За кого да гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
със сигурност няма да е за сегашните, защото по голямо пропадане на държавата ако може да се нарече така във всеки един аспект не е имало и по виденово време
ако зависи от мен гласувам да се върне БКП и си станем като преди 89-та
ако зависи от мен гласувам да се върне БКП и си станем като преди 89-та

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Като по- възрастен
ще си позволя да посъветвам всички онези, които ще отидат да гласуват. Не е достатъчно да знаете за кого няма, а трябва да знаете кого да гласувате.
п.п. Самият факт, че ще отидат максимален брой хора да гласуват е успех, признак че сме се събудили. И още нещо- толкова години се е крало и рушило, че е наивно да мислим как всичко лесно ще се оправи. Дори и милиметър да помръдне нещо в положителна посока, пак е нещо.

п.п. Самият факт, че ще отидат максимален брой хора да гласуват е успех, признак че сме се събудили. И още нещо- толкова години се е крало и рушило, че е наивно да мислим как всичко лесно ще се оправи. Дори и милиметър да помръдне нещо в положителна посока, пак е нещо.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ktv
- оптимист-неверник
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Аз ще гласувам с празна бюлетина
И с каква цел? Така ще ти се загуби гласа.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- ktv
- оптимист-неверник
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Целта е един вид протест защото никой не заслужава да се гласува за него.
Не те поучавам, щото нямам необходимия авторитет пред теб, но по- добре гласувай за някого, отколкото да гласуваш за никого.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Как да гласувам за някой като всички са еднакви?
По-добре е да им покажеш че протестираш срещу простотийте им.
По-добре е да им покажеш че протестираш срещу простотийте им.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Ама няма по-малко зло не го ли разбирате това?
Защо да няма?
Защо делиш нещата на черно-бели?

Не ти ли омръзна някой да решава вместо теб?...Ако не ти е..разбирам, защо така делиш нещата и защо няма да дадеш глас..Ако ли пък ти е омръзнало си длъжен да дадеш своя глас, за да бъдеш чут.
Не искам да обвързвам мнението си с никой, така или иначе всеки си има мнение(и глас) но според мен най-добре ще стане:
Герб в коалиция с АТАКА.. също може и ДСБ
Атака са крайно десни то е ясно, ГЕРБ "умерено десни", ДСБ също.
Та така, ГЕРБ ще попречи на АТАКА да вкарат някой "крайно десен" закон и въобще да се управлява крайно дясно. От своя страна АТАКА ще следи ГЕРБ, да не правят номерата на БСП, ще следят еврофондове, сделки и т.н.
Та мисълта ми е, че един друг ще се следят. Според мен това ще е най-доброто управление. Трябва ни дясно управление, коалирано от партии с различен "корен" и мнение.
Ако ГЕРБ е на власт без коалиция.. пак същата индия и ще правят каквото си искат, ако АТАКА е само на власт може и джунга да стане.
Та така, ГЕРБ ще попречи на АТАКА да вкарат някой "крайно десен" закон и въобще да се управлява крайно дясно. От своя страна АТАКА ще следи ГЕРБ, да не правят номерата на БСП, ще следят еврофондове, сделки и т.н.
Та мисълта ми е, че един друг ще се следят. Според мен това ще е най-доброто управление. Трябва ни дясно управление, коалирано от партии с различен "корен" и мнение.
Ако ГЕРБ е на власт без коалиция.. пак същата индия и ще правят каквото си искат, ако АТАКА е само на власт може и джунга да стане.

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Моето мнение че единствено Бойко може да спре всичко в тази държава...разберете че България не се нуждае от управяне,нуждае се да се спре краденето на пари и всичко ще си дойде на мястото.Бойко и той може да не е кой-знае какъв,но поне единствено той ще оправи мизерното блато в което сме в момента!!!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
kiro_320 написа:Не искам да обвързвам мнението си с никой, така или иначе всеки си има мнение(и глас) но според мен най-добре ще стане:
Може би си много прав ,колега! Няма за кого да се гласува.За това и пуснах тази тема.Но поне тази картинка която описваш ,мисля е най-добрата на този момент за България!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
quickshare написа:Моето мнение че единствено Бойко може да спре всичко в тази държава...разберете че България не се нуждае от управяне,нуждае се да се спре краденето на пари и всичко ще си дойде на мястото.Бойко и той може да не е кой-знае какъв,но поне единствено той ще оправи мизерното блато в което сме в момента!!!
Той сигурно и прическата неможе да си опрай каму ли държавата. Виж какво напраи със София - криза на боклука, младежи се избиват в студентски, а дупките дето толкова обещаваше за тях са повече, дължи на един куп фирми пари. Има силна личност, и персоналити и мен ми се струваше различен и затова гласувах за него на кметските, ама не. Простите и горчиви истини са две според мене:
1.Българите сме мързеливи и неинициативни, и ако ще господ да слезе да ни упвавлява пак ше сме недоволни.
2.За да е кадърен управника трябва да ни сложат някой от Европа с стабилно образование и да е доста богат ,че да не му се крадне като на наще тука. Кофти ми е да го кажа ама е така.