случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз на три пъти като се возя с кабриото се засичам с едни много яки мацки , двечки ,които се возят с Битъл кабрио из София и в два от три случая все така се стичат обстоятелствата ,че аз искам да се включа в главния път и те все ще се намерят да дойдат и да спрат усмихнати да ми дадат път , ествествено аз после им махам
Третия път ситуацията беше обратната , аз им дадох път а те се засмяха и се включиха ...
Действието всеки път се развива около НДК на Витошка ,явно там някъде се подвизават
Много е готино де
Георги Пенчев

Третия път ситуацията беше обратната , аз им дадох път а те се засмяха и се включиха ...
Действието всеки път се развива около НДК на Витошка ,явно там някъде се подвизават

Много е готино де

Георги Пенчев
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Случвало ми се е, дори да си правя градска гонка с момиче, с няква малолитражна сапунерка, но беше много смела
после спраяхме си поговорим и така 

мене доста често ме закачат разни девойки...
но гледам да гледам направо и да не се отплесвам защото ми е омръзнало много отдавна да се занимавам така - случайно.
последния път (преди 2-3 дни) едно дете (така като я гледам на 18 я има я няма) в един фолксваген еос кабрио ми се смее нещо... а аз я гледам и си мисля "тази може да ми е щерка"... и понеже не съм педофил и... така..
една интересна случка беше преди години когато със гаджето ми бяхме в едно кабрио и две девойки като ги задминахме се ухилиха, после ни настигнаха и ни демонстрираха дългите си светлини... моята се изнерви страшно а аз и викам "ти от де знаеш че тез цици не са за тебе?"... мноо умно, ама по добре да си бях замълчал баси...
но гледам да гледам направо и да не се отплесвам защото ми е омръзнало много отдавна да се занимавам така - случайно.
последния път (преди 2-3 дни) едно дете (така като я гледам на 18 я има я няма) в един фолксваген еос кабрио ми се смее нещо... а аз я гледам и си мисля "тази може да ми е щерка"... и понеже не съм педофил и... така..
една интересна случка беше преди години когато със гаджето ми бяхме в едно кабрио и две девойки като ги задминахме се ухилиха, после ни настигнаха и ни демонстрираха дългите си светлини... моята се изнерви страшно а аз и викам "ти от де знаеш че тез цици не са за тебе?"... мноо умно, ама по добре да си бях замълчал баси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
...И мен така ме закачат, не можем да се опазим, ей!Най ми е смешно, на светофар, като видя някоя кака се вози до мъжа си и ми "мета белтъци"( ме гледа)alx написа:мене доста често ме закачат разни девойки...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Редовно
Аз и в чужди коли съм се качвал
Примера е следния-бързам, че закъснявам за лекция, ама нещо колата беше в бокса, и отивам да си хвана такси от улицата. Качвам се в първата жълта кола, пак тя се оказва, че не е такси... Хубаво, че я караше една мадама 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Rebel написа:А сега като е топло, с кабриото почти ежедневно ми се закачат некви душици, а резултата е много смях и изговорени глупости![]()
Бартер за ис купе с доплащане ?

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
titto написа:...И мен така ме закачат, не можем да се опазим, ей!Най ми е смешно, на светофар, като видя някоя кака се вози до мъжа си и ми "мета белтъци"( ме гледа)alx написа:...леле, ако видя жена ми да прави така, ще тича след колата боса по асфалта...!
![]()

П.С. да не съм офф, оня ден се опитах да завържа разговор с една бизнес дама...темата беше за времето "Чудесен ден, нали!"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Карам си аз подвижната дискотека по семинарията нагоре и карам бавно и една мацка иска да се включи с некво шевролетче малко. Трагваме нагоре и тя ми праща ваздушна целувка в огледалото и аз газ изравнявам се с нея а тя направо като от приказките изваяна. И аз и пращам ваздушна целувка намаляме леко и двамата отваря си прозореца и вика че ще ме схруска леле полудях и аз и викам че няма да се дарпам изобщо а тя ми помаха закачливо и отлетя

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Мордехай написа:Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....

Мордехай написа:Аз понеже съм дебел, грозен, дърт, с цайси и цял ден карам рено не ми обръщат никакво внимание и даже ме гледат накриво, щото реното е баничарка. Обаче като се счупи реното или когато съм му сърдит и си карам БМВто сланините ми явно стават мускули, а очилата ми ме правят да изглеждам интелигентно-красив и започват разни мадами да ми хвърлят разнообразни погледи... Ама да не забравяме, че в Булгаристан по парите посрещат и по парите изпращат....
Бреей, откъде толква акъл!