Евроинс спира да прави Каско на скъпи автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Апр 2009, 17:04

bavareca_86 написа:ебати мошенниците са тея

всички са мошеници ако нямаш човек "вътре". Говоря специално за по-старите коли каквито караме болшинството тук. И аз едно време изгорях няколко пъти докато не "прогледнах" ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Апр 2009, 17:30

X-citer написа:

всички са мошеници ако нямаш човек "вътре". Говоря специално за по-старите коли каквито караме болшинството тук. И аз едно време изгорях няколко пъти докато не "прогледнах" ;)
Ами малък опит имам с нашите застрахователи,но като пари съм определено доволен от обезщетението на Булстрад,без абс. никакви връзки съм там :idea: :roll: И безплатна пътна помощ има ест. към каското и не беше много скъпо самото каско.Единственото нещо,което май за доста хора няма значение,но мен ме подлудява е супер помиярското им отношение към клиентите :evil: :help: То май обратното е рядкост въобще у нас... :|
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Апр 2009, 22:49

X-citer написа:

Люб4о ти самия спомена за един слу4ей ушким с 4овек "вътре",който доста ме у4уди,предвид нещата които се изписаха по твой адрес в темата ми за тях ;) А специално тази кола е 2005г :confused: .,а развитие с изплащането още няма :shock: а знаете кога пуснах темата,секи ден ми казват обадете се утре :shock:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 22 Апр 2009, 0:04

ми аз за това съм написал, че няколко пъти съм изгорял докато не съм прогледнал - в смисъл докато открия точния човек. Иначе мошеници с обещания има много.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата