Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Мар 2009, 19:07

Ухаа за да карат с 200 сигурно са спасявали нечий живот....уппс...всъщност отнели. :roll: Преди 2 седмици още едни такива, ама без книжка, помлял сума ти народ. По новините даваха репортаж...и като видях БМВто на какво прилича....как са останали живи...не ми е ясно :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 22 Мар 2009, 19:11

Да се беше хвърлило БМВ-то от моста. Лека му пръст на човека!
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Мар 2009, 19:13

аз пък съм забелязал че в повечето пъти шофьора предизвикал птп-то остава жив а някой друг от неговата или другата кола е смъртния случай! тва говоря за тежките птп-та нали.....може пък само да ми се струва де да знам :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 22 Мар 2009, 19:45

Оффффф писна ми! :evil: :evil: :confused: :(

Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ... :roll: :confused: :| :evil:
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 22 Мар 2009, 21:29

Tech0 написа:Оффффф писна ми! :evil: :evil: :confused: :(

Дееба и келешите ... и все повече ще се наводнява с Е36-ци ... жалко за нас, които знаем защо сме ги закупили ... :roll: :confused: :| :evil:

Глупаво е да обвързват е36-тицата с глупостите които стават на пътя. По-същата логика, същите тея келеши са на път да опропастят друг легендарен модел е30 - 1500 левовата машина за дрифт и подмокряне на малки кифли

п.с. по магистралите е пълен ужас, изключително неприятно впечатление ми правят Ауди-тата, щото си мислят че с прословутото Quatro са си купили гаранционна подръжка от Господ. Да вземат да махат акциза, да пишем още една две години черна статистика и да се проключва с рацерското поколение :evil:

п.с. Проблема със моста е лесно разрешим. Камери на входа и на изхода, следящи кога си навлязъл на моста и кога си излязал и проста сметка изчисляваща средната ти скорост, пък ти си бързай колкото искаш, ако имаш книжка или гониш самолет?
bmw

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 22 Мар 2009, 21:41

има едно решение как да караш с 50 и другите да те псуват но на тебе да не ти пука...
затваряш прозорците и надуваш Rainbow :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Мар 2009, 22:13

grnka написа:има едно решение как да караш с 50 и другите да те псуват но на тебе да не ти пука...
затваряш прозорците и надуваш Rainbow :D

Аз така правя-карам в града с 50 км/ч, ако някой ми се нерви зад мен минавам на 30 км/ч и почвам да чукам спирачката :evil: Абе за всичко си има цяр, накрая стават пишман, че са ми надували клаксноните 8)
Най- тъпото е, когато такива келеши диктуват и начина на шофиране да другите шофьори, изнервят обстановката и ти убиват кефа от шофирането :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 23 Мар 2009, 8:59

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1279141

Подобно камикадзе преди няколко дена пак в дружба.Вижте снимките в статията разглеждат се с стрелките.Минах от там тогава и гледах как пожарната реже да вади хората и по чудо нямаше умрели.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Мар 2009, 10:24

Tech0 написа:Оффффф писна ми! :evil: :evil: :confused: :(

Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
М/у другото вчера следобед и едно Е46 в Младост 3 /пред общината/, беше резнал странично един бакшиш, и го беше качил чак на тротоара.
Кофти тръпка!!!
Ние колкото и да си пишем тук акъла на някои нема да им дойде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 23 Мар 2009, 10:51

biohazard написа:...

Киа-та е била джип, според статията, ама явно не е проектиран за удар от ниско прелитащи олигофрени.
_65536_kb_sec_ написа:И все пак ще то заявя глас и ще го подчертая - АЗ КАРАМ С КОЛКОТО Е ОГРАНИЧЕНИЕТО И ПО-МАЛКО. ДА ГО ДУХАТ ТИЯ НА КОИТО ИМ ПРЕЧА ДА БЪРЗАТ. НИТО ЩЕ ИМ ЗАГОРИ МАНДЖАТА НИТО ЩЕ ИМ ИЗСЪХНЕ ХЛЯБА НА МАСАТА ЗА 5-10 МИНУТИ. НАЙ-МНОГО ПОСЛЕ ДА ИМА ЖИТО ЗАРАДИ ТЯХ.

Именно, и аз така правех обикновено, но вече предпочитам да ги пускам да ходят да се трошат, а аз да си остана колкото може по-невидим в трафика и просто да стигна, за където съм се запътил.
Как да изпитва вече човек драйвинг плежър, като основната заетост е да си въртиш очите и главата на цял оборот, за да се оглеждаш за поредния изрод?
P.S.
Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.

В този този случай две мнения по-нагоре колегата с Е34 е бил от потърпевшите.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 23 Мар 2009, 10:54

той тоя булевард е само за самоубийци. В петък взимах един приятел от летището и понеже ме чакаше я понатиснах и карах с около 110 там.
Няква тъпа раздрънката шкода фабия ми светкаше да се махам :shock: а аз бях с 30км над ограничението.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Мар 2009, 10:56

Той самия Булевард е отвратителен - то са дупки, то са неравности...абе нямам думи! Жалко че отново е отнет живот и отново млад шофиор е замесен!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 23 Мар 2009, 11:38

hemicharger написа:Той самия Булевард е отвратителен - то са дупки, то са неравности...абе нямам думи! Жалко че отново е отнет живот и отново млад шофиор е замесен!

Ами като се знае че е отвратителен булеварда защо тогава се кара така,каквото и да коментираме жалко за човека отсреща,ужас!!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 25 Мар 2009, 22:21

................

Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Мар 2009, 23:06

Vlados написа:
................

Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...

Бате не пиши глупости..... :twisted: !
И се замислете всички преди да пишете, на всеки може да се случи каквото и да било. Ако си минавал по тоя "булевард" ше разбереш, че снадките са пълно дърво, има яко неравности и дупки, а няма една табела, има си знак 80!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата