Îùå åäíà áåãà÷êà îò Uniflex Racing Team

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 14 Май 2009, 11:42

Фен съм на тая колица. Харесва ми че има хора, които им се занимава и правят нещата с кеф и старание. Дали темата е за тук или не ?!... това е "Извън темата" и пише че мога да пиша за на братчеда, брат му .. жената, така че нищо лошо не виждам. Фанатиците се налепете с експлозив и идете да се гръмнете в 0000 централата, като сте много големи :mhihi:

пс. Купето е ужасен избор !!! Но ми се струва, че това е идеята.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 14 Май 2009, 15:07

Купето може наистина да изглежда странен избор но според мен е нарочно, като се има предвид че Audi са произвели около 1500 бройки RS2 комби и около 70-80 седан. Иначе съм се возил в два различни модела на ауди с този мотор, еми добре си вървяха при това без да са постоянно във високите...

master of the force
Аватар

Re: ...

Мнение от alx » 14 Май 2009, 15:21

yavor20V написа:Правиш поредната грешка ,че пускаш тая тема и тука!Казах ти вчера,че ше стане точно това,което стана!
Мястото на темата е в Ауди форума,а на клипчетата,дето пусна там,явно тука...това е,няма да срещнеш радушни усмивки и похвални прегръдки тука,само не ми е ясно що го правиш??

яворе, що така? не мисля, че някой тука оплю колата.

хората масово ти казаха браво за усилието, направата и тн.

някои не ти харесаха купето (което за мене наистина е доста грозно), други (като мене) коментираха за динамиката на мотора (може да не съм го карал точно този, но съм карал доста аудита със 1.8т мотора на по 2-3 бара... трети иска да види радиатора...

не виждам защо се опитваш да четеш между редовете като не мисля че някой изобщо е писал там.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 14 Май 2009, 15:43

И аз ще се присъединя към повечто мнения в темата - евала за труда, усилията и ентусиазма, обаче купето.... като лъжичка помия в каца вино. Купето според мен е кошмарно грозно, но всеки си има предпочитания - сигурно има и хора, които харесват това купе, дори и в този цвят (но оценката за външния вид винаги е субективна).
Още веднъж - евала!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 14 Май 2009, 16:23

кърти мивки, купето маи е избрано мнооооого нарочно и ще оставя доста изненадани физиономии след себе си...евалата че това е един от малкото пълни проекти в бг които не приличат на старт от скрапа и упражнения с флекса в гаража - като гледам колата е пипната от а до я и то с мерак
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 14 Май 2009, 16:36

колата е страхотна кофтито е че е седан много са ми грозни купето е много по красиво а комбито ми е любимо много замислени ще остават от комбито :mhihi: аз лично бих използвал същите джанти и рс фаровете и колата става страхотна кой квото да разправа колата е страхотна евала :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Май 2009, 17:19

Супер е ! Само сложете някой хром елементи,за да има смисъл червения цвят.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Май 2009, 17:46

Браво!
И като малко ауди привърженик, мога да кажа, че колата ме радва само с някой изключения главно външни, но перформанса си е на супер ниво :-)
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 14 Май 2009, 18:14

justboy написа:Браво!
И като малко ауди привърженик, мога да кажа, че колата ме радва само с някой изключения главно външни, но перформанса си е на супер ниво :-)
:yes:
:driving: :dunno: :driving:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 14 Май 2009, 22:39

oxam написа:кърти мивки, купето маи е избрано мнооооого нарочно и ще оставя доста изненадани физиономии след себе си...евалата че това е един от малкото пълни проекти в бг които не приличат на старт от скрапа и упражнения с флекса в гаража - като гледам колата е пипната от а до я и то с мерак

Абе мен, що си кривиш душата - я погледни по-отблизо и пак кажи колко ти харесва тва Изображение ?!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Май 2009, 22:51

Huku написа:
oxam написа:кърти мивки, купето маи е избрано мнооооого нарочно и ще оставя доста изненадани физиономии след себе си...евалата че това е един от малкото пълни проекти в бг които не приличат на старт от скрапа и упражнения с флекса в гаража - като гледам колата е пипната от а до я и то с мерак

Абе мен, що си кривиш душата - я погледни по-отблизо и пак кажи колко ти харесва тва Изображение ?!

А ти мислиш ли, че е направена, за да ти хареса точно на теб, а?
Евала на пича, който е хвърлил доста пара, за да се получи тая "скрита лимонка"
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 14 Май 2009, 23:06

е то неможе всички бегачки да са като трабанта с 2 врати има си и фенове на 4 врати седани ако му се махнат фаровете тип илиянци в разцвета си и крилото си е прилично

на колко бара е :?:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 14 Май 2009, 23:23

Браво! Само надпис 1.8е липсва :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo