевард е отвратителен - то са дупки, то са неравности...абе нямам думи! Жалко че отново е отнет живот и отново млад шофиор е замесен!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
hemicharger написа:Той самия Булевард е отвратителен - то са дупки, то са неравности...абе нямам думи! Жалко че отново е отнет живот и отново млад шофиор е замесен!
Ами като се знае че е отвратителен булеварда защо тогава се кара така,каквото и да коментираме жалко за човека отсреща,ужас!!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
................
Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Vlados написа:Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
................
Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...
Бате не пиши глупости.....

И се замислете всички преди да пишете, на всеки може да се случи каквото и да било. Ако си минавал по тоя "булевард" ше разбереш, че снадките са пълно дърво, има яко неравности и дупки, а няма една табела, има си знак 80!!!