Краткотрайна радост-ще ни друсат с екотакси вместо с акциз
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Мишу написа:ми добре прав си аз обаче продължавам да си карам акцизните коли и да си се кефя па всеки да се опрааа кои как намери за добре![]()
![]()
![]()
![]()
не искам да те плаша или да те обидя по някакъв начин батка ест. ти си знаеш де но при евентуално птп мислил ли си какво ще прайш?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В никакъв случай налога не може да бъде на такива адски високи нива както до сега , според мен . Те сега ще ни скълцат , всичко опира до пари , много по-добре ще им е на страните в които има доста постъпления от пазара на употребявани автомобили ,като Италия,Германия, Австрия , Англия и пр. да им се пазаруват със същата скорост и мощните употребявани автомобили , не само маломощните такива
Каквото и да въведат няма да е страшно , не се плашете
Георги Пенчев

Каквото и да въведат няма да е страшно , не се плашете

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
явно пак ще си има 316ки със шестаци 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
пушека от дизел без филтър за твърди частици( сажди ) е извънредно вреден за човека тъй като е доказано че саждите предизвикват рак на белия дроб ( а при раците човек )
дизелите с такъв филтър са много малко и си личат по лъскавата ламарина на аспуха отвътре .. инак дизела не отделя СО ,който е много вреден ,но и съвременния бензинов двг отдела малко такъв - катализатора го неутрализира .всички тези неща са стандартизирани на базата на евросертификати ( от 1 до 5 ,май вече и 6) Данъка трябва да е на тяхна база ,както е навсякъде в ЕУ .Караш кола с евро 1 - 1000 лв данък ,караш кола с евро 6 - 50 лв данък ,това е справедливо .Като си падаш по мощни коли няма проблем ,ще имат 50 лв данък ,ако са нови
(цените са примерни)

P1tbuL написа:Мишу написа:ми добре прав си аз обаче продължавам да си карам акцизните коли и да си се кефя па всеки да се опрааа кои как намери за добре![]()
![]()
![]()
![]()
не искам да те плаша или да те обидя по някакъв начин батка ест. ти си знаеш де но при евентуално птп мислил ли си какво ще прайш?
ми звъня на армеец и им казвам : абе аз си е.ах маиката еди си къде съм ко да праа? Ти какво предлагаш или мислиш ще треа да напраа ?

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Мишу написа:P1tbuL написа:Мишу написа:ми добре прав си аз обаче продължавам да си карам акцизните коли и да си се кефя па всеки да се опрааа кои как намери за добре![]()
![]()
![]()
![]()
ми звъня на армеец и им казвам : абе аз си е.ах маиката еди си къде съм ко да праа? Ти какво предлагаш или мислиш ще треа да напраа ?![]()
така е - звъниш и ЧАКАШ
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Alexi написа:...всички тези неща са стандартизирани на базата на евросертификати ( от 1 до 5 ,май вече и 6) Данъка трябва да е на тяхна база ,както е навсякъде в ЕУ .Караш кола с евро 1 - 1000 лв данък ,караш кола с евро 6 - 50 лв данък ,това е справедливо .Като си падаш по мощни коли няма проблем ,ще имат 50 лв данък ,ако са нови(цените са примерни)
Всичко това звучи много логично изказано от всеки нормално и логично мислещ човек. Ама да видим какво ще родят "експертните" им групи на ония малоумници в парламента. Щото като видях как сложиха абсолютно неадекватното ограничение по кубатура за младите шофьори (пример за добра идея но хипер калпаво изпълнение) не знам какво да очакваме сега.

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
“Има вероятност България да бъде осъдена да върне платения акциз на хората със задна дата от 1 януари 2007 г., откогато страната е член на ЕС“, допълни той. Подобен прецедент има по отношение на Полша.
А дано това да се случи!5000 лв които платих ще ми се отразят добре ако ми ги върнат
А дано това да се случи!5000 лв които платих ще ми се отразят добре ако ми ги върнат

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
jorkata3 написа:“Има вероятност България да бъде осъдена да върне платения акциз на хората със задна дата от 1 януари 2007 г., откогато страната е член на ЕС“, допълни той. Подобен прецедент има по отношение на Полша.
Добре би било да ги върнат,така леко да почнем 2010г.с едни 18000лв.напред..

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
вярвате ли си?

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
hemicharger написа:sharksfin написа:Колеги, то не става хем душата в рая, хем х*я до края. Който иска мощна кола, да плаща тлъстия данък. Или по-добре всички да се качим на машини с по 300+ К.С. и всеки ден да гледаме по телевизията и да четем по вестниците как някой 20 годишен Фитипалди убил себе си още N на брой свои връстници, щото карал с 200 км/ч някъде си.
Тва няма нищо общо с акциза и данъците.. те келешите и с фиат брава развиват такива скорости и трепят хора
Стига с тия изказвания бе хора.Няма значение колко коня ти е колата.Като си идиот и с Трабант ще вдигнеш 100 и ще се размажеш някъде.Разликата е времето за което ускоряват, иначе зад геврека си остава същия боклук.То по тая логика, да качваме тротинетките и кеф ти - данъци, акцизи, винетки и т.н
Мисля, че на всички ни беше ясно, че нещата няма за изчезнат току-така и ще ги извъртят по същия начин по който и от началото са го измислили тоя акциз.
И все пак мисля, че даже много тънко минаваме, като си помисля по другите държави какви данъци и застраховки и к'во ли не имат.
Alexi написа:пушека от дизел без филтър за твърди частици( сажди ) е извънредно вреден за човека тъй като е доказано че саждите предизвикват рак на белия дроб ( а при раците човек )дизелите с такъв филтър са много малко и си личат по лъскавата ламарина на аспуха отвътре .. инак дизела не отделя СО ,който е много вреден ,но и съвременния бензинов двг отдела малко такъв - катализатора го неутрализира .всички тези неща са стандартизирани на базата на евросертификати ( от 1 до 5 ,май вече и 6) Данъка трябва да е на тяхна база ,както е навсякъде в ЕУ .Караш кола с евро 1 - 1000 лв данък ,караш кола с евро 6 - 50 лв данък ,това е справедливо .Като си падаш по мощни коли няма проблем ,ще имат 50 лв данък ,ако са нови
(цените са примерни)
Точно това е начина. Мушкат газоанализатора в ауспуха и като си изтърбушил катализатора за да не плащаш нов

jorkata3 написа:“Има вероятност България да бъде осъдена да върне платения акциз на хората със задна дата от 1 януари 2007 г., откогато страната е член на ЕС“, допълни той. Подобен прецедент има по отношение на Полша.
Ти можеш ли да си представиш колко автокъщи ще дръпнат напред с материала ако стане това ...

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4