ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
nikito написа:Ще помоля ако има колеги от Добрич и от Шумен да поглеждат и те и при нужда да звънкат, снощи пратих снимки и на приятели от фирма АУТОПЛЮС в Шумен - дано ги намерим
Стискам палци да се намерят....дай някакви отличителни белези ако имат?!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Колега, без секретни болтове и без бензин не карам! Искрено се надявам да се появят тея джанти или в мобилето или в продава та да се разбере кой ще биеме задружно
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен да ги пуснат за продажба в обява по интернет е малко вероятно, по- скоро ще ги пласират чрез някоя гумаджийница, чувал съм, че и таксиджии понякога участват в пласиране на крадени части.В заложните къщи често постъпват крадени вещи-макар че джанти с гуми е малко вероятно наистина
Разпитвай наоколо-все някой нещо може да е видял или чул-съседите примерно
иначе става търсене на игла в купа сено -в днешно време гуми и джанти втора употреба се продават къде ли не-даже и по бензиностанции 

Разпитвай наоколо-все някой нещо може да е видял или чул-съседите примерно

Никой не мое ма връне на селу!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Съжелявам за случилото се колега
Дано да се намерят джантите на колата
Тези, които са ги откраднали....пари за лекарства само да дават

Дано да се намерят джантите на колата

Тези, които са ги откраднали....пари за лекарства само да дават

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
nikito написа:Ще помоля ако има колеги от Добрич и от Шумен да поглеждат и те и при нужда да звънкат, снощи пратих снимки и на приятели от фирма АУТОПЛЮС в Шумен - дано ги намерим
запомних ги ако ги видя да се търкалят в шумен звънкам

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Все пак това не е някакъв уникален модел и нищо не пречи някой от Варна или Шумен да има същите. Да не стане така да се вкара във филма някой колега, който има същите жданти.Prekysvach написа:nikito написа:Ще помоля ако има колеги от Добрич и от Шумен да поглеждат и те и при нужда да звънкат, снощи пратих снимки и на приятели от фирма АУТОПЛЮС в Шумен - дано ги намерим
запомних ги ако ги видя да се търкалят в шумен звънкам

- joker_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 TDS Touring
- Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат
ПОМОЩ
Помогнете ми хора!!! Нуждая се от чисто нови бутилки за вода от 0,500мл. и капачките Има по Сф. Плд. но от Варна да тръгвам за 60броя, не си заслужава. Плащам си ги! Нека ако някои знае около него в градът да правят такива, да пише. Ще ги платя и ако може да ми ги прати, плащам си и куриерската услуга. Мерси предварително!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
....
Как ми се ще някой ден да прочета някъде: Намерени са, застреляни на място двама криминално проявени, на паркинг в град... до разбит автомобил със свалена гума /огледало, лайстна.../ Няма информация за извършителя. Собственикът на автомобила е в чужбина... примерно.. или не притежава оръжие...
Съжалявам колега... ще ми се някак да се усмихнеш
Как ми се ще някой ден да прочета някъде: Намерени са, застреляни на място двама криминално проявени, на паркинг в град... до разбит автомобил със свалена гума /огледало, лайстна.../ Няма информация за извършителя. Собственикът на автомобила е в чужбина... примерно.. или не притежава оръжие...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Apassionata написа:....
Хахаха

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Винаги ми е било чудно колко нагъл, прост и бездарен трябва да си, че да крадеш от хората. Мислех, че вече само депутатите го правят.
А, да, и мангалите.
А, да, и мангалите.
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
цяла седмица обикалям в Добрич да търся лети джанти за опел. тези дни пак ще обикалям защото не си намерих и ако видя твоите ще ти се обядя.
имам приятел които внася гуми и джанти от Австрия и Германия тя и колата е негова все още а и джантите къде ми гепиха той ги е купувал от вън и ще ги познае ако ги види каза ми че били белязани но само той знае къде така че не си губи времето ела да пием по кафе и да те водя при него това важи и за всички от форума ако мога да помогна на някои с нещо нека пише или се обади благодаря още веднъж на всички за съдействието дано успеем в начинанието
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4