Още една жертва на вандализъм !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
.......
Колега евала за отговора и знам че си прав и аз го разбирам но в парвия момен знаеш как се реагира
Но докога сте има хора които да ни сьсипват колите без причина еи на това ме е наи яд 

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
При мен пък се е получил ебати куриоза, бях писал в другата тема за издраскания капак и след 2 дена като си говорих с братчето на един приятел и то ми каза, че най-малките лапета, които се събират да играят до нас решили да си поиграят на жоменка.
Аз спирам колата точно зад буса на баща ми и те решили, че предния капак явно е перфектното място
То да се чуди да реве ли, да се смее ли
Такова им е възпитанието, ние като малки се сме правили глупости, ама да се катерим по колите на хората (и то май не еднократно...)
Следващия път отивам директно при родителите, няма аз да им озаптявам зверчетата, и така извинявам се за дългия пост, ама как да не споделиш такова нещо
Аз спирам колата точно зад буса на баща ми и те решили, че предния капак явно е перфектното място

То да се чуди да реве ли, да се смее ли

Такова им е възпитанието, ние като малки се сме правили глупости, ама да се катерим по колите на хората (и то май не еднократно...)
Следващия път отивам директно при родителите, няма аз да им озаптявам зверчетата, и така извинявам се за дългия пост, ама как да не споделиш такова нещо

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Хе хе, и аз предположих нещо подобно, но си помислих по-нецензурния вариант - да са ти използвали предния капак за нещо друго 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
TouringInternational написа:При мен пък се е получил ебати куриоза, бях писал в другата тема за издраскания капак и след 2 дена като си говорих с братчето на един приятел и то ми каза, че най-малките лапета, които се събират да играят до нас решили да си поиграят на жоменка.
Аз спирам колата точно зад буса на баща ми и те решили, че предния капак явно е перфектното място![]()
То да се чуди да реве ли, да се смее ли![]()

Има някакъв скрит замисъл зад зачестилите вандалски прояви по колите... Снощи някой е счупил стъклото на москвич-а, колата има аларма след опит за кражба преди около година... Кажете ми закакво им е на някой москвич, а пък каква им е далаверата да му чупят стъклото ? Да бяха вандалските прояви само по колите от нащо семеиство, а то е постоянно по всички слагам от днес камери и лека по-лека ще има повече камери долу отколкото по кръстовищата на софия... А тия дето пипат и чупят да си знаят и да си носят списък с начина по които искат да бъдят погребани с дрехи без дрехи на прах на части и т.н. Струва ли си да умреш заради 1 емблема ?
- Lilo Dochev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 3.0, E39 2.0, E66 2006
- Мечтае да кара: Само BMW
Колеги, една вечер да не я държа на платен паркинг и хайде на хрилото отстрани изчагъртали емблемата...да я бяха откраднали поне, ми те обелили боята. Да не говорим, че редовно някой реши да ми остави автограф с ключ или някакъв друг художнически предмет...И все пак колкото и да ни дерат колите, Волги нема да станат! (нищо лично ако има някой колега с руска машина
)

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Fear написа:Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?![]()
нямаш представа колко много хора мечтаят за такава кола .. поогледай се какъв е парка около тебе и сам ще се досетиш че 60-70% от хората не могат да си позволят 16 годишно БМВ ... и завиждат
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
и аз вземах лъскачка на 11 години ,нямаше забележка-от 5к на 8к стъпи,гледам си я като малко бебе,но колата ми е на улицата а не в деско креватче и веднага последиците-дали от ключове дали от багаж и т.н. къса ми се сърцето -на 3-4 места е ,не е много надрана ,но пред нас има един ресторант и говедата /не всички/ които го зареждат или работят в него си мислят ,че колата е маса или градска тоалетна.Един ден бях побеснял-след като си смених мигачите с бели и се радвах като малко дете гледам някакъв бял косъм на калника-реших да го махна-да ама не-драскотина,прибрах се разбира се псувайки някое говедо и след час жената ме вика да ми покаже "тунингованата" ни кола- багажника целия в пазарски торби на някякви тъпи цигани работещи в ресторанта-пускам алармата-само се въртят и нищо ,викам като луд ,но кой ще чуе,слезнах с 200 ,викам и на тъпата циганка с багажа ,че ще и откъсна главата ако я видя още веднъж с тъпия си багаж на колата ми ,а тя ме гледа изумено все едно аз съм виновен за нещо.И други тъпанари от същия ресторант ползват багажника за маса ,скрин и т.н. но някой ден ще ходим с "човека" при застрахователя за негова сметка.
Твърдо съм решил и аз да слагам камери,а след това имам начин да намеря говедата
Твърдо съм решил и аз да слагам камери,а след това имам начин да намеря говедата
Alexi написа:Fear написа:Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?![]()
нямаш представа колко много хора мечтаят за такава кола .. поогледай се какъв е парка около тебе и сам ще се досетиш че 60-70% от хората не могат да си позволят 16 годишно БМВ ... и завиждат
Aбе и това е вярно, ама да сме ЧАК толкова пропаднал народ не ми се иска да вярвам. Според мен си е чиста проба келешлък. Дано "автора" си получи заслуженото.

Fear написа:Alexi написа:Fear написа:Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?![]()
Aбе и това е вярно, ама да сме ЧАК толкова пропаднал народ не ми се иска да вярвам. Според мен си е чиста проба келешлък. Дано "автора" си получи заслуженото.
Повярвай колега. Такива сме!!!
BMW се асоциира с положение в тъпата глава на масовия кретен и щото мозъка му е от 2 гънки, той не гледа колко ти струва колата. Той гледа, че е BMW и че е лъскаво (защото ти се грижиш да ти е приятно лъскаво). Дали струва 5000-15000-25000 или повече, за него е все едно. Ти си му трън в задника. Нямам думи.

- nitemare
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW M50 B20 VANOS
Такива хора трябва да се пребиват до смърт.Аз може би съм намерил решение на тези проблеми.В един китайски сайт намерих камери които работят чрез WI FI и можеш да си ги монтираш на колата.Ето сайта http://www.dealextreme.com ,ако не стане го потърсете в гугъла.Там има всевъзможни неща.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Diavolo написа:Fear написа:Alexi написа:Fear написа:Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?![]()
BMW се асоциира с положение в тъпата глава на масовия кретен и щото мозъка му е от 2 гънки, той не гледа колко ти струва колата. Той гледа, че е BMW и че е лъскаво (защото ти се грижиш да ти е приятно лъскаво). Дали струва 5000-15000-25000 или повече, за него е все едно. Ти си му трън в задника. Нямам думи.
Дали ще пипне една чисто нова седмица а

Diavolo написа:Fear написа:Alexi написа:Fear написа:Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?![]()
Връщам си думите назад. Не сме ЧАК толкова пропаднал народ. МНОГО ПО-ПРОПАДНАЛ народ сме!

До този извод стигнах, след като снощи ми откраднаха капачките на вентилите най-нагло. Които струват невероятната сума от 11лв.!

Никога няма да се оправи тази държава, не и докато в нея живеят такива долни твари!

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
На мен пък ми откраднаха единия бъбрек. Тва за мен са някви ненормални хора.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
при мен това е болна тема... когато още си купих колата, докарах я от Пловдив, оставям я пред блока, и се прибирам. На сутринта ставам и гледам: 1 капачка от джантите - няма я. 1 лайстна от задна лява - няма я. БУТИЛКА ОТ РАКИЯ хвърлена върху предния капак (на има няма 5 см от предното стъкло) и 2 пластмаси от доло при халогените. Това 1вата вечер . Бях готов да правя атентат срещу целия блок, но така или иначе не разбрах кой го е направил... та.. селяния на макс..
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4