случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Май 2009, 13:13

Никога! Само с шофьорки 8) И тук там пешеходки :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Май 2009, 16:21

Аз на три пъти като се возя с кабриото се засичам с едни много яки мацки , двечки ,които се возят с Битъл кабрио из София и в два от три случая все така се стичат обстоятелствата ,че аз искам да се включа в главния път и те все ще се намерят да дойдат и да спрат усмихнати да ми дадат път , ествествено аз после им махам :D
Третия път ситуацията беше обратната , аз им дадох път а те се засмяха и се включиха ...

Действието всеки път се развива около НДК на Витошка ,явно там някъде се подвизават 8)
Много е готино де 8)

Георги Пенчев
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Май 2009, 17:37

Случвало се е, но с пешеходки май по-често ми се случва :-)
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 14 Май 2009, 18:37

Случвало ми се е, дори да си правя градска гонка с момиче, с няква малолитражна сапунерка, но беше много смела :) после спраяхме си поговорим и така 8)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 14 Май 2009, 19:49

мда случвало ми се е да накажа някоя по магистралата :lol:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Май 2009, 20:05

мене доста често ме закачат разни девойки...

но гледам да гледам направо и да не се отплесвам защото ми е омръзнало много отдавна да се занимавам така - случайно.

последния път (преди 2-3 дни) едно дете (така като я гледам на 18 я има я няма) в един фолксваген еос кабрио ми се смее нещо... а аз я гледам и си мисля "тази може да ми е щерка"... и понеже не съм педофил и... така..

една интересна случка беше преди години когато със гаджето ми бяхме в едно кабрио и две девойки като ги задминахме се ухилиха, после ни настигнаха и ни демонстрираха дългите си светлини... моята се изнерви страшно а аз и викам "ти от де знаеш че тез цици не са за тебе?"... мноо умно, ама по добре да си бях замълчал баси...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Май 2009, 20:44

alx написа:мене доста често ме закачат разни девойки...

но гледам да гледам направо и да не се отплесвам защото ми е омръзнало много отдавна да се занимавам така - случайно.

последния път (преди 2-3 дни) едно дете (така като я гледам на 18 я има я няма) в един фолксваген еос кабрио ми се смее нещо... а аз я гледам и си мисля "тази може да ми е щерка"... и понеже не съм педофил и... така..

една интересна случка беше преди години когато със гаджето ми бяхме в едно кабрио и две девойки като ги задминахме се ухилиха, после ни настигнаха и ни демонстрираха дългите си светлини... моята се изнерви страшно а аз и викам "ти от де знаеш че тез цици не са за тебе?"... мноо умно, ама по добре да си бях замълчал баси...
...И мен така ме закачат, не можем да се опазим, ей!Най ми е смешно, на светофар, като видя някоя кака се вози до мъжа си и ми "мета белтъци"( ме гледа) :mhihi: леле, ако видя жена ми да прави така, ще тича след колата боса по асфалта...! :box: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 14 Май 2009, 21:37

Редовно :) Аз и в чужди коли съм се качвал :uups: Примера е следния-бързам, че закъснявам за лекция, ама нещо колата беше в бокса, и отивам да си хвана такси от улицата. Качвам се в първата жълта кола, пак тя се оказва, че не е такси... Хубаво, че я караше една мадама :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 14 Май 2009, 22:11

Rebel написа:А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости :mhihi: :D

Бартер за ис купе с доплащане ? :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Май 2009, 9:36

titto написа:
alx написа:...
...И мен така ме закачат, не можем да се опазим, ей!Най ми е смешно, на светофар, като видя някоя кака се вози до мъжа си и ми "мета белтъци"( ме гледа) :mhihi: леле, ако видя жена ми да прави така, ще тича след колата боса по асфалта...! :box: :mhihi:

;) тва е щот си 'убавец ва брат... Те девойките ти се усмихват докато не видят детското столче на Карина.
:mhihi:
П.С. да не съм офф, оня ден се опитах да завържа разговор с една бизнес дама...темата беше за времето "Чудесен ден, нали!" :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Май 2009, 9:52

Ex, ама какви сте палавници (почти) всичките! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 15 Май 2009, 10:34

Карам си аз подвижната дискотека по семинарията нагоре и карам бавно и една мацка иска да се включи с некво шевролетче малко. Трагваме нагоре и тя ми праща ваздушна целувка в огледалото и аз газ изравнявам се с нея а тя направо като от приказките изваяна. И аз и пращам ваздушна целувка намаляме леко и двамата отваря си прозореца и вика че ще ме схруска леле полудях и аз и викам че няма да се дарпам изобщо а тя ми помаха закачливо и отлетя :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 15 Май 2009, 10:35

Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 15 Май 2009, 10:59

Мордехай написа:Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....

:mhihi: :mhihi: :clap: , много се смях :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Май 2009, 11:34

Мордехай написа:Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....

Бреей, откъде толква акъл! :mhihi: Колега, що не каза по-рано и ние да си купим по едно БМВ (че нещо сме занемарили фитнеса напоследък) :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата