Защо сме трън в очите на полицаите!
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: -
Не се изказвай неподготвен колега,за пример Полото ми 97 година частите са почти 2 пъти по скъпи от тези на е30,а на е36 са по евтиниWhite 1913 Power написа:а да за е36 съм сигурен че се карат само от милионери но като си толко голем капацитет кажи ми що от 10 коли къде прават едно и също нарушение и спират единственото бмв от 10 коли много просто бмв то може да е и 20 годишно но се поддържа много по трудно спрямо др коли

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
за търновските катаджиии не ми се разправя..........то за тях може цяла книга да се напише ,скоро имах среща с тях и исках ада ми спират колата от движение
,пита ме имам ли проблеми с другите му колеги и аз му викам не никакви и той ми заявявя ......"е с мен ще си имаш"

- Azrail
- UFO Pilot
-
Отклонихте се от темата доста...
Давайте по същество или не си трийте копчетата на клавиатурата залудо
Давайте по същество или не си трийте копчетата на клавиатурата залудо

MORE BEER!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: -
White 1913 Power написа:а да за е36 съм сигурен че се карат само от милионери но като си толко голем капацитет кажи ми що от 10 коли къде прават едно и също нарушение и спират единственото бмв от 10 коли много просто бмв то може да е и 20 годишно но се поддържа много по трудно спрямо др коли
Пич, я се огледай хората какви коли карат...

И къде видя да казвам, че съм голЕм капацитет. И аз карам БМВ и аз се движа по София, и за мен законите и отношението на полицаите е едно и също и като съм с БМВ-то и с Опела. Не отричам, че с БМВ-то ме спират 10 пъти по-често, но пак повтарям като няма за какво да се хване - нищо не може да иска от мен освен да го повозя на добра воля

А ако е така както ти е колегата пуснал темата твърдите - Полицая си избира от 10 нарушителя този с Е36-цата (или което и да е друго 15 годишно БМВ) значи наистина са много тъпи

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Нещо не разбрах смисъла в цялата тема? Недоволен си, че закона забранява да се правиш на тарикат и да цакаш цялата колона от коли или си недоволен, че са те хванали?
А за другите колеги - с какви коли спирали - то понеже Е36, Е39 и Е46 са тоооолкова скъпите коли, та все вас ви спират. Не ме карайте да се смея, моля ви се. Мен що не са ме спирали от 3 месеца? А на ден минавам покрай 6-7 поста.
Колко пъти били спирали в на майната си - и в София спират. Спирали са ме за една вечер 3 пъти, за точно 2 часа и половина излизане. И какво? Полиция са - това им е службата. Какъв ви е проблема? В Студентски като ходите сигурно бързате адски много да хапнете някой мазничък хамбургер във Флората преди да отидете в 33....изобщо тия оплаквания са толкова типични за 9/10 от българите. "Полицаите ме спират, защото съм с мега-хипер скъпа 20 годишна кола, дадена за скрап в Италия", "Държавата е виновна, че няма работа в моя град", "Полицаите са нещастници, щото ме спират като нарушавам закона", "Полицаите са нещастници, щото ме спират без да съм нарушил, и ме бавят за срещата с приятелчетата в Студентски". Мрън мрън мрън мрън.
Жалка история.
А за другите колеги - с какви коли спирали - то понеже Е36, Е39 и Е46 са тоооолкова скъпите коли, та все вас ви спират. Не ме карайте да се смея, моля ви се. Мен що не са ме спирали от 3 месеца? А на ден минавам покрай 6-7 поста.
Колко пъти били спирали в на майната си - и в София спират. Спирали са ме за една вечер 3 пъти, за точно 2 часа и половина излизане. И какво? Полиция са - това им е службата. Какъв ви е проблема? В Студентски като ходите сигурно бързате адски много да хапнете някой мазничък хамбургер във Флората преди да отидете в 33....изобщо тия оплаквания са толкова типични за 9/10 от българите. "Полицаите ме спират, защото съм с мега-хипер скъпа 20 годишна кола, дадена за скрап в Италия", "Държавата е виновна, че няма работа в моя град", "Полицаите са нещастници, щото ме спират като нарушавам закона", "Полицаите са нещастници, щото ме спират без да съм нарушил, и ме бавят за срещата с приятелчетата в Студентски". Мрън мрън мрън мрън.
Жалка история.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Полицаите се дразнят като видят БМВ да нарушава закона за движението, това се дължи поради факта че навремето мутрите и повечето бабаити са карали БМВта. Иначе има доста полицаи които са върли фенове на марката. Даже миналата година (по време на събора) ми разправяха каква страшна картинка е била колоната на магистралата и как са си затваряли очите за превишена скорост. А иначе мене почти всеки четвъртък вечер ме спират за проверка щот знаят че този ден е голямата сбирка
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Archangel написа:Нещо не разбрах смисъла в цялата тема? Недоволен си, че закона забранява да се правиш на тарикат и да цакаш цялата колона от коли или си недоволен, че са те хванали?
Жалка история.

мисля, че с това темата се изчерпи

Archangel написа:Нещо не разбрах смисъла в цялата тема? Недоволен си, че закона забранява да се правиш на тарикат и да цакаш цялата колона от коли или си недоволен, че са те хванали?
Жалка история.

Аз понеже съм пристрастен и се нервя на такива теми, ама тука няма нужда да се включвам, защото има сипа доволно.
Re: Защо сме трън в очите на полицаите!
EkZeKuToRa написа:-"Защо карахте в бус лентата"
-И аз му казвам че е трафик за да се изтеглят по-бързо колите,че зад мен не е имало нито автобус,нито тролей.
-"Сега ще пишеме едно актче за шофиране в бус лента"
.И аз тека![]()
![]()
![]()
Не съм чел мненията преди мен, но ми направи изключително неприятно впечатление откъза, който съм цитирал ...
Колега, карайки в бус лентата НЕ помагаш да се изтеглят по-бързо колите, а пререждаш всички хора, които са в нормалната лента. В крайна сметка (примерно Цариградско) на Орлов мост има 4 изходни ленти в посока център и колите минават през кръстовището с еднаква скорост без значение дали има някой в бус лентата или не, защото тя тази лента свършва и става разрешена в края и колите от средната я използват за по-бързото изтегляне. Заради такива като теб средната лента върви мега бавно и дори нормални хора, които искат да спазват закона се изнервят и тръгват по бус лентата от време на време като им прищрака. Все повече започвам да съжалявам, че карам Е36. И изобщо не се чудете защо полицайте са ни нарочили след като поне 50% от водачите на Е36 са келеши, които правят глупости по пътищата непрекъснато.

P.S. Сега прочетох мнението на колегата Archangel

Жалка история.
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- EkZeKuToRa
- кандидат ентусиаст
-
Scott написа:Аз съм сигурен,че са го спряли след Плиска ако е посока орлов мост където никой не кара в БУС лентата, защото всички знаят,че има ПОЛИЦИЯ,всеки ден минавам от там
А в другата посока са преди Плиска седът на Спирката на Автобусаи там не минава почти никои
Та си мисля ,че колегата ни послъгва сериозно да се направи на некъв невинен разбираш ли и,че заради това,че кара БМВ са го спряли а тои бил сам там и е карал с 200,ама му е криво сега ,че са му написали АКТ и да си изплаче мъката тук
И като минаваш всеки ден от там ще ми кажеш че около 18:00 h след Плиска,посока Орлов Мос,не се кара в бус лентатат?

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Scott написа:Аз имах "удоволствието" да се воза 3 месеца на автобус и от тогава не карам в БУС лентата,питай ме защо
Мисля че наказанието за такива като теб трябва да е 1 месец лишаване от книжка и 100-200 леа глоба и после да те питам къде ще караш
Кви са тия 50 км отгоре, мамицата им

и аз така бях 2 месеца, и мноо се дразнех, че 313 не се движи заради кисели тарикати.
Избирателно, ми може, кво от това, харесал си е "овчия поглед" и те е спрял.
Аз имам некъв късмет, че не ме спират, ама кат ме спрат е за дълго

Абе да ти кажа едва ли завиждат,камо ли на коли на по 10-15 год.!По-скоро това са пълни глупости,че БМВ-та спират повече,а другите не ги спират!Въпреки че дори и да има някаква избирателност,са си в правото,защото повечето такива "тарикати" с БМВ-та се мислят за безсмъртни и нарочно минават през най-забранените места,само и само да си избият комлексите!За мен истинските пичове и тарикати,са тези които карат културно,оказват предимство дори когато те са с такова и не се мислят за състезатели и гъзари /с е36 купе/!Просто почнете да мислете с главите си докато карате и после се оплаквайте! 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Добре де, аз едно не разбирам - що във всяка тема където се споменава за някакво нарушение с БМВ, все излиза че всички с е36 са комплексари и рацери. А тея със 5ците и 7те, Х5,6 и тн. които кат стъпят на магистралата и карат все едно бог им е навигатро какви са?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
защото сме свикнали от 90-те години големия и черен джип да предреди всички и да е първи на светофара и вече не прави впечатление на никой
Някак си се счита за нормално и не дразни толкова... Това е същото като в ресторант - 18 годишна манекенка ако се съблече гола до теб докато вечеряш няма да ти пречи... ама някой 60 годишен бабугер