кой как отслабва...
Модератор: Общи модератори
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
BMDrago написа:Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините
къде бягаш 10 км на чист въздух ? стадиона ли
катеренето на стълби също помага и ходенето пеша и карането на колело.
но незабравяй, че диетите са времемно решение.
Небоходимо е да се храниш добре и правилно след това и да стегнеш малко гарда.
Спортувай и се движи за да се дасили метаболизма ....но няма да се засили с диети .....а с много движение.
Последна промяна Petia_bmw на 16 Май 2009, 21:54, променена общо 1 път
Petia_bmw написа:BMDrago написа:Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините
В панината

за да изгориш същото с колело ти е нужно 3 пъти повече време,а времето е пари

BMDrago написа:Petia_bmw написа:BMDrago написа:Аз моите "зимни" 10 кила ги свалям за 2 седмици с 4 аеробни едночасови тренировки седмично (10км бягане) + транспортери за по-лесно усвояване на мазнините
В панината
за да изгориш същото с колело ти е нужно 3 пъти повече време,а времето е пари
коя планина сподели да потичам и аз

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Първо като се потиш не изгаряш мазнини, а се пречистваш един вид.
Най-доброто е - хранителен режим(може да ядеш всичко в нормални граници без мазно, пържено, сухи салами и такива мезета ,и хляб) и взимаш някакви фат-бърнари. Забравяш за алкохола и газираното за известно време, пиеш много вода - ама много! с Яденето приключваш до 18 часа!
- сутрин ставаш рано и тичаш на гладно 30-40 мин с пулс 130-140у/м. Хубаво е ако глътнеш 500мг l-carnitin полувин час преди тренировка.
след тва, вечерта като се прибереш от работа малко лицеви и коремни - колкото можеш, ще си ги разпределиш на серии и постепенно увеличаваш. Ако включиш и малко скачане на въже - екстра.
Ако го провиш това 100% осезаем ефект
Най-доброто е - хранителен режим(може да ядеш всичко в нормални граници без мазно, пържено, сухи салами и такива мезета ,и хляб) и взимаш някакви фат-бърнари. Забравяш за алкохола и газираното за известно време, пиеш много вода - ама много! с Яденето приключваш до 18 часа!
- сутрин ставаш рано и тичаш на гладно 30-40 мин с пулс 130-140у/м. Хубаво е ако глътнеш 500мг l-carnitin полувин час преди тренировка.
след тва, вечерта като се прибереш от работа малко лицеви и коремни - колкото можеш, ще си ги разпределиш на серии и постепенно увеличаваш. Ако включиш и малко скачане на въже - екстра.
Ако го провиш това 100% осезаем ефект

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Най-добре написани дотук според мен са постовете на колегите peter VladO,аз понеже никога не съм обичал диетите и броенето на калории,ограничаването в храненето(едно от малкото ми удоволствия
)се водя от най-основното в случая-формулата енергийният прием да е по-малък от разхода-което за мен означава само повече движение и спорт.
Миналото лято смъквах килограми с 4-5 пъти седмично на фитнес и толкова дни в седмицата прибиране пеш от ЦУМ до Дружба1
,при това си пиех бира,хапвам сладко,мазно ,пържено..всичко,без бял хляб..Бял хляб хапвам ли-каузата е загубена 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема
73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета 

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Всички казват, че като ходили пеш...отслабвали... Е, явно не при всички действи. Преди да взема книжка....превозното ми средство беше кракомодила...и сега го ползвам де, но по-ограничено. Където ми кажат да ходя пеш...и така с години....миии...нищо накрая. Смисъл единствено удоволствието от ходенето ми остана, защото набучвам слушалките с музиката....и кеф...
Повечето сте дали вариант на тъй нареченото "Разделно хранене"....помага, да, но....стига да не смъкваш с 20-30кг. Въпросното "разделно хранене" е хубаво да се прилага от всеки човек, не толкова да отслабне, колкото да поддържа форма.
Протеиновата диета, която споменах в първия си пост.....един приятел от 120кг. стана 90кг. за...половин година. Това е диета на някакъв си д-р Пиер.... забравих му фамилията... Та понеже и на мен зимата ми се отрази на коремчето и дупето....та и аз...трябваше да сваля 5 кг.
5 дена на протеини - всякакви млечни продукни /нискомаслени/ + месо /пилешко, телешко или риба/ - варено, печено - без мазнини
След 5те дена протеини+ салата - ама не да нагъваш олиото...в умерени количества.
За една седмица свалих 3 кг. и се отказх...
Купете си книгата и вижте как точно се процедира с тая диета, защото след като свалиш е много важно захранването.
П.С Ако съчетавате хранителния режим със спорт....равни няма да имате. Мин. година ходих на аеробика и се чувствах перфектно....сега ме мързи..

Повечето сте дали вариант на тъй нареченото "Разделно хранене"....помага, да, но....стига да не смъкваш с 20-30кг. Въпросното "разделно хранене" е хубаво да се прилага от всеки човек, не толкова да отслабне, колкото да поддържа форма.
Протеиновата диета, която споменах в първия си пост.....един приятел от 120кг. стана 90кг. за...половин година. Това е диета на някакъв си д-р Пиер.... забравих му фамилията... Та понеже и на мен зимата ми се отрази на коремчето и дупето....та и аз...трябваше да сваля 5 кг.
5 дена на протеини - всякакви млечни продукни /нискомаслени/ + месо /пилешко, телешко или риба/ - варено, печено - без мазнини
След 5те дена протеини+ салата - ама не да нагъваш олиото...в умерени количества.
За една седмица свалих 3 кг. и се отказх...
Купете си книгата и вижте как точно се процедира с тая диета, защото след като свалиш е много важно захранването.
П.С Ако съчетавате хранителния режим със спорт....равни няма да имате. Мин. година ходих на аеробика и се чувствах перфектно....сега ме мързи..

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз като реша да свалям килограми правя една диета за 24-5 дена свалям 10-12-13 кила , може и повече. Диетата е всякакво месо , риба и зеленчуци. Не може да се ядът плодове , тестено , ориз, панировки и не може да се пии газирано , само вода и кафе.
It`s party time !
- Blond_G
- Потребител
-
Re: кой как отслабва...
poklonnik написа:колеги дайте некви варианти за отслабване ,че от как се ожених все повече заприличвам на кашалот![]()
мани друго ,ама и вече си ми тежат килцата,усещам ги осезаемо
почти нямам време за залата ,ям само некви пици сандвичи ,кофти работа
пробвах тия китайските хапове -нъцки уж трябваше да отслабна 10 кила ,а качих 2и така дайте някакви съвети
Китайските и някои др. хапове лъжат мозъка , че е нахранен докато тялото е на друго мнение и няма причина да те слуша

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
д-р Пиер.... забравих му фамилията...
Доктора е Пиер Дюкан не е най-доброто,но работи
Доктора е Пиер Дюкан не е най-доброто,но работи

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
Пилев написа:А добре де нагоре един колега писа да се ядът ядки(кашу бадеми фъстъци ?). Те не са ли много калорични, защото на един приятел в диетата му влизат и ядки, ама на него целта му е да качи килограми.
ядките са сурови и става дума за 100-150г за ден по добра някакъв микс
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш