До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Сърдечни благодарности за моралната подкрепа най-напред
Колата нямам намерение да я пререгистрирам, нито имам намерение да си я държа в гаража и да пътувам с друга/друг транспорт.
Определено и аз съм посвикнал...или по-точно претръпнал на набезите върху колата...за жалост.
Идеята за съвместното унищожаване на каса бира с колеги от форума ми допада, но нека бъде по друга причина, а не да играем на стражари и апаши...яд ме е само, че нещата си остават със "свиквай, така е, примири се..." - разбирате ме предполагам какво искам да кажа
Едит:
Sonny - твоя пост не го разбрах?
Предполагам към мен беше насочен?

Колата нямам намерение да я пререгистрирам, нито имам намерение да си я държа в гаража и да пътувам с друга/друг транспорт.
Определено и аз съм посвикнал...или по-точно претръпнал на набезите върху колата...за жалост.
Идеята за съвместното унищожаване на каса бира с колеги от форума ми допада, но нека бъде по друга причина, а не да играем на стражари и апаши...яд ме е само, че нещата си остават със "свиквай, така е, примири се..." - разбирате ме предполагам какво искам да кажа

Едит:
Sonny - твоя пост не го разбрах?
Предполагам към мен беше насочен?
Като си щуках из нета попаднах на тази новина:
http://www.dnevnik.bg/mms_novini/2009/0 ... parkirane/
Която не е много интересна, но коментарите отдолу са по-интересни.
Не че толерирам джипа ама.. никога няма да се оправим.
Която не е много интересна, но коментарите отдолу са по-интересни.

До сега съм си купувал един единствен път части за BMW-то втора употреба. 4 джанти за 120лв общо от един пич от форума. Винаги когато ми предлагат части втора употреба имам едно на ум.
Случвало ми се е за предишната ми кола да си купувам лостче за мигач/дълги светлини втора ръка от магазин на ул. Цар Симеон.
За напред смятам да купувам части/аксесоари само от хора/фирми препоръчани тук.
Добре че го има този форум!

Случвало ми се е за предишната ми кола да си купувам лостче за мигач/дълги светлини втора ръка от магазин на ул. Цар Симеон.

За напред смятам да купувам части/аксесоари само от хора/фирми препоръчани тук.
Добре че го има този форум!

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
kiro_320 написа:Като си щуках из нета попаднах на тази новина:
Която не е много интересна, но коментарите отдолу са по-интересни.Не че толерирам джипа ама.. никога няма да се оправим.
Леле, леле колко авто-мото хейтъри, тцц. Сега ще се пусна и аз там

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Бате тия са ти изкъртили колата , буквално
аз , ако си видя моята така ще почина на място
Колегите от Плевен да помагат , да го намираш или да ги намираш тия и да ги убиваш от бой , ужас 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
Dimitroff написа:...
Колега и аз да изкажа съболезнования...това да ти посегнат върху колата е все едно да ти посегнат на теб, роднина или дом. И аз го изпитвах вече няколко пъти (било то с цел завист или с цел лични облаги). Моя съвет е ходи на църква, освети си колата (да се пречисти така да се каже от злите сили) и мисли винаги позитивно, дори в случаите, когато е много зле положението - пак мисли позитивно. С позитивизъм не винаги се решват проблемите, но поне не се вкисваш и не се разтройваш, ядосваш и т.н.
Поздрави

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
За съжаление е много вероятно този, който си е напазарувал да чете темата ти. Нищо чудно и да скрие колата за известно време или да смени джантите примерно
Много сте ми смешни половината, пищите против частите втора ръка, ама постоянно имате обявки или търсите нещо от подфорума продава, купва. Ебах тарикатите, всичко от Дарукар купувате и не сте прошляци, а прошляците да карат фиестичка. Хвала вас велики и блогати хора, дано да ви има вас да съществува повече време камората и даруту
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Споко както се казва накрая всички пропяват...
Преди време за новматив пред нас гепиха няколко коли от които две наши (А6 и Е46) след това разбиха няколко и тн....
Четири вечери изкарах с кафета пред блока и сигурно щяха да са повече ако на четвъртият не беше спрял един пасат комби около 92г. с ВР регистрация и един тъмен субект не слезе от него. Огледа колите с фенерче докато аз седях в храстите на 10 метра от него с брадва в ръка... (дано колеги не се случва да попаднете на некой такъв докато държите нещо което убива...) Както и да е след като този субект огледа колите и се повъртя отиде до Ц-класата на съседката и тамън започна да се опитва да я "рови" започнах да креща и се затичах след него с брадвата... търчах до семинарият та дори метнах и брадвата и слава богу че не уцелих че незнам какво щях да правя както и да е не успях да го хвана .... спокоиствието трая 5 месеца след което пак започнаха ... Замислих се че дори и да го бях хванал тои утре пак щеше да е пред нас... мои приятел които живее в Иван Вазов е хващал крадец които след като счупил прозореца на една кола и гепил некви очила от нея счупил прозореца и на колата на моя човек които вече бил зад апаша. И кво станало след като го гепили - викнали кварталния които сед като дошъл си им казал - ударете му един бой дето ще му държи влага, счупете му ръце крака и т.н. и го хвърлете някъде по надалеч щото иначе колеги още утре ще са го пуснали...
Какво повече да кажа....
Преди време за новматив пред нас гепиха няколко коли от които две наши (А6 и Е46) след това разбиха няколко и тн....
Четири вечери изкарах с кафета пред блока и сигурно щяха да са повече ако на четвъртият не беше спрял един пасат комби около 92г. с ВР регистрация и един тъмен субект не слезе от него. Огледа колите с фенерче докато аз седях в храстите на 10 метра от него с брадва в ръка... (дано колеги не се случва да попаднете на некой такъв докато държите нещо което убива...) Както и да е след като този субект огледа колите и се повъртя отиде до Ц-класата на съседката и тамън започна да се опитва да я "рови" започнах да креща и се затичах след него с брадвата... търчах до семинарият та дори метнах и брадвата и слава богу че не уцелих че незнам какво щях да правя както и да е не успях да го хвана .... спокоиствието трая 5 месеца след което пак започнаха ... Замислих се че дори и да го бях хванал тои утре пак щеше да е пред нас... мои приятел които живее в Иван Вазов е хващал крадец които след като счупил прозореца на една кола и гепил некви очила от нея счупил прозореца и на колата на моя човек които вече бил зад апаша. И кво станало след като го гепили - викнали кварталния които сед като дошъл си им казал - ударете му един бой дето ще му държи влага, счупете му ръце крака и т.н. и го хвърлете някъде по надалеч щото иначе колеги още утре ще са го пуснали...
Какво повече да кажа....

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
radio_manbg написа:...започнах да креща и се затичах след него с брадвата... търчах до семинарият та дори метнах и брадвата и слава богу че не уцелих че незнам какво щях да правя както и да е не успях да го хвана ....

sonny написа:Много сте ми смешни половината, пищите против частите втора ръка, ама постоянно имате обявки или търсите нещо от подфорума продава, купва. Ебах тарикатите, всичко от Дарукар купувате и не сте прошляци, а прошляците да карат фиестичка. Хвала вас велики и блогати хора, дано да ви има вас да съществува повече време камората и даруту
Едно е да пускаш обява във форума друго е да купуваш крадени части. още повече пък да купуваш смешни неща като лайсни и мигачи дето са евтини и в дару и в камор...
И пак казвам, който не може да си подържа колата да си купи фиеста а не да търси начин да я подържа чрез крадени части...
Или всеки гашник да се качи на БМВ щот мноо гъзарско, па дай тука нещо по-евтинко ако може да мине с частите... или нафта от по левче и масло от бидона... заеби, не мога да разбера, ква позиция защитаваш?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Днес сутринта в около 8 без 15 някъде видях в Младост 1 синьо БМВ Е36 с М6 джанти седан и регистрация ЕН, енджъл айс и се сетих за темата... Случката става до МОБИКОМ на ул. Йерусалим... Има улица Никола Генадиев и блок 48А в Младост 1.... Може колегата да е невинен, но напълно отговаряше на описанието.... Чак като го отминах се сетих че може да му запиша номера... Ама сутин е обяснимо... Това е информацията която мога да дам...
УСПЕХ....
УСПЕХ....
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
...
Вчера някой така се е опитал да ми изкърти десния бъбрек, че ми е оставил три прекрасни деруги по предния капак... тия хора отгоре ли са се катерили, не можах да схвана и аз...
Та ако някой от Плевен си търси голуем десен бъбрек за Е36-цата да каже бе деиба ма*ка му, ще му съберем волни пожертвувания, не да се гаврят с на хората колите...
Добре, че все пак не е успял

Та ако някой от Плевен си търси голуем десен бъбрек за Е36-цата да каже бе деиба ма*ка му, ще му съберем волни пожертвувания, не да се гаврят с на хората колите...

Добре, че все пак не е успял

Dimitroff написа:До моята кола в Хаджи Димитър спира една Е30ка - няма поражения, на 50 метра паркира една Е 90 - няма поражения
само номера ли ги пази, баси??
Да
blackrider написа:Софиянеца е решен да ти прави мръсотий!
Тц. Селяндура (подчертавам, не селянин, те са готини хора), който се пише за софиянец (тоест гражданин). Такъв тип плитки хора вършат подобни мръсотии. Типичния селяндур се познава по някое от следните - ниска хигиена/култура, кофти образование, зле-платена работа, алкохолни привички.
Абе, какво ли ще е, ако въведат образователен ценз за влизане в столицата...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4