За кого да гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Май 2009, 14:53

със сигурност няма да е за сегашните, защото по голямо пропадане на държавата ако може да се нарече така във всеки един аспект не е имало и по виденово време

ако зависи от мен гласувам да се върне БКП и си станем като преди 89-та
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 01 Май 2009, 15:53

Като по- възрастен ;) ще си позволя да посъветвам всички онези, които ще отидат да гласуват. Не е достатъчно да знаете за кого няма, а трябва да знаете кого да гласувате.
п.п. Самият факт, че ще отидат максимален брой хора да гласуват е успех, признак че сме се събудили. И още нещо- толкова години се е крало и рушило, че е наивно да мислим как всичко лесно ще се оправи. Дори и милиметър да помръдне нещо в положителна посока, пак е нещо.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Май 2009, 16:44

Аз ще гласувам с празна бюлетина :twisted:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SAVKATA » 01 Май 2009, 16:55

Ще гласувам определено,но също така ми е ясно,че който и да управлява не може с магическа пръчка да оправи всичко за един ден,но определено не искам турски имена на табелките на вратите в министерството ;)
BMW E36 FAN and Yamaha R6 Fanatic!!!!!!

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 01 Май 2009, 16:55

bmw maniqk ivo bmw написа:Аз ще гласувам с празна бюлетина :twisted:

И с каква цел? Така ще ти се загуби гласа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Май 2009, 17:10

Целта е един вид протест защото никой не заслужава да се гласува за него. ;)
Изображение

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 01 Май 2009, 17:13

bmw maniqk ivo bmw написа:Целта е един вид протест защото никой не заслужава да се гласува за него. ;)

Не те поучавам, щото нямам необходимия авторитет пред теб, но по- добре гласувай за някого, отколкото да гласуваш за никого.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Май 2009, 17:18

Как да гласувам за някой като всички са еднакви?
По-добре е да им покажеш че протестираш срещу простотийте им.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Май 2009, 17:23

bmw maniqk ivo bmw написа:Как да гласувам за някой като всички са еднакви?
По-добре е да им покажеш че протестираш срещу простотийте им.

Пука им на тях, че протестираш.
И аз смятам, че е по-добре да си избереш "по-малкото зло", отколкото да не гласуваш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Май 2009, 17:24

Ама няма по-малко зло не го ли разбирате това?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Май 2009, 17:31

bmw maniqk ivo bmw написа:Ама няма по-малко зло не го ли разбирате това?

Защо да няма?
Защо делиш нещата на черно-бели? :roll:
Не ти ли омръзна някой да решава вместо теб?...Ако не ти е..разбирам, защо така делиш нещата и защо няма да дадеш глас..Ако ли пък ти е омръзнало си длъжен да дадеш своя глас, за да бъдеш чут.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Май 2009, 18:08

Не искам да обвързвам мнението си с никой, така или иначе всеки си има мнение(и глас) но според мен най-добре ще стане:
Герб в коалиция с АТАКА.. също може и ДСБ
Атака са крайно десни то е ясно, ГЕРБ "умерено десни", ДСБ също.
Та така, ГЕРБ ще попречи на АТАКА да вкарат някой "крайно десен" закон и въобще да се управлява крайно дясно. От своя страна АТАКА ще следи ГЕРБ, да не правят номерата на БСП, ще следят еврофондове, сделки и т.н.
Та мисълта ми е, че един друг ще се следят. Според мен това ще е най-доброто управление. Трябва ни дясно управление, коалирано от партии с различен "корен" и мнение.
Ако ГЕРБ е на власт без коалиция.. пак същата индия и ще правят каквото си искат, ако АТАКА е само на власт може и джунга да стане. :mhihi:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 01 Май 2009, 19:57

Моето мнение че единствено Бойко може да спре всичко в тази държава...разберете че България не се нуждае от управяне,нуждае се да се спре краденето на пари и всичко ще си дойде на мястото.Бойко и той може да не е кой-знае какъв,но поне единствено той ще оправи мизерното блато в което сме в момента!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 01 Май 2009, 20:08

kiro_320 написа:Не искам да обвързвам мнението си с никой, така или иначе всеки си има мнение(и глас) но според мен най-добре ще стане:
Герб в коалиция с АТАКА.. също може и ДСБ
Атака са крайно десни то е ясно, ГЕРБ "умерено десни", ДСБ също.
Та така, ГЕРБ ще попречи на АТАКА да вкарат някой "крайно десен" закон и въобще да се управлява крайно дясно. От своя страна АТАКА ще следи ГЕРБ, да не правят номерата на БСП, ще следят еврофондове, сделки и т.н.
Та мисълта ми е, че един друг ще се следят. Според мен това ще е най-доброто управление. Трябва ни дясно управление, коалирано от партии с различен "корен" и мнение.
Ако ГЕРБ е на власт без коалиция.. пак същата индия и ще правят каквото си искат, ако АТАКА е само на власт може и джунга да стане. :mhihi:

Може би си много прав ,колега! Няма за кого да се гласува.За това и пуснах тази тема.Но поне тази картинка която описваш ,мисля е най-добрата на този момент за България! :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 01 Май 2009, 20:12

quickshare написа:Моето мнение че единствено Бойко може да спре всичко в тази държава...разберете че България не се нуждае от управяне,нуждае се да се спре краденето на пари и всичко ще си дойде на мястото.Бойко и той може да не е кой-знае какъв,но поне единствено той ще оправи мизерното блато в което сме в момента!!!

Той сигурно и прическата неможе да си опрай каму ли държавата. Виж какво напраи със София - криза на боклука, младежи се избиват в студентски, а дупките дето толкова обещаваше за тях са повече, дължи на един куп фирми пари. Има силна личност, и персоналити и мен ми се струваше различен и затова гласувах за него на кметските, ама не. Простите и горчиви истини са две според мене:
1.Българите сме мързеливи и неинициативни, и ако ще господ да слезе да ни упвавлява пак ше сме недоволни.
2.За да е кадърен управника трябва да ни сложат някой от Европа с стабилно образование и да е доста богат ,че да не му се крадне като на наще тука. Кофти ми е да го кажа ама е така.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата