Плащате ли данък?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
:)
''Не не съм си регистрирал колата в данъчното.''
Поради ред прични бях опуснал срока, в който колата трябва да се впише в тъпите им регистри и така, и така си отнасях глоба, така че си казах
за тия негодници

Поради ред прични бях опуснал срока, в който колата трябва да се впише в тъпите им регистри и така, и така си отнасях глоба, така че си казах

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Само ще дам един пример. Колега от работата преди време катастрофира в близост до благоевград. На 20 км от там. Викнал полиция ония му викат че нямат в колите толкова бензин че да идат до там. Някак си намери превоз и отиде до благоевград влиза в някво там РПУ и иска да му помогнат да отидат и да му опишат щетите и да му дадат протокол. Категорично му заявили че това е много далече и нямат толкова бензин че да ходят до там. В краина сметка изтеглили колата до града и ония му описали щетите. 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
да плащам си данъка защото и без това колата е 1.6 и той е минимален, просто не искам заяжданици, лихви и тн. плащайте си данъците колеги не си мислете че ей така се минава между капките... 1 приятел с 28-ца здраво го прецакаха...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сигурна ли си ,колежке в това което пишеш??Eva* написа:Само за Протокола, ако разрешите.
С него не се покрива бюджета по закърпване на дупки, пътна сигнализация, маркировка и прочие.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Да кажа на всички, които не са си регистрирали колите в данъчното, че и да не искат ще го направят много скоро.
И аз не бях регистрирал моята, но ми дойде едно писъмце, в което най-любезно ме поканиха да се явя в 10 дневен срок от получаване на писмото в данъчното да си регистрирам колата, и като утидох ми написаха и актченце затова, че в 3 месечен срок от регистирането на колата в кат, не съм я регистрирал в данъчното и така това ни/ви чака всички. И вече кат работи с данъчното, и при прехвърляне на автомобила в кат, като видят, че не са и платени данъците всичко се проследява и всичко се плаща и така зажалост, и за още по голям кеф изкривих джанта точно 7 дни след като ме повикаха да си я регистрирам, хо хо хо хо какъв кеф само...
И аз не бях регистрирал моята, но ми дойде едно писъмце, в което най-любезно ме поканиха да се явя в 10 дневен срок от получаване на писмото в данъчното да си регистрирам колата, и като утидох ми написаха и актченце затова, че в 3 месечен срок от регистирането на колата в кат, не съм я регистрирал в данъчното и така това ни/ви чака всички. И вече кат работи с данъчното, и при прехвърляне на автомобила в кат, като видят, че не са и платени данъците всичко се проследява и всичко се плаща и така зажалост, и за още по голям кеф изкривих джанта точно 7 дни след като ме повикаха да си я регистрирам, хо хо хо хо какъв кеф само...
Последна промяна justboy на 05 Апр 2009, 21:00, променена общо 1 път

E34, E38
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
justboy написа:Да кажа на всички, които не са си регистрирали колите в данъчното, че и да не искат ще го направят много скоро.
И аз не бях регистрирал моята, но ми дойде едно писънце, в което най-любезно ме поканиха да се явя в 10 дневен срок от получаване на писмото в данъчното да си регистрирам колата, и като утидох ми написаха и актченце затова, че в 3 месечен срок от регистирането на колата в кат, не съм я регистрирал в данъчното и така това ни/ви чака всички. И вече кат работи с данъчното, и при прехвърляне на автомобила в кат, като видят, че не са и платени данъците всичко се проследява и всичко се плаща и така зажалост, и за още по голям кеф изкривих джанта точно 7 дни след като ме повикаха да си я регистрирам, хо хо хо хо какъв кеф само...
Срокът е 2 месеца от сключването на договора за покупко-продажба, а не от регистрацията в КАТ

Ти писНо или писМо получи?

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5