ИСКАМ БМВ
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Абе, верно, кво го грабнахте момчето бе?! Чак пък с отклонения бил?!
Единственото което има е мечта и малко чувство за хумор! Има делеч по - тъпи теми в ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПОДФОРУМИ (основно в Е36)... нали?... все пак да не забравяме че това е ИЗВЪН ТЕМАТА. На който не му харесва да не се чувства длъжен да го "праща на околовръстното", а да хваща пътя

Единственото което има е мечта и малко чувство за хумор! Има делеч по - тъпи теми в ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПОДФОРУМИ (основно в Е36)... нали?... все пак да не забравяме че това е ИЗВЪН ТЕМАТА. На който не му харесва да не се чувства длъжен да го "праща на околовръстното", а да хваща пътя

Re: ИСКАМ БМВ
ja написа:bratoev написа:ЗдравейтеДайте да съберем малко парички да си взема едно е30 че това ми е детската мечта ( не че още не съм дете де )
. Пък Още уча и нямам как да работя следователно няма и пари
![]()
Батка, уреди ни с некоя съученичка аз ше ти съдействам за една Е30-ка
Сливи за сметттт, сливиии за сметттт..

(не им обръщай внимание в тоя форум само завистливи останаха, ама зубкай, че няма да имаш бенз за е30-ката)
Последна промяна acer на 23 Мар 2009, 22:51, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Точка 4 от Правилата: Преди да напишете каквото и да било, задайте си въпроса заслужава ли си то да бъде прочетено. Старайте се постингите ви да бъдат информативни и да не провокират останалите участници във форума. В противен случай ще бъдат изтривани.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Overburner - NX написа:Ако може и на мене да ми уредите работа...искам да чукам яки пички и да събера за Х5М
Съвсем сериозен ми е поста !
bratoev написа:ХахАХХАха Еми какво да правим с тях да ти кажа честно повечето трябва да се натоварят на един Камион и газ към Пакистан ..
Глей са, познавам хора дето тая Е30 щи я купят без да се замислят, ама нема да пишат тука щото и жените им четът, пък те са ревниви, някой от тях са яки и са тренирали кунфу... Така че ще трябва да им подшушна на ушенце и Е30-ката ти е в кърпа вързана. Само треа да им вдигнеме настроението с няколко 18 годишни НЕдевственици

bratoev написа:Еми искам да ти кажа че ако видиш тези мой съученички даже и колело няма да ми дадат
Ми приятелю, тръгваш по другите класове:)
Зимай телефончето и снимаш - дупе, цици, фейс и постваш тука. Като си избереме няколко почваш да ги агитираш за каузата

И така докато напраиме оргията, след това се събуждаш с Е30 на паркинга

Има и друг вариант, да се хванеш да поработиш и да събереш пари за кола, ама така нема да е интересно

75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5