Колона за бала ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Май 2009, 23:58

То вече е късно да се откажеш от бала на приятелката ти, защото ще бъде малко помиярско щом си поел ангаимент, така че отивай. И се натряскай яко за да не разбереш колко си на заден план. Е все пак е бъдещата ти съпруга, ще изтърпиш. И тук следва най-лошото: Повярвай ми, че след 15 години брак никой няма да оцени тази жертва, която правиш сега. Иначе бих те подкрепил ама съм на другия край на страната.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Май 2009, 0:03

ама какво му давате житейски съвети на човека :twisted: ..решил е да бъде жената в семейството и тва е...просто иска да има кордон от много бими,че да впечатли полувинката и кат си пийне ,евентуално да му пусне ;) то си е човещинка :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 0:19

Бие на очи написаното - така е формулирано че подчертава акцента, който клони към 2 противоположности във въпросната връзка. Първата е, че момичето или е капризно и мисли само за себе си, а втората е, че момчето е ревниво и ако е така... доста кофти вечер ще изкара. Дори всичко да ви е наред, повярвай пич ще си като в небрано лозе. Те са "поникнали" заедно и са растяли във важните им 4 или 5 години. Това не значи, че ако някой нейн съученик я покани на танц и я хване за дупето е на изневяра, но това теб ще те дразни, дори ще те дразни, че настина ще си встрани като куфар и багаж в целия декор. Приятелката ти е доминант във връзката ви и ще си прави каквото иска въпросната вачер...... ЩОТО Е НЕЙНАТА!! Така, че се ориентирай в правилния избор и се забалвявай с твойте хора.

Чисто приятелски ти го казвам братле, щото аналогично сравнение е все едно да ти се ражда дете и да не можеш да отидеш да видиш жената. Винаги ще те е яд, че те е нямало ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 19 Май 2009, 0:49

Истински се радвам, че са останали хора, та даже доста, които в днешно време ти мислят доброто! Това не се вижда всеки ден, определено!

Не исках да занимавам всички с цялата дандания около двата ни бала, но май го ижвивявате като Ваш, което ме поласкава от всякъде, за това ще споделя как ще протечат нещата.
Техният бал е по часов - от 18:30ч. в Гранд Хотел София ДО 00:00ч. После заминават в дискотека (някоя близка до хотела, не съм особено запознат с заведенията в София) където също имат резервация.
Нашата програма е следната:
В Троян хората ядат и пият до припадък. Бала в Троян е от 17:30ч. до ??: ??ч. От хотела се излиза малко преди изгрев слънце и абитуриентите с останалите учители се качват на един висок хълм в града (Капинчо. Там се намира Парк Хотел Троян, ако някой е ходил), който гледа на изток, за да посрещнат изгрева. След като вече слънцето е факт на хоризонта, отново всички се завръщат на масите и продължават. По-късно вечерта, всичко се измества в Априлци - хората по света му казват втора бална вечер, но тук си е продължение на първата.
При нас двамата нещата стоят така, когато техният официален бал в хотела им приключи - в полунощ, по-големият ми брат, ще ни чака и ще ни върне в Троян, където да продължим по официално му, а не в дискотека, в която можеш да отидеш всеки ден.

Сега, да отговоря на многото питанки които се създадоха:
1. Не съм мъж под чехъл; :mhihi:
2. Да ревнив съм много, но не заради това отивам при нея; :uups:
3. За да няма сърдити, просто отиваме и на двата бала;

Та, да се върнем на темата.
Някой ще има ли възможност да дойде да удари едно рамо в колоната?
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 19 Май 2009, 9:48

Брой още 1 е30 :winky:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 19 Май 2009, 9:51

да ти кажа бях се замислил дали да не те метна в багажника и да те закарам в Троян със се кортежа че и да съберем още дружина и къф бал щехме да спретнееееем не е систина- обичам го тоз тороян и тва си е, Но сме на изложение в Варна и няма да стане.
Ако си мислисш, че след бала ще идете в Троян.. малко ми се вижда невъзможно, защото всиките и дружки ще и викат ААААЙЙЙЙДЕЕЕЕ Елааааа с нааасс, недеййй ходиииии, за последно ние еееее, и под влиянието на алкохола, ще стане патардията и ще се изпокарате...
Бил съм на гадже на бал и повярвай ми, Не го пожелавам на никого, направих се че ме викат спешно и изчезнах....
На бал в Лицея въм виждал кортеж от 4 поршета на който НИКОЙ не им обърна внимание, там е страшно батко, парите ги немат за нищо повярвай ми...
Знаеш ли кога ще съжалиш.... чааак след 20 години... ама понеже си от Троян и ви знам колко сте твърдоглави ;) искренно се надявам да стане готина вечер, че и 2-3.
Успех

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 19 Май 2009, 9:55

Абе стиа с тия пари бе.. човека иска колона, не пари :!:
Спрете да му обяснявате колко ше му е гадно, ми елате да побръмчиме 20-30мин и на вас ше ви е кеф и на него.
:twisted:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от милен тодоров » 19 Май 2009, 10:56

Ванка за София немога да помогна но ако искаш за Троян може да измислим нещо нашата групичка да те изпртим обади се ако измислиш нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Май 2009, 11:27

:OT:

лелеее, що ли нямах бал в Троян... ебаси забавното щеше да е 8) Е на това му се вика "3 дни яли пили и се веселили", а не некви хотели, некви дискотеки.. :puke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 19 Май 2009, 19:09

Bigmurzi,
Благодаря за съдействието приятел!
Бутилка Троянска ракия номер 1 - Запазена!
:D
Изображение

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 19 Май 2009, 20:21

Ванка, бала на сестра ми е също на 25-и , иначе с удоволствие щях да дойда :confused:
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 19 Май 2009, 20:58

Акъл няма да ти давам ;) Силно се надявам че, това което носиш на раменете си, не е само за равновесие :idea:

От мен печелиш една Е36-ца touring :winky:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Май 2009, 21:32

Azidaha написа:....

Пич няма да ти давам наколн на ...,но ако съм на теб никога не бих направил подобно изпълнение.Ти си си решил така и както каза колегата дано тая глава ти е за друго освен за равновесие и да знаеш как да я ползваш.Тоя номер с пътуването от София към Троян ми се струва доста сложен затова ВНИМАВАЙТЕ по пътищата с тия балове.

п.п Запомни едно: Радвай се на балната си вечер така както искаш да я запомниш за цял живот,защото на сутринта като се събудиш те първа ще осъзнаеш какъв голям те чака оттук нататък!!! Успех и весело :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 19 Май 2009, 22:19

И аз бих дошъл с удоволствие ама съм до 18ч на работа.Но може да се измисли нещо. 8)
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 20 Май 2009, 1:37

Благодаря на всички Ви момчета!
На тези, които ме съветват и знам, че е за добро, но просто явно в момента съм толкова заслепен, че нищо не би могло да ме накара да погледна реално над нещата.
На тези, които въпреки, че няма да имат възможността да дойдат, проявиха интерес към молбата ми.
И на тези, които ще дойдат.

Благодаря Ви от все сърце!
Това е един уникален жест за мен! :idea:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата