Челси - Барса

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Май 2009, 10:21

2 мача антифутбол от страна на Челси и накрая съдията им е виновен ..

Айде у лево!!

Малуда играе ляв бек, Анелка - десен .. Дрогба играе опорен халф заедно с Есиен и Балак .. Айде нема нужда да гледаме на финала същия футбол .. после 0:0 и дузпи .. Писна ми да гледам отбори, които се защитават като опълченци ..

Барселона е най-добрият отбор в Света в момента и това ще го видите на финала .. (Макар че на финала ще подкрепям и Ман Ю)

Ще бъде празник на футбола, а не глуха - Хидинк защита до 120-тата минута ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 07 Май 2009, 10:30

май като гледам феновете на Барса са в пъти повече :bowdown:

Челси да го духат, няма по антипатичен отбор за мен. Не може да земеш 5 милярда долара (не знам колко са в същност), да накупиш де що има футболисти за по над 20 млн и да очакваш да бият навсякъде.

Една Барса дори и с 10 човека доказа какво е да си отбор с традиции :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 07 Май 2009, 11:04

Аз съм болен на тема Юнайтед и макар Челси да беше по-лесния съперник за финала, се радвам че ще бъде Барса, защото ще има открит футбол и бързи атаки, което обикновено означава, че по-добрия отбор с по-малко брак и тъпи грешки - ПЕЧЕЛИ ;) А не като при мачовете на Челси - печели отбора с по-здрави нерви и късмет...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 07 Май 2009, 11:09

Няма такъв мач ! Добър Челси , но чакаха своя момент Барса! МанЮтд - Барселона на финала за втора поредна година ! Очаквам титаничен сблъсък на два колоса и резултатен мач! Много кофти за Челси изтърваха финала в 93 минута ! Тъкмо си викам Пу да гаса телевизора и Гооооол ! Всички на прозорците викат барса барса ! Лудница си е ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 07 Май 2009, 11:12

Перфектно се получи.
Два от любимите ми отбори на финал(ако можеше и Милан да е направо перфектно),който и да спечели и аз печеля.
Дано само Бербо не играе на финала, че така Юнайтед ще са с 10 човека а Барса с 12 :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 07 Май 2009, 11:57

Съдията, съдията, съдииията Пе***ас :bang: Ако не беше толкова слаб съдията къде щеше да е барсата сега. С един удар във вратата за 95мин :evil: Смешки сте ей :D
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от syntaxerr » 07 Май 2009, 12:06

Emilio написа:Съдията, съдията, съдииията Пе***ас :bang: Ако не беше толкова слаб съдията къде щеше да е барсата сега. С един удар във вратата за 95мин :evil: Смешки сте ей :D

Ако не беше толкова слаб съдията Барса нямаше да е с човек по-малко и Челси нямаше да се разминат само с един гол... ;) САМО БАРСА!!!
Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 07 Май 2009, 12:33

CheFs написа:МанЮтд - Барселона на финала за втора поредна година !

:roll: :dunno:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 07 Май 2009, 12:36

Нз колеги но този Даниел Алвес ако го забелязахте(неможе да не сте) се представи адски зле,незнам защо 2/3 от атаките на барса минаваха през него от което следваше центриране от дясно при което тоз рита в публиката :roll: Дано се вазтановят Анри и компания за финала..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 07 Май 2009, 12:44

Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?! :twisted:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 07 Май 2009, 13:15

EcLipSeR написа:Нз колеги но този Даниел Алвес ако го забелязахте(неможе да не сте) се представи адски зле,незнам защо 2/3 от атаките на барса минаваха през него от което следваше центриране от дясно при което тоз рита в публиката :roll: Дано се вазтановят Анри и компания за финала..

На Дани Алвеш това му беше 1-ия слаб мач от доста време насам. Никой не може всеки мач да е #1. Мене много ме кефи как нарита Малуда /няма такава грозна прическа/.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 07 Май 2009, 13:15

alexand написа:Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?! :twisted:

Аз събирам тази подписка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 07 Май 2009, 13:18

feel написа:
alexand написа:Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?! :twisted:

Аман от разбирачи ей :evil: Един успял футболист да имаме и го изядохте. Бахти смотания народ сме :!:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 07 Май 2009, 13:21

CheFs написа:Няма такъв мач ! Добър Челси , но чакаха своя момент Барса! МанЮтд - Барселона на финала за втора поредна година ! Очаквам титаничен сблъсък на два колоса и резултатен мач! Много кофти за Челси изтърваха финала в 93 минута ! Тъкмо си викам Пу да гаса телевизора и Гооооол ! Всички на прозорците викат барса барса ! Лудница си е ;)

Данка , бъркаш , брат , миналата година Барса - Юнайтед играха полуфинал и тогава червените зеха с 1 : 0 и бяха на финал в Москва срещу Челси ;) Редовно време 1:1 после 6:5 от дузпи на Юнайтед :confused: Ако бъркам някой да ме поправи :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: а

Мнение от feel » 07 Май 2009, 13:23

nigh7lif3 написа:
feel написа:

Аман от разбирачи ей :evil: Един успял футболист да имаме и го изядохте. Бахти смотания народ сме :!:

Че е успял-успял е(да се набута в отбор за който няма никакви качества).Но,че мястото му не е в Манчестър това е 1000% ясно!!!
Когато не играе,се вижда как играят Манчестър.За мен той не е никакъв футболист,ако беше толкова добър колко го изкарват всички "разбирачи" щеше да бележи и в националния.Патрик Клуиверт имаше по-голям процент на успеваемост при бележене отколкото Бербатов.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата