Кражба на емблеми!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
наш'та предната е олющена
И нещо не искат да я вземат... ама пък взеха от едната джанта д*ба 

M - The most powerful letter in the world
И при мен имаше подобен случей, но действието се разви в рамките на 4-5 дни.
Нощ първа:
Някой беше опитал да открадне емблемата седеше неестествено и имаше следи по ръба.
Нощ втора:
Втори опит отново неуспешен. Този път от яд обаче я бяха обелили..
Реших,че е по-добре сам да си я махна ако се наложи за каското да я покажа защото знам,че за откраднато няма шанс да платят... Останових,че емблемата неможе да се махне което е спряло и крадците
При пребоядисването не са били свалени втулките и съответно са били боядисани и те и веднага след това сложени емблемите и залепнало, откърти се емблемата и останаха вътре само пинчетата.
нощ 3-та:
няма опити
но на четвъртата нощ счупили задната емблема и на съседите откраднали 3 емблеми и обелили 1.
Според мен това са мангалчетата от дома за сираци.
Поне от каското ми платиха,щетите им така,че ви препоръчвам да си капнете малко канаколит в втулките слагате емблемата и после сменята емблема с втулката заедно.
Аз така ще направя изчаквах само да спрат снеговете да не ми развалят новите емблемки
) Тоя път обаче съм се запасил с 20 бр. 
Нощ първа:
Някой беше опитал да открадне емблемата седеше неестествено и имаше следи по ръба.
Нощ втора:
Втори опит отново неуспешен. Този път от яд обаче я бяха обелили..
Реших,че е по-добре сам да си я махна ако се наложи за каското да я покажа защото знам,че за откраднато няма шанс да платят... Останових,че емблемата неможе да се махне което е спряло и крадците

нощ 3-та:
няма опити
но на четвъртата нощ счупили задната емблема и на съседите откраднали 3 емблеми и обелили 1.
Според мен това са мангалчетата от дома за сираци.
Поне от каското ми платиха,щетите им така,че ви препоръчвам да си капнете малко канаколит в втулките слагате емблемата и после сменята емблема с втулката заедно.
Аз така ще направя изчаквах само да спрат снеговете да не ми развалят новите емблемки

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Преди няколко години седя в едно кафе по здрач и си гледам колата . Бях с резервната гума отпред , с тас . И в един момент някакъв кляка и сваля таса . Аз за секунда блокирах а на втората му бях на главата . Опитах да дръпна таса от ръката му и му викам разни комплименти а тоя нагъл и ми вика - Пусни го ти ! А от другата страна още един, дърпа джантата . А тоя с таса му вика - Иди ми донеси пистолета
Сериозен екшън си беше ....

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3