Порто - Манчестър
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
няма начин да ви хареса мача ако сте гледали вчерашния шедьовър...на мен също не ми е интересен особено въпрек че предпочитам манчестър колкото челси и ливърпул взети заедно
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
интересно,но все пак,ако не ти прави впе4атление в тотнъм играеше изтеглен напред и Киин му хвърляше пасове и бележеше.От както е в Ман. играе по изтеглен назад и именно той раздава пасовете,разпределя играта,няма атака която да не мине през него,затова и небележи толкова като в Тотнъмfeel написа:bavareca_86 написа:хм,голф кара на майка ти синът и,до утре сутринта можем да си говорим на тая тема ако желаеш.feel написа:bavareca_86 написа:ами аз му следя си4ки ма4ове от както е в англия,поведението му на терена винаги е било както сега,шляе се по терена и ако забелязваш винаги е по-свеж от другите.Просто играе сас лекота,докато някои други дават си4ко от себе си за да играят като него.Не казвам 4е е и най-добрия,но е страшно ценен в центара на терена.А тоя фи ли е феел ли е след мен дет коментира и ме цитира го оставям,щото е явно колко му разбира главатаCarrollShelby написа:bavareca_86 написа:много хора са слепи,сигурно вие сте по големи мениджъри от Алекс Фъргюсън,замислете се защо е несменяем титуляр когато е здрав в такъв отбор и при нали4ието на такива футболисти.И мен ме дразни 4е не ти4а като другите,но той като даде три паса и вкара или подаде за гол си е сваршил работата,а и ако му следите играта ще видите 4е в неговата има най-малко браг
О не ме разбирай погрешно.Бербатов ме кефи страшно много,прави уникални пасове и почти винаги е пласиран перфектно...Просто напоследък сякаш мързелува по терена...Няма огромно желание за игра...Може и да не е така,но с играта си ме кара да си мисля точно това.
Колега,определено футболната ти култура е ограничена колкото и общата ти.....сигурен ли си,че не караш Голф????
Сега не е нужно да се впрягаш,мисълта ми е,че "Великият" Бербатов играе добре в Манчестър(що годе добре),обаче в националния ни тим за нищо не става.Именно от там ми идват изводите, че не е толкова добър.В Юнайтед получава много пасове и е логично да бележи,да не говорим,че процента му на пропуски е доста голям и си е срваним с този Клуиверт.Чичо Алекс е много добър треньор,но и друг път е правил грешки с нападатели-Дуайт Йорк и Алан Смит.
ineedmoney написа:няма начин да ви хареса мача ако сте гледали вчерашния шедьовър...на мен също не ми е интересен особено въпрек че предпочитам манчестър колкото челси и ливърпул взети заедно
Определено вчерашния мач беше много по-добър,двата отбора направиха истинско шоу,особено второто полувреме.
Айде колеги,гася компютъра ще си догледам мача на спокойствие,лека на всички и дано Юнайтед вкарат поне още един.
Поздрави

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
42 мнения