А вие хвърляте ли си боклука на улицата/през прозореца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 09 Май 2009, 11:21

Escape написа:Няма такива селяни като в софия

Мда...
През прозореца хвърлям само лоши погледи. Всички боклучета отиват в пепелника, който никога не е виждал пепел, след което се изхвърлят, където трябва. Дори нещо дребно като билетче, смачкано на топче, си го нося в джоба, докато се сетя да го хвърля, минавайки покрай някое кошче.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М20В20

Мнение от Koko Loko » 09 Май 2009, 13:01

Escape има смисъл да си изхвърляш боклука, там където му е мястото :) Аз например съм превърнал страничния джоб на шоф. врата в кофа. Вечер като се прибера всичко в кофата за смет. А не като олигофрена, който видях как след края на разговора с полицаите подпали гордо БМВ-то :uups: си и няма и на два метра след това си изхвърли кутията от цигари през прозореца. И това в центъра на Софя (най-голямото ни село :uups: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 09 Май 2009, 13:12

Всичко тъпча в пепелника и като видя кофа го изпразвам в нея.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 09 Май 2009, 14:26

Еми няма какво да се правя на светец.. хвърлям предимно фасове, дребни хартийки(от дъвка), цилофана на цигарите... но иначе всичко останало в кофата. :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 09 Май 2009, 15:23

Не! За жалост в центъра на София съм обикаляла 10 минути, за да намеря кошче за боклук. Мои съседки имат навика да си хвърлят дамските превръзки през балкона. Често си намирам на балкона опаковки от вафли, чипсове и т.н. Грозна картинка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 09 Май 2009, 16:39

Алл ин дъ Изображение
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Май 2009, 23:37

klintan66 написа:Нищо не хвърлям .
Преди 5 години се возя с един испанец около Мадрид ... и фасчето с пиниз през прозореца . Тогава още пушех. Онзи направо откачи и едно от нещата, които ми каза беше - Това да не ти е България ?
точно пък испанец забележка за култура и чистота да ти прави :mhihi: ,какви диви мангали са ,не е истина :help: ,ама европейските пари ..... днес :shock: гледам сама шоферка на боклукчийски камион-автоматизирано си вдига кофата,изсипа я в камиона и тфа е .. :shock:
А иначе по темата и аз като Ники-само дъфката плюя :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Май 2009, 0:58

драйфаното брои ли се :mhihi: :drink: :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Май 2009, 10:11

А като няма кошчета и контейнери какво правим? Същото като когато сме на зор, а няма тоалетна наблизо...
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Май 2009, 10:37

saleen написа:А като няма кошчета и контейнери какво правим? Същото като когато сме на зор, а няма тоалетна наблизо...

акане(сране),драйфане,пикане и други човешки неща НЕ СЕ БРОЯТ,обаче плюене...баси гадното

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Май 2009, 10:54

DiDi написа:Не! За жалост в центъра на София съм обикаляла 10 минути, за да намеря кошче за боклук. Мои съседки имат навика да си хвърлят дамските превръзки през балкона. Често си намирам на балкона опаковки от вафли, чипсове и т.н. Грозна картинка.
A под балкона чат пат коне пасът тревичка :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 10 Май 2009, 15:11

Защото не пуша нямам проблема с фасовете, но и преди когато пушех никога не съм си хвърляла фасовете по улицата. Ако съм в колата малките боклучета винаги в джобовете на вратите :uups: , а ако има по-едри или в пликче или в краката на съседните седалки до намирането на кофа за боклук. Ако съм пеша и няма кофа или по джобовете или в дамската чанта. Е понякога си отворя чантата да търся нещо и вътре няколко опаковки от вафли, дъвки или шоколад ;)
Адски е просташко това изхвърляне на боклуци кой където намери, затова и е толкова мръсно в БГ :(

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 10 Май 2009, 15:58

А като няма кошчета и контейнери какво правим?

Преди време един плик с боклучки си го носихме от единия град до другия... кофа в първия просто не срешнахме :P
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Май 2009, 16:06

Не пуша, фасове не хвърлям. А чантата дето си я нося на рамо обикновено все има някоя изостанала касова бележка, приготвена за хвърляне :mhihi:
Никога нищо не хвърлям през прозореца - за мене си е чиста проява на най-проста селянийка. Но все пак българинът е свикнал да живее в кочина, така че ми е ясно защо на някои колеги не им пречи да правят такова нещо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 10 Май 2009, 16:25

Извинете, че се включвам не точно по темата, но днес около НДК гледам доста автобуси и тълпи мангусти, след които оставаха купища боклуци, полицаите наблизо наблюдаваха отстрани безучастно... Ей това ни е държавата. Жал ми е за хората, които искат да живеят сред чистота - не си правете илюзия, махнете се докато е време.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата