Потресен съм от поведението на Т.Живков
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
asasin18 написа:Evelin Cotsev написа: Тошко , та Тошко , поне е искрен , а не е лицемер и квото има го казва на всички в очите.
много си прав колега. аз също му се кефя поне прави шоу а не мълчи като п****, пък в крайна сметка важното е да е весело
аз пък не разбирам кво му се възхищавате на този боклук
смелост му идва кога се напие,дори да изнасили не мое без помоща на лекета като него
малоумник отвсекъде-бира и цомбене на дърти мастии.....СТРАООТЕН

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тук може и анкета да се спретне-"за" и "против" този момък.
Много му вдигнахте акциите с тая тема.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Чета и не вярвам на очите си!
Какви каузи, какви деца? Както каза колегата по-горе, ако искаш да помагаш отиваш на място и го правиш!
Това все едно да е*еш жена си(гаджето) от другата стая!
А, по повод SMS-те, защо такива съобщения се облагат с ДДС след като са за благородна кауза?!
Къде е държавата в тази ситуация?
И тя ли има сделка?
Колеги, спрете да гледате глупости!
Айде със здраве!

Какви каузи, какви деца? Както каза колегата по-горе, ако искаш да помагаш отиваш на място и го правиш!
Това все едно да е*еш жена си(гаджето) от другата стая!
А, по повод SMS-те, защо такива съобщения се облагат с ДДС след като са за благородна кауза?!
Къде е държавата в тази ситуация?
И тя ли има сделка?
Колеги, спрете да гледате глупости!
Айде със здраве!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз даже не знам за какво става въпрос и се радвам,че не гледам подобен род бози . Въобще на българина му дай само сеири да гледа и чалги да слуша и да плакне окото с разни дето друсат телесата си под звуците на някой кючек ..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Предаването е копие на книгата на Джордж Оруел , 1984 /в смисъл година / понеже е писана около 1950 г,може и да греша. Сюжета е предположение за комунизма , че човек ще е винаги под наблюдение, 24 часа от Големия брат и изпълнява безпрекословно неговите заповеди. Предположението е излезнало вярно . Това е страшна книга .AceMF написа:Ще им вкарат, ако трябва. Тая гнус не може да се гледа, какви звезди, какви каузи. От това предаване някои хора си правят пари, пък една малка част от тях може и да отиде за децата.
На синчето на Батето какво му е изненадващото не знам, същият галфон и пияница като баща си, пък и докато са трепали разни по затворите, той е бил на катерушките, а май и досега още си е там.
За нещастната женица - вярно е нещастна, заради това с което е била наказана, но иначе "медиците" си бяха виновни - вътрешноболничните инфекции са си "заслуга" на персонала. Въобще защо участва и тя, иска да изкупи греха си към децата или какво?!
А този, който го е измислил това предаване навремето, е гений - да се възползваш от повсеместното затъпяване, за да накараш хората да гледат как разни други хора тъпеят по цял ден и да прибираш много пари от това си е гениално.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
klintan66 написа:Аз не го гледам грам , но току що с жена ми говорихме за тоя бай Ганьо.Няма как да е друго поведението му . Този цървул никога не е чувал думичката "НЕ".....Аня е била любовница на дядо му , какво да му каже .....другите си траят ....навсякъде дългата ръка на комунистите дърпа конците. Та той си е играл със Станишев ... Дядо му разтрелваше който си поиска ..... каква кауза ,че ще съберат 1-2 милиона ? А се откраднаха милиарди . ...Баща му профука по казината в Монте Карло незнайно колко .... освен ,че злепоставя вече 30-40 години България навсякъде където се появи ....
Най ме е яд ,че сегашните 20-30 годишни нямат спомени от "онова време " и с лекота поемат отново дозата "социализъм ,комунизъм, равенство "
След 1989 си мислех ,че всички вече са свободни и прогледнали ...... но не било писано .....прост народ, овча работа .....

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
klintan66 написа: Предаването е копие на книгата на Джордж Оруел 1984 ... Това е страшна книга.
Така е, колега, чел съм я, имах предвид качествата на този, който се е сетил да направи такова тв предаване.
biohazard написа:Тия вътре 80 % са пълни боклуци!Нищо не става от тях!Играят театър за пари!Аз истинска звезда/ВИП/,вътре не виждам!Продуцентите са още по-големи боклуци,защото на гърба на невинни и гладни хора и деца,правят милиони!От 1 год. спрях да гледам ТВ.защото по-голяма манипулация и дезинформиране на населението няма!Всичко което ми трябва го следя по нета,но просто се учудвам как може още да има хора които да им вярват на тия!?Изобщо всичките формати на чужди предавания са такава машина за пари,че си нямате престава!Аидъла,Брадър,Страх,Стани богат,глупостите дето сега и Слави ще прави също!Разберете че с СМС-ите които пращате в тези предавания,осигурявате образованието на едни деца-а именно внуците и правнуците на тези господа!Слави,Магърдич,Нико Тупарев,Кънчев и всички други псевдо продуценти,направиха парите си от наивните хора,които продължават да им вярват,че правят нещо за някой друг освен за самите себе си!От мен лично няма да видят стотинка!Всеки от нас който има сърце и най-важното възможност да помогне на тези деца,домовете и болмиците ги знаеме къде са,отива се на място,прави се дарение(най-добре да не е кеш,а в предмети или храна)и така.Просто вече доверие на никой в тая джунгла/държава/
AceMF написа:От това предаване някои хора си правят пари, пък една малка част от тях може и да отиде за децата.
Една част от българите се дърлят, спорят, карат, съчувстват, защитават, плюят и пращат SMS-и докато друга част от българите вместо да си губят времето се радват на новите си X6-ци (примерно купени с пари от същите тия SMS-и). Аз лично вместо да гледам глупости и да си хабя нервите си уплътнявам времето с приятни емоции - веселба в ресторант, разходка сред природата, офроудченце - и най-накрая хем съм си прекарал добре, хем съм си дал парите за неща, които обичам.

А за даренията и аз съм малко Тома Неверни и съм съгласен с колегата

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Deadgame написа:Владо написа:аз пък съм потресен от факта, че има хора, дето гледат тези глупости
евала брато

ае що пълните форума с простотии, невиждате ли, че това е фарс, това е машина за пари, пари, които влизат в нечии джоб. Има сума деца дето гладуват и мизеруват в тая държава, а те събират пари за децата таланти, да и те искат пари за развитие, но има по-важни неща, да не говорим дали всичките ресурси ще идат по план или само част от тях???
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
!!Asen_X написа:За кого и за какво става въпрос, че от тази тема абсолютно нищо не се разбира. Кой е тоя Т.Живков?

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
И аз четох някъде че са взели големи суми пари за да влезнат и най-много е взел Т.Живков(250000лв.),ако може да се вярва на пресата.
Жалко е това че въобще са взели пари,а сега се правят на ВИП звезди.Ако ще работиш благотворително за каузата да се наберат пари за дадени деца,то не би трябвало да вземеш и една стотинка.
А относно темата:Това държание не отива на нито една личност титулувала се със званието ВИП.
Жалко е това че въобще са взели пари,а сега се правят на ВИП звезди.Ако ще работиш благотворително за каузата да се наберат пари за дадени деца,то не би трябвало да вземеш и една стотинка.
А относно темата:Това държание не отива на нито една личност титулувала се със званието ВИП.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Добре де кажете поне как се е изгаврил с нея и какво й е казал, за тея които са изпуснали предаването.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Потресен съм от поведението на Т.Живков
poklonnik написа:Ебати ,колеги сънувам ли![]()
![]()
какво е това нещо ,кой позволява на тоя боклук да се държи по този начин .Нима целия свят се вдигна на нокти за свододата на тези жени ,а един пропаднал наркоман и заклет комарджия да я обижда по този начин и никой от тъй наречените "звезди" да не вземе отношение по въпроса ............срам ме е ,че съм "б"ЪЛГАРИН....
![]()
той е изнасилвач, съден за изнасилване, признат за виновен и е излежавал наказание за същото, по принцип има проблем с жените, освен че е пълно перко, достойно за съжаление мекотело

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4