Пътувам за Англия, истървям събора-смениха датата за ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 11 Апр 2009, 2:35

cucko написа:Дай да те заместя...аз ще отида в Англия а ти си стой тук.... :D ;)

Колега cucko, да не би да искаш да го заместиш в брането на ягоди ?
Иначе към автора на темата - предполагам заминаваш по собствено желание и още в момента, в който си попълнил on-line кандидатурата за заминаването ти , си бил наясно,че ще ти се наложи да се разделиш с много скъпи за теб неща. Но от друга страна това разстояние между Вас и времето на твоето отсъствие от България ще е точно проверката,която ще ти даде отговор на въпроса при завръщането си тук дали имаш бъдеще с това момиче или не?
Така,че от мен съвет колега - това, което си решил го направи и никога не прави компромис със самият себе си или заради някой друг ,защото в един момент може да се случи така,че този другият да не оцени това,което си направил за него и ти оставаш разочарован,а и струва ли си да си проваляш бъдещето и новите перспективи заради някакво момиче?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Апр 2009, 5:14

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:30, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: E34

Re: Пътувам за Англия, истървям събора

Мнение от ivan. » 11 Апр 2009, 11:49

BMWMHartge написа::( :( Много ми е кофти да споделя на 29 Април пътувам за Англия и няма да мога да присъствам в Колояново.Скоро не бях истървял събор. Проблема, е че оставям и тук момиче, което много ще ми липсва там :bcry: .Исках да споделя с вас колеги, много ми е кофти. :roll:
Привет колега,
значи сме двама :D
аз заминавам 2 дни след тебе,малко ми е кофти и на мене за събора,но какво да се прави-съдба.
За момичето-иди, виж и след като се установиш можеш да го дръпнеш при тебе....
В кой град ще си там?
Аз ще съм в Таунтън,ако си някъде наблизо може да пием по бира на чужда земя :D

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Апр 2009, 15:49

[steeN] написа:
((:BuKcu:)) написа:...

е не чак толкова страшно... все пак англия е на 2 часа... все едно отиваш до пловдив и на изхода на софия има задръстване ;)

Това е ясно, не е проблема в това. Просто тука в България вече много неща се подреждат както исках - работа, кола, приятели, семейство и...не ми се иска да ги оставя. Но времето ще покаже...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Апр 2009, 20:21

типи4на бг драма... и аз съм в тоа батак :| ..само дето да ме извините,ама грам не ми пука за събора :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 11 Апр 2009, 20:47

На мен пък много ми пука за събора. Съвсем от скоро съм собственик на колата ми (която ми е първата) а съм толкова болен по синьо бялата магия че няма накъде. И аз съм в англия и тръгваики за тук февруари месец си знаех че ще ми е много криво. Бях позабравил обаче докато невидях темата са събора. Тук ще се възползвам да пожелая на всички колеги незабравими мигове и се постараите с клипчета и снимки ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 11 Апр 2009, 23:51

то май половината форум се изнася за УК бре :shock: дано поне да има смисъл :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Апр 2009, 2:37

Да преместим събора в UK Изображение
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар