Евроинс спира да прави Каско на скъпи автомобили
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bavareca_86 написа:ебати мошенниците са тея
всички са мошеници ако нямаш човек "вътре". Говоря специално за по-старите коли каквито караме болшинството тук. И аз едно време изгорях няколко пъти докато не "прогледнах"

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ами малък опит имам с нашите застрахователи,но като пари съм определено доволен от обезщетението на Булстрад,без абс. никакви връзки съм тамX-citer написа:bavareca_86 написа:ебати мошенниците са тея
всички са мошеници ако нямаш човек "вътре". Говоря специално за по-старите коли каквито караме болшинството тук. И аз едно време изгорях няколко пъти докато не "прогледнах"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Люб4о ти самия спомена за един слу4ей ушким с 4овек "вътре",който доста ме у4уди,предвид нещата които се изписаха по твой адрес в темата ми за тяхX-citer написа:bavareca_86 написа:ебати мошенниците са тея

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ми аз за това съм написал, че няколко пъти съм изгорял докато не съм прогледнал - в смисъл докато открия точния човек. Иначе мошеници с обещания има много.

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3