Да ви предопредя за малка измама.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 01 Юни 2009, 3:30

И аз се сетих , че на село бяха отишли мангосите и казали на баба ми , че са от "телевизията" ВС Телешоп и сега дават на промоция ножове комплект за 20 лева. Бабата ги купила за подарък за нас. Абе ебах ги и ножовете 1 салам 2 часа режа. Отидоха в кофата след 2 ползвания .......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 01 Юни 2009, 3:40

На мен едни мангасари също ми предлагаха "маркови" парфюми пред един от магазините на фантастико 1 час се опитваха да ме убедят, че са същите като в мола самоче на 40лв (далавера разпраат) ма като видяха, че нямам никакъв интерес смъкнаха на 20лв. То не беше за мен, за гаджето, за цялото семейство предложиха :mhihi: Пък и нахални няма отърване... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 01 Юни 2009, 9:36

Е преди два дена в овча купел един клошар предлагаше такава камера за 300лв... ама просто нямаше балъци

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 01 Юни 2009, 15:49

Тъй и тъй темата е за опити за измама ...та в тази връзка....
От няколко дни пред Билла в Хиподрума седят двама момъка и много жалостиво молят за някои лев защото били скъсали ремъка на алтернатора и не могли да се приберат до ..... Бистрица :mhihi:
Ако им направите предложение да отидете заедно да купите ремъка (както направих аз ) ..следват ругатни и тн.,...... как така съм им нямал доверие и да не съм си мислел ,че ще ме излъжат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Таааа..... имайте си едно наум :idea:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 01 Юни 2009, 16:12

:uups: аз тъй изгорях с 5лв бъзах, че имах работа и се бях ошашавил и ме метнаха по най-балъшкия начин... Бил скъсал ремък а-у пък и беше на мойте години някакъв младеж и си викам случва се и му дадах... яд ме е само, че доста аматьорски ме изиграха. Само дето мястото беше друго Захарна Фабрика на бул. Сливница на един светофар :confused: Наистина ги имайте в предвид, че да не ви метнат така и вас като мен :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Юни 2009, 12:11

Виж какво, каквато и маркова техника или каквото и да било друго да ти предложат такива субекти по разни автогари, крайпътни ресторанти и т.н. не бива да се купува. Най-вероятно е крадено. И който купува от тях единствено им насърчава бизнеса.
Утре ще разбият и твоя апартамент и ще ти продават нещата кой знае къде...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 02 Юни 2009, 12:45

най много оферти за крадени и ментета са ми правили в КАТ :mhihi:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Юни 2009, 12:59

Хахах в този ред на мисли, редовно някакви хора ме спират със следния предтекст.
На Бриколаж и около 5те кьошета.
Минава някакъв човек, с много български черти, нищо циганско и почва много културно, "мога ли да ви питам нещо". И аз нали съм си възпитан човек му казвам "слушам".

"Много ви моля, дойдох на медицински изследвания в София, нямам пари да си купя билет за влака, ала бала..."
До тук добре. Питам го в коя болница е ходил на изследвания. Мълчи и вика "една ей там и сочи в произволна посока". Питам го как се казва болницата "не знаел името". Питам го как стигнал до там... "питал хората". На какви изследвания? мисли малко и вика кръвни. И на мен всеки път до там ми приключва разговора и там се почва моленето. Само че последния случай, човекът беше доста нахален и се изнервих и го питам: "как стигна до болницата с питане, като не знаеш нито коя е болницата, нито адреса й, нито какво ще ти изследват, нито това че много малко болници работят в неделя за не-спешни случаи"...

Питам го за къде ще пътува... Оня ми изцепва "Тополовград" (направо насляпо го изстреля). И направо ми прекипя... пича ми говори с пернишко-подобен акцент. (на мен ми звучат сходно акцентите около София), и го питам от колко години живее в Хасково, "родом съм" вика... Дееба, от оня край съм, много добре различавам как говорят хората от там.

Tо ясно че работата е "ела ми гугутке", ама може ли да се подиграват със здравни проблеми. Поне да беше измислил правдоподобна версия... Казах му да се качи без билет, и си заминах.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 02 Юни 2009, 13:42

ditko1 написа:ако си е марково на добра цена си е оферта.

Имаш предвид, ако е крадена, маркова и на добра цена ..

Refuse! Отвсякъде ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 02 Юни 2009, 19:06

Hito написа:Тъй и тъй темата е за опити за измама ...та в тази връзка....
От няколко дни пред Билла в Хиподрума седят двама момъка и много жалостиво молят за някои лев защото били скъсали ремъка на алтернатора и не могли да се приберат до ..... Бистрица :mhihi:
Ако им направите предложение да отидете заедно да купите ремъка (както направих аз ) ..следват ругатни и тн.,...... как така съм им нямал доверие и да не съм си мислел ,че ще ме излъжат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Таааа..... имайте си едно наум :idea:

A ти пък как може да се съмняваш в истинността на думите им :D :D :D

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 04 Юни 2009, 12:42

Те ви .. един ожилен :evil:

http://www.dnes.bg/article.php?id=71937
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 04 Юни 2009, 13:55

аз така от един мангал си бях купил един голям нож с калъф за 5лв и си го ползвам като ходя за риба и не е ръждясал още даже на острието нещо made in USA пише ;) ама за 5 лв бива, веднъж на едно старо гадже бях купил един парфюм за 20 лв ама в хубава опаковка с целуфан, не че не ми беше ясно какъв е ама тя много му се зарадва и не спря да се хвали на приятелките си а тогава в магазините беше 85лв по витошка и прилично и сравнитлно трайно си миришеше ;)
наскоро до руски паметник един мангал пак ми предлагаше парфюми ама мн долни ментаци имаше , а миналата година бяхме спазарили един дамски парфюм с колегата ми за 5лв за приятелката му ;) пак така с опаковка като от магазин ;) че и тя се зарадва :mhihi:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юни 2009, 13:57

дано жена ти не чете тука ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Юни 2009, 14:59

На мен няколко пъти са ми дрънчили къде за бензин къде за ремък :mhihi:
Напъждам ги още в началото, то просто си личи, че лъжат.
мамицата им, няма да се хванат да работят, ми на чужд гръб все искат да живеят :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 04 Юни 2009, 16:18

Ей са се сетих и за още 2 случая на измама :mhihi:

Миналата година по това време..хмм та дали не беше и на днешна дата,отивам в центъра да купувам подарък на жената за РД.
Паркирам се на паркинга на жълтите павета мотах се,купих каквото трябва и отивам към колата.Както ходя и един мангал нещо ми съска и вика бате ела имам парфюми на далавера :mhihi: и викам я кажи за ко иде реч...
Бай мангал вади някав парфюм и вика "уникат шефе,хармъни коди ( Armani Code) в мола е 200лв за тебе 120лв и се почна един смях,викам бегай не ми се занимава,а оня ходи по мене и само ломоти аиде аиде на 80 на 40 и накрая стигна на 15лв.Качвам се в колата и си отварям стъклото че жега и паля а мангала застана и пак си знае неговото.И в един момент оня хвъря парфюма през стъклото и пада на седалката до мен и вика аидеее 15 кинта и му теглих една и тръгнах.Тоя калъф ме гони до опашката на коня.
Е няма такова Хармани :mhihi: вуни на амоняк.
Та същия тоя "парфюм" съм го заебал някаде в нас и на коледа правя почистване и го намирам,съответно го мятам в кофата.Малко по късно отивам да хвърля боклука и срещо нас и има магазин за алкохол и цигари,купих си цигари и се връщам надолу и кво гледам,две малки джагалчета ровят в кофата и единия вади кутийката и вика на другия :
Батееее хармани,коледа е батеее,а оня другия го гепи и бега,гонят се бият се,абе мангалщайн

Имам и още един случай аналогичен като на колегата liloff.
Ходим си миналото или по миналото лято беше по градинката на НДК с един приятел и ни среща едно момче на около 20-23 години,мръсен малко бит с един шушляк ама българин.И пича седи и вика добърден аз сам от село еди коеси,дойдох тук на мач ама куките ме биха и са ми паднали документите с парите и нямам кинти да се прибера.И дадохме му 10лв,пича каза че билета бил 21лв и така.Отиваме с едни приятели малко по късно в селекта на раковска и незнам от къде стана на въпрос за тоя, един приятел вика е не се ли сещаш тоя същия го видяхме миналата седмица на Раковска да лъже некви други хора и го описа баш същия,а тва си му бил номера на човека...Трягваме си и го виждаме пак тоя и го питаме събра ли парите,тоя се кефи и вика да дори 5лв отгоре таман да си купил цигари...какъв шамар изяде направо му се омотаха сополите около вратът и като драсна деба и цървула... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата