Дали българина иска нещо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от bu66mena » 25 Мар 2009, 17:03

И аз съм карал с 200 в града колега,извън града преди карах само до прекъсвач и колкото може по бързо,НО истината е че откато се разбих с предишната ми кола с доста голяма скорост,няма да казвам колко в една мантинела чесно ти кавам вече няма да карам така,и не защото стоя без книжка вече 7ми месец а защото видях колко бързо става белята.
БМВ ем вози ем е.е

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 25 Мар 2009, 17:14

Mecho написа:Ми нема оправия....има само една и тя е да заминем у германия или америка :mhihi:

направо те чакат с разтворени обятия вервай ми :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 25 Мар 2009, 22:11

абе ХОБОТ мери си приказките и спазвай добрия тон !!!! а кой е казал че само немеца се чувства по спокоен в 2годишно бмв също така в германия има много 20год е34 на които 200 им е средната скорост по магистралата и съм сиг че не аз съм единствения който е карал с такава скорост!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Мар 2009, 6:14

На такива им викам "Некролог без дата".
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 26 Мар 2009, 10:42

saleen написа:На такива им викам "Некролог без дата".

:yes:
Само да не правят некролози и за други хора

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 26 Мар 2009, 18:06

мерси подобно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Мар 2009, 21:38

Оставяйки черният хумор настрана, днес и аз щях да стана на некролог със дата заради един тираджия, който реши, че може да ме изпревари, при положение, че на 100 метра пред него има кола в насрещното, на която няколко пъти пресветнах-без ефект :help:
Като видят, че разстоянието не им стига свиват в дясно, ако ще да ви избутат от пътя тия кретени. Та мисълта ми е, че основно те правят белите, няколкото екстремни ситуации, които съм имал са били от тираджии с остра мозъчна дисфункция :roll:Куцо, кьораво и сакато се качило на коли-някои много скъпи, и натиска газта. Не е виновна пътната инфраструктура, проблемът е в неспазването на законите и правилата-тука всеки е гъзар и мачка, като излезе по чужбината стават писенца, щото там хората имат правила и следят да се спазват :!:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 28 Мар 2009, 1:59

saleen написа:Куцо, кьораво и сакато се качило на коли-някои много скъпи, и натиска газта. Не е виновна пътната инфраструктура, проблемът е в неспазването на законите и правилата-тука всеки е гъзар и мачка, като излезе по чужбината стават писенца, щото там хората имат правила и следят да се спазват :!:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 30 Мар 2009, 20:47

проблемът на бг шофиора е че няма колегиалност :!: откъде на къде ше пусне кола,която е без предимство,бай ганио си е на пътя с предимство и го боли уия че някой е културен и не си навира предницата и да се изнася с мръсна газ.ТЪПИ КОМПЛЕКСАРИ :!: е тва е проблемът на българите,кво кат пускам мигач да се прередя,нема ми даде път шот не съм джигит,колко пъти ми се е случвало да сменям лентите с мигач съвсем културно и отзад бипкания форсирания,ма кат се набия рязко у другата лента и никой не шуква :shock:
Няколко пъти ми се е случвало някой джигит да шари между лентите,и хората около мен да са истински шофиори и да знят какво правят,да видиш как се затваря пътя и се намалява скоростта и джигита се и гледа с опулени очи отде да мине :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lycki » 30 Мар 2009, 21:48

Вярно пътищата са лоши но и манталитета на българина е такъв затова съм твърдо за ограниченията на скороста :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 31 Мар 2009, 2:30

Дали българина иска нещо? Иска... шамари (но му трябва Сталин за да е кротък).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Апр 2009, 17:23

На такава просташка нация като нас, ограничения му е майката. Като не можем да живеем свободно и разумно, железни правила. Жалкото е, че няма кой да ги следи и контролира, а се прилагат и твърде тенденциозно. Преди 3 дни, в нашия град, един млад човек на 23 г., с Опел Тигра, минава през целия център на града, а той е дупка до дупка и някои дълбоки, на изхода на града, лек десен завой, колата поднася и се удря в камион, спрял от дясно. Със 140 км.ч. Камиона беше повдигнат във въздуха и аха да се обърне. Кажете ми, това какво е? Младежа умира на място. Гонил се с някакъв. Добре че не затри някой друг живот. Има няколко хубави отсечки извън града, те къде, в разбития център. И логичното следствие. Всеки ден се случва нещо подобно и не минава през медиите, а през гробищата. И кой си взема поука? Никой. Пича дето карал с 200 в София. Поне да не го беше казвал, мислиш че това е похвално и голямо геройство ли? Не те извинява нито липсата на движение нито нищо, защото скоростта в населено място е 50 км.ч. и не пише че може да бъде нарушавана, ако има слаб трафик или караш мощна кола, дето не може да върви бавно. Който не може да кара бавно когато трябва, по-добре да не се качва. Но момента, когато обществото ще започе да спазва законите, в частност Законът за движение по пътищата, май още не е дошъл. Всеки изживява собствената си комлексираност и се опитва да се докаже по някакъв начин и като влезе в кола и почват проявите на мъжественост. Защото когато си първи, идва чувството за значимост, то придава смисъл и стойност. А когато си втори е унижение. А ние доста сме били унизявани..... Колата е оръжие и благодат, зависи как ще се използва. Ограниченията на скоростта трябва да останат, а конторла върху тяхното спазване трябва да се повиши. Негли нашите деца и внуци се качват с друга мисъл в главите си някой ден и тази автомобилна война ако не спре, поне да намалее. Свободата не означава липса на правила, а спазването на такива. Кога ли ще го разберем....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 02 Апр 2009, 0:01

Elesar74 написа:На такава просташка нация като нас, ограничения му е майката. Като не можем да живеем свободно и разумно, железни правила. Жалкото е, че няма кой да ги следи и контролира, а се прилагат и твърде тенденциозно. Преди 3 дни, в нашия град, един млад човек на 23 г., с Опел Тигра, минава през целия център на града, а той е дупка до дупка и някои дълбоки, на изхода на града, лек десен завой, колата поднася и се удря в камион, спрял от дясно. Със 140 км.ч. Камиона беше повдигнат във въздуха и аха да се обърне. Кажете ми, това какво е? Младежа умира на място. Гонил се с някакъв. Добре че не затри някой друг живот. Има няколко хубави отсечки извън града, те къде, в разбития център. И логичното следствие. Всеки ден се случва нещо подобно и не минава през медиите, а през гробищата. И кой си взема поука? Никой. Пича дето карал с 200 в София. Поне да не го беше казвал, мислиш че това е похвално и голямо геройство ли? Не те извинява нито липсата на движение нито нищо, защото скоростта в населено място е 50 км.ч. и не пише че може да бъде нарушавана, ако има слаб трафик или караш мощна кола, дето не може да върви бавно. Който не може да кара бавно когато трябва, по-добре да не се качва. Но момента, когато обществото ще започе да спазва законите, в частност Законът за движение по пътищата, май още не е дошъл. Всеки изживява собствената си комлексираност и се опитва да се докаже по някакъв начин и като влезе в кола и почват проявите на мъжественост. Защото когато си първи, идва чувството за значимост, то придава смисъл и стойност. А когато си втори е унижение. А ние доста сме били унизявани..... Колата е оръжие и благодат, зависи как ще се използва. Ограниченията на скоростта трябва да останат, а конторла върху тяхното спазване трябва да се повиши. Негли нашите деца и внуци се качват с друга мисъл в главите си някой ден и тази автомобилна война ако не спре, поне да намалее. Свободата не означава липса на правила, а спазването на такива. Кога ли ще го разберем....

Браво, едно от малкото смислени мнения напоследък :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Апр 2009, 18:10

Ако изключим определението "просташка нация" другото е като цяло вярно. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Апр 2009, 19:18

Elesar74 написа:.....

Поздравления колега за мнението :yes:

Аз пък мисля, че трябват още дупки и още ограничения, защото редовно пътувам из милата ни Родина и виждам какво става. Любимата ми гледка е новата отсечка преди летището на Тракия, все който карал по една или друга причина със около 120 км/ч, при стъпването на ГЛАДКИЯ път натиска педала на газта до 170-80км/ч. Какво излиза, трябват още дупки за да се спазва скоростта. На връщане, след Пазарджик никой не кара с над 120 км/ч, ЗАЩОТО Е НЕВЪЗМОЖНО! :mhihi: Това от една страна е хубаво, защото сме в ограничението. ;)

Манталитета и липсата на мозъчна дейност са единствените причини за мен.

НЕ МОЖЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА 3 ЛЕНТИ ДА ТРЪГВАШ ДА ПРАВИШ ОБРАТЕН ЗАВОЙ ОТ СРЕДНА ЛЕНТА, САМО ЗАЩОТО СИ ЖЕНА!

НЕ МОЖЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА 3 ЛЕНТИ ДА СПИРАШ В СРЕДНА ЛЕНТА ДА СИ ГОВОРИШ С КОЛЕГАТА, КОЙТО Е СПРЯЛ В ДЯСНА ЛЕНТА, САМО ЗАЩОТО СИ ТАКСИДЖИЯ.

НЕ МОЖЕ ДА ПРЕМИНАВАШ ПРЕЗ ЖП ПРЕЛЕЗ СЪС СПУСНАТИ БАРИЕРИ, САМО ЗАЩОТО СИ ГЪЗАР И КАРАШ БМВ.

Има неща, които човек не може и не бива да прави, ама пееш ли си пееш Пенке`ле, кой ли те слуша. :mhihi:

Кофтито е, че човек и да се опитва да спазва правилата, потока го влече и просто няма как. :(

И пак да кажа, аз съм ЗА повече дупки, повече и по-солидни глоби и ограничения, пък дано някой хубав ден се осъзнаем... ама едва ли! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата