триене
Модератор: Общи модератори
Мишу написа:може и да си права ма сърце ми вика само 'така-так ; работи на прекъсване, бе така ще направя ще се надявам на 2ра цедка па да видиме знам ли я какви сигнали поддава женска му раота ма понеже знае че съм болен ...... тя също ми вика че се самонавивам точно ккто ти го каза ма явно грешите кво да се прави сърце лудо юнашко не ми е за победата ако беше за това щях да я напия и да деиствам с ножа в гърба ,искам да си я водим с мене по разни сбирки да се фукам а и да си живееме заедно хубавото е че момата знае че съм сериозен и не скачам на всяка даже обратното известен съм с шеги и че обичам да се правя на глупав а същото време си опичам добре нещатанеиния пи4 е по готин поне е по висок де
аз съм малко по нисък от момата 4см което тя неспира да ми натяква но аз отговарям ама ако си стъпа на портфеила а да видиме къде отива твоя мен респективно обаче съм доста добре изграден фитнес маняк луд съм и това я кефи неиния е некакаф безличен дришлю аз преди 2 седмици влезнах в леден басеин само и само да покажа че съм човек които си държи на думата ,кефи се че имам познати с които тя само си мечтае да види е обещах и да седиме с тях на 1 маса и момата помълча около 5 минути и каза бе неискам викам аиде те отиват в кеип таун ако кажеш отиваме с тях и пак имаше мълчание та знам ли дори да си я купя пак ще съм доволен аз обичам приказливите хора сегашната ми жена не обелва дума с дни
Имам някакво странно усещане, че наблюдаваш аудиторията в момента...и им гледаш сеира....

Не те знам на колко години си, никога не си ми правил лошо впечатление досега, но като слушам какви са ти предимствата като мъж.... това с кой седиш на една маса, как я водиш на Сандански, пък как се компенсират 4 см....имам чувството че ти предстои абитуриентския бал тия дни, пък твърдиш че си женен.....
Дори и да е реална цялата тази история, лично мое мнение е, че ако "дришльото" наистина е безличен, досега да го беше зарязала....

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мишу написа:може и да си права ма сърце ми вика само 'така-так ; работи на прекъсване, бе така ще направя ще се надявам на 2ра цедка па да видиме знам ли я какви сигнали поддава женска му раота ма понеже знае че съм болен ...... тя също ми вика че се самонавивам точно ккто ти го каза ма явно грешите кво да се прави сърце лудо юнашко не ми е за победата ако беше за това щях да я напия и да деиствам с ножа в гърба ,искам да си я водим с мене по разни сбирки да се фукам а и да си живееме заедно хубавото е че момата знае че съм сериозен и не скачам на всяка даже обратното известен съм с шеги и че обичам да се правя на глупав а същото време си опичам добре нещатанеиния пи4 е по готин поне е по висок де
аз съм малко по нисък от момата 4см което тя неспира да ми натяква но аз отговарям ама ако си стъпа на портфеила а да видиме къде отива твоя мен респективно обаче съм доста добре изграден фитнес маняк луд съм и това я кефи неиния е некакаф безличен дришлю аз преди 2 седмици влезнах в леден басеин само и само да покажа че съм човек които си държи на думата ,кефи се че имам познати с които тя само си мечтае да види е обещах и да седиме с тях на 1 маса и момата помълча около 5 минути и каза бе неискам викам аиде те отиват в кеип таун ако кажеш отиваме с тях и пак имаше мълчание та знам ли дори да си я купя пак ще съм доволен аз обичам приказливите хора сегашната ми жена не обелва дума с дни
Бате, хвана ни на бъзик целия форум! Това ти изказване ме убеди че си правиш п'шка с нас

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:Мишу написа:може и да си права ма сърце ми вика само 'така-так ; работи на прекъсване, бе така ще направя ще се надявам на 2ра цедка па да видиме знам ли я какви сигнали поддава женска му раота ма понеже знае че съм болен ...... тя също ми вика че се самонавивам точно ккто ти го каза ма явно грешите кво да се прави сърце лудо юнашко не ми е за победата ако беше за това щях да я напия и да деиствам с ножа в гърба ,искам да си я водим с мене по разни сбирки да се фукам а и да си живееме заедно хубавото е че момата знае че съм сериозен и не скачам на всяка даже обратното известен съм с шеги и че обичам да се правя на глупав а същото време си опичам добре нещатанеиния пи4 е по готин поне е по висок де
Бате, хвана ни на бъзик целия форум! Това ти изказване ме убеди че си правиш п'шка с нас
Бе чак целия....

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мишел написа: Бе чак целия....
Епа 825 човека са чели... аз иначе си помислих, че колегата е хлътнал да уши
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц![]()
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....[/url]
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Май това е търсеният ефект в конкретната историяevans написа:Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц![]()
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....[/url]

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Май това е търсеният ефект в конкретната историяevans написа:Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц![]()

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Bogat-Beden написа:Май това е търсеният ефект в конкретната историяevans написа:Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц![]()
Точно така

П.С Стана интересна история, да засяам с пуканките и колата...и да почва филма

Такива номера върти само жена, която знае че не си сам и си обвързан
Жената трябва да бъде сигурна - това значи, че докато не се разделиш с половинката си
никога няма да ти засвидетества доверие и ще се държи така. И мисля, че е читава мацка, щом не се впечатлява от ексурзийките които и предлагаш и временната любов дато искаш да и дадеш
И 100 процента съм убеден, че и спестяваш доста работи от личния ти живот.... това дразни жените щото ги праща в неведение. Оттам идва несигурността в голяма степен
Когато е в неведение, и не получава всичко оттеб, ще спре да се интересува....нормално.
Ъъ не приемай напосаното за съвет какво да правиш. Само казвам какво се върти в главата на жената
Някой спомена по-горе, че ангажираните не търсят. Божеее - та там стават най-големите поразии. Няма жена, която да не се привлече от точния за нея един мъж, различен от съпруга й. А той появи ли се в подходащия момент - тя е пътник
Мъжете сме си телета и сапьори постоянно - тва си е факт 

Ъъ не приемай напосаното за съвет какво да правиш. Само казвам какво се върти в главата на жената

Някой спомена по-горе, че ангажираните не търсят. Божеее - та там стават най-големите поразии. Няма жена, която да не се привлече от точния за нея един мъж, различен от съпруга й. А той появи ли се в подходащия момент - тя е пътник

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
а аз си мислех че съм зле, ако това е истина де
пичага, ако сериозно го говориш тва а не се бъзикаш, тегли и една майна, почни да обръщаш повече внимание на семейството и ще я забравиш все някак.
по-добрия вариант е да се отдръпнеш ти, отколкото да те зарежат, от пресен опит ти го казвам

пичага, ако сериозно го говориш тва а не се бъзикаш, тегли и една майна, почни да обръщаш повече внимание на семейството и ще я забравиш все някак.
по-добрия вариант е да се отдръпнеш ти, отколкото да те зарежат, от пресен опит ти го казвам

Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
VesoPesa написа:по-добрия вариант е да се отдръпнеш ти, отколкото да те зарежат, от пресен опит ти го казвам
Весо, ще използвам твоя съвет, тъй като и аз в момента съм в много неудобна ситуация

evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.
Ух, че разбираааааач

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Runnaway написа:VesoPesa написа:по-добрия вариант е да се отдръпнеш ти, отколкото да те зарежат, от пресен опит ти го казвам
Весо, ще използвам твоя съвет, тъй като и аз в момента съм в много неудобна ситуацияАма така е .. те жените, които постъпват така с мен някой ден ще разберат какъв мъж са изпуснали, само дето съм си трошил нервите ..
дай на лс ако искаш повече съвети, че аз доста неща научих последните месеци