По тъмно - млади водачи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 04 Апр 2009, 1:44

00Cool написа:Изображение

Ех, ако и на мен ми го подарят това малко зверче..! Ама айде да не е за 16тия рожден ден, а за 18тия или 19тия :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Josefinne » 04 Апр 2009, 2:01

bivola написа:Нощното каране го оправдавам до някъде , празни пътища, изкушаване да натиснеш педала , де да знам , това по бих го приел :roll:

Когато взех книжка, не бях свикнала с трафика и ме беше страх да карам през деня в лудницата. Излизах предимно вечер в квартала, когато беше спокойно. Не съм давала газ, а си карах спокойно и се упражнявах.
А какво става, ако някой младеж трябва да отиде по спешност някъде, ако се прибира от друг град, ако се прибира от заведение - да си остави колата ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 04 Апр 2009, 2:23

aHToHuO написа:Само не разбрах дали остава изискването за годините, защото е меко казано глупаво. Примерно както при мен на 18 си изкарал книжка, на 21 си изкарваш С категория и ставаш професионален шофьор и докато не направиш 25 само можеш да си запълваш портфейла с нея, щото аз камион 1.6 не виждам често.

Колега ти прочете ли закона, ако изкараш Б на 18, на 21 ще имаш вече 3 год стаж! Тоест си караш спокойно! До 25 год, и под 1 год. стаж си МЛАД ШОФЬОР, на 19 год. с 1 год. стаж си нормален шофьор!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 04 Апр 2009, 2:24

Абе незнам аз ема мога до посача един пример. От почти 6 години имам книжка, нямам нарушения през това време, но преди няколко месеца ми написаха акт за неправилно паркиране на втора редица и съответно 6 точки и 50лв...хахаах Охраних ги куките и в акта ми пишеше "непристойно отношение към органите на реда" освен останалото....Баща ми е шеф на служба ма аз реших да не го намесвам и положението е налице...хахах Сега вече съм с 21 точки от 27, а т според мен трябваше да съм с 39 след толкова години без произшествие.....15тина минути след като ми написаха акта, същата патрулка беше спряла на точно същото място както мен преди това....няма нужда от коментари предполагам...педали смотани комплексирани!!!!!!!!!!!!
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 04 Апр 2009, 2:29

Абе незнам аз ема мога до посача един пример. От почти 6 години имам книжка, нямам нарушения през това време, но преди няколко месеца ми написаха акт за неправилно паркиране на втора редица и съответно 6 точки и 50лв...хахаах Охраних ги куките и в акта ми пишеше "непристойно отношение към органите на реда" освен останалото....Баща ми е шеф на служба ма аз реших да не го намесвам и положението е налице...хахах Сега вече съм с 21 точки от 27, а т според мен трябваше да съм с 39 след толкова години без произшествие.....15тина минути след като ми написаха акта, същата патрулка беше спряла на точно същото място както мен преди това....няма нужда от коментари предполагам...педали смотани комплексирани!!!!!!!!!!!!
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 04 Апр 2009, 2:34

svetlaka_rs написа:Абе незнам аз ема мога до посача един пример. От почти 6 години имам книжка, нямам нарушения през това време, но преди няколко месеца ми написаха акт за неправилно паркиране на втора редица и съответно 6 точки и 50лв...хахаах Охраних ги куките и в акта ми пишеше "непристойно отношение към органите на реда" освен останалото....Баща ми е шеф на служба ма аз реших да не го намесвам и положението е налице...хахах Сега вече съм с 21 точки от 27, а т според мен трябваше да съм с 39 след толкова години без произшествие.....15тина минути след като ми написаха акта, същата патрулка беше спряла на точно същото място както мен преди това....няма нужда от коментари предполагам...педали смотани комплексирани!!!!!!!!!!!!

А ти беше ли паркирал неправилно ?
Ако си бил ,не си за оплакване .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Апр 2009, 3:07

00Cool написа:Истината е че наще политици се занимават с чисти глупости от една страна , но от друг имат малко право ,защото какво Ви говори ето тази снимка ???

Изображение

Освен богати и неразумни родители , потенциален убиец на пътя това е.
(има изключения ,но много малко )

в тази снимка виждам 2 неща
едното е 16 годишен келеш с късмет
а дугото е още една гранитна плоча край пътя :confused: :confused: :confused: :help:
///M
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 04 Апр 2009, 3:43

точно така
Даже преди месец два може и малко повече в м5форума .Друг такъв келеш на 16 г му подарили е60м5 и след като мина една тема с похвали и как леко щял да я кара докато не я опознае , след месец някакъв тип писал в същата тема разпознал М5 цата размазана на парчетиии с 4 жертви .Бил карал ~ 200 km/h

ТА КАКВИТО И ЗАКОНИ ДА ПРАВЯТ УМНАТА
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Апр 2009, 4:49

Josefinne написа:
bivola написа:Нощното каране го оправдавам до някъде , празни пътища, изкушаване да натиснеш педала , де да знам , това по бих го приел :roll:

някъде, ако се прибира от друг град, ако се прибира от заведение - да си остави колата ли?

Точно тогава,когато се прибира от заведение е повече от задължително да си остави колата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 04 Апр 2009, 7:17

Тея в парламента сериозно ги бие тока :twisted: :1: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 04 Апр 2009, 7:20

Общо взето правят така ,че да има предпоставки за корупция.Е това просто е защото тия там пишат законите не със главите , а с г...а си
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Апр 2009, 9:16

Macros написа:Ебати, тоя закон откак е заизлизал от няколко месеца все треперя и не мога да разбера какво ще стане :shock: Първо на първо че това с 1.6 е супер тъпо, защото има 1.6 по 70 коня и 1.6 по 150 :evil: Това за забрана на карането през нощта ми звучи пълно безумие, а тези 10 км отдолу с които трябва да се кара мисля не са нищо друго, освен повод за повече рекет от полицията.
Бахти дано не го въведат изобщо тоя закон че съм изгорел отвсякъде - с 5 месеца стаж на още нямам 19 години и 2.0 двигател :mhihi:

има 1.6 192 коня кола на продажба..идете в Булвария или при Стефанов
да не кажа за 1.4 170 коня на фауве

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Апр 2009, 10:27

grnka написа:
Macros написа:Ебати, тоя закон откак е заизлизал от няколко месеца все треперя и не мога да разбера какво ще стане :shock: Първо на първо че това с 1.6 е супер тъпо, защото има 1.6 по 70 коня и 1.6 по 150 :evil: Това за забрана на карането през нощта ми звучи пълно безумие, а тези 10 км отдолу с които трябва да се кара мисля не са нищо друго, освен повод за повече рекет от полицията.
Бахти дано не го въведат изобщо тоя закон че съм изгорел отвсякъде - с 5 месеца стаж на още нямам 19 години и 2.0 двигател :mhihi:

има 1.6 192 коня кола на продажба..идете в Булвария или при Стефанов
да не кажа за 1.4 170 коня на фауве

То има и 1.3 230 коня в RX-8... Без модификации... ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 04 Апр 2009, 11:07

Значи това което разбрах до тук, е дано не въведат закона близките 7 месеца, колкото ми остават до не-млад шофьор :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 04 Апр 2009, 12:27

Е.Димитров написа:
Josefinne написа:

някъде, ако се прибира от друг град, ако се прибира от заведение - да си остави колата ли?

Точно тогава,когато се прибира от заведение е повече от задължително да си остави колата

Защо да е задължително ??? Аз винаги си излизам по заведения с колата и се прибирам с нея - не всички пием алкохол . Но наистина е страшна глупост тоя закон ...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата