кой как отслабва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 16 Май 2009, 21:40

Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 16 Май 2009, 21:41

фитнес , тичане , Л-карнитин и разделно хранене ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 16 Май 2009, 21:49

BMDrago написа:Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините :D

къде бягаш 10 км на чист въздух ? стадиона ли

катеренето на стълби също помага и ходенето пеша и карането на колело.

но незабравяй, че диетите са времемно решение.
Небоходимо е да се храниш добре и правилно след това и да стегнеш малко гарда.
Спортувай и се движи за да се дасили метаболизма ....но няма да се засили с диети .....а с много движение.
Последна промяна Petia_bmw на 16 Май 2009, 21:54, променена общо 1 път

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 16 Май 2009, 21:51

Petia_bmw написа:
BMDrago написа:Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините :D

В панината ;)

за да изгориш същото с колело ти е нужно 3 пъти повече време,а времето е пари ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 16 Май 2009, 21:55

BMDrago написа:
Petia_bmw написа:

В панината ;)

за да изгориш същото с колело ти е нужно 3 пъти повече време,а времето е пари ;)

коя планина сподели да потичам и аз :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 16 Май 2009, 21:55

А добре де нагоре един колега писа да се ядът ядки(кашу бадеми фъстъци ?). Те не са ли много калорични, защото на един приятел в диетата му влизат и ядки, ама на него целта му е да качи килограми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 16 Май 2009, 22:08

Първо като се потиш не изгаряш мазнини, а се пречистваш един вид.
Най-доброто е - хранителен режим(може да ядеш всичко в нормални граници без мазно, пържено, сухи салами и такива мезета ,и хляб) и взимаш някакви фат-бърнари. Забравяш за алкохола и газираното за известно време, пиеш много вода - ама много! с Яденето приключваш до 18 часа!
- сутрин ставаш рано и тичаш на гладно 30-40 мин с пулс 130-140у/м. Хубаво е ако глътнеш 500мг l-carnitin полувин час преди тренировка.
след тва, вечерта като се прибереш от работа малко лицеви и коремни - колкото можеш, ще си ги разпределиш на серии и постепенно увеличаваш. Ако включиш и малко скачане на въже - екстра.
Ако го провиш това 100% осезаем ефект :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Май 2009, 22:35

Най-добре написани дотук според мен са постовете на колегите peter VladO,аз понеже никога не съм обичал диетите и броенето на калории,ограничаването в храненето(едно от малкото ми удоволствия :mhihi: )се водя от най-основното в случая-формулата енергийният прием да е по-малък от разхода-което за мен означава само повече движение и спорт. :) Миналото лято смъквах килограми с 4-5 пъти седмично на фитнес и толкова дни в седмицата прибиране пеш от ЦУМ до Дружба1 :) ,при това си пиех бира,хапвам сладко,мазно ,пържено..всичко,без бял хляб..Бял хляб хапвам ли-каузата е загубена :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 22:40

Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема :mhihi: :P :mhihi: 73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета :help:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Май 2009, 22:43

Всички казват, че като ходили пеш...отслабвали... Е, явно не при всички действи. Преди да взема книжка....превозното ми средство беше кракомодила...и сега го ползвам де, но по-ограничено. Където ми кажат да ходя пеш...и така с години....миии...нищо накрая. Смисъл единствено удоволствието от ходенето ми остана, защото набучвам слушалките с музиката....и кеф... :mhihi:

Повечето сте дали вариант на тъй нареченото "Разделно хранене"....помага, да, но....стига да не смъкваш с 20-30кг. Въпросното "разделно хранене" е хубаво да се прилага от всеки човек, не толкова да отслабне, колкото да поддържа форма.

Протеиновата диета, която споменах в първия си пост.....един приятел от 120кг. стана 90кг. за...половин година. Това е диета на някакъв си д-р Пиер.... забравих му фамилията... Та понеже и на мен зимата ми се отрази на коремчето и дупето....та и аз...трябваше да сваля 5 кг.
5 дена на протеини - всякакви млечни продукни /нискомаслени/ + месо /пилешко, телешко или риба/ - варено, печено - без мазнини
След 5те дена протеини+ салата - ама не да нагъваш олиото...в умерени количества.
За една седмица свалих 3 кг. и се отказх...

Купете си книгата и вижте как точно се процедира с тая диета, защото след като свалиш е много важно захранването.

П.С Ако съчетавате хранителния режим със спорт....равни няма да имате. Мин. година ходих на аеробика и се чувствах перфектно....сега ме мързи.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Май 2009, 22:44

Аз като реша да свалям килограми правя една диета за 24-5 дена свалям 10-12-13 кила , може и повече. Диетата е всякакво месо , риба и зеленчуци. Не може да се ядът плодове , тестено , ориз, панировки и не може да се пии газирано , само вода и кафе.
It`s party time !

Потребител
Аватар

Re: кой как отслабва...

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 22:44

poklonnik написа:колеги дайте некви варианти за отслабване ,че от как се ожених все повече заприличвам на кашалот :uups:
мани друго ,ама и вече си ми тежат килцата,усещам ги осезаемо

почти нямам време за залата ,ям само некви пици сандвичи ,кофти работа

пробвах тия китайските хапове -нъцки уж трябваше да отслабна 10 кила ,а качих 2 :mhihi: и така дайте някакви съвети

Китайските и някои др. хапове лъжат мозъка , че е нахранен докато тялото е на друго мнение и няма причина да те слуша :roll: мога да помогна ама за това ми пиши на ЛС :mhihi: :P :mhihi:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 22:49

д-р Пиер.... забравих му фамилията...

Доктора е Пиер Дюкан не е най-доброто,но работи :P
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 22:52

Пилев написа:А добре де нагоре един колега писа да се ядът ядки(кашу бадеми фъстъци ?). Те не са ли много калорични, защото на един приятел в диетата му влизат и ядки, ама на него целта му е да качи килограми.

ядките са сурови и става дума за 100-150г за ден по добра някакъв микс
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 16 Май 2009, 22:53

Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема :mhihi: :P :mhihi: 73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета :help:

Tа колега, в качеството си на консултант, вярно ли е това за месото + зеленчуците?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата