Нов закон забраняващ фолиото?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
vin_diesel написа:аз пък си взех от доктора документ че съм асматик и коланът ме задушава и си карам без колан///vlado написа:A пък аз чух,че можеш да си земеш от докторицата бележка,че имаш алергия от слънцето и можеш да си затъмниш и предните
За астма не знам ама жените със силикон им дават сертификат и си карат без колан

А това за предните стъкла и бележката не са "градски легенди".
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
А в кой магазин са го пуснали този съвсем нов закон? Какво ще кажете пък за новия закон, който забранява на извънземни да кацат по първокласните пътища...
Не е истина, някой слънчасал, написал нещо и три страници размисли и страсти.
Ако някой леко се замисли, затъмняването на стъклата е засегнато в ЗДвП и най-малкото е глупаво да се пише закон, като може да се промени един член от друг закон.
По тази логика, трябва да се напишат закони, забраняващи минаването на жълт светофар, за плюенето на обществено място, за задължителното носене на шапки при ярко слънце и т.н.
П.С. Колега, би ли уточнил къде точно го чу това нещо...
Не е истина, някой слънчасал, написал нещо и три страници размисли и страсти.
Ако някой леко се замисли, затъмняването на стъклата е засегнато в ЗДвП и най-малкото е глупаво да се пише закон, като може да се промени един член от друг закон.
По тази логика, трябва да се напишат закони, забраняващи минаването на жълт светофар, за плюенето на обществено място, за задължителното носене на шапки при ярко слънце и т.н.
П.С. Колега, би ли уточнил къде точно го чу това нещо...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: Нов закон забраняващ фолиото?
blackrider написа:Пичове днес дочух ,че имало съвсем нов закон забраняващ фолио по стъклата -дори и на задните?
Диалог :
- Ти подочули за...?
- Да подочух... нещо
- А видя ли..?
- Ами... май не
- Е за к`во говориме.. тогава
Следват, три страници коментар...
Пп: Владо, извинявай! Явно ни се засекоха мненията в момента на писането..
Последна промяна St.Dilov на 21 Май 2009, 20:26, променена общо 1 път
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Така. Случая е следният:
колега онзи ден е бил в КАТ за регистрация на служебни автомобили. Там поради незнайни какви причини е разбрал за този новоприет закон и в видял как чакащи за регистрационен номер са си отлепвали фолиото! Колко е истина -незнам? За това и питам?
Но явно никой не е осведомен на 100%
колега онзи ден е бил в КАТ за регистрация на служебни автомобили. Там поради незнайни какви причини е разбрал за този новоприет закон и в видял как чакащи за регистрационен номер са си отлепвали фолиото! Колко е истина -незнам? За това и питам?
Но явно никой не е осведомен на 100%
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
lycki написа:Да го духат,мойте са фабрично затъмнени
кои да го духат ве дупе?
а иначе, вземете си бележка от психолог, че ви е скъп бензина и не карайте!
4 8 15 16 23 42
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
по добре скрито отколкото да гледам селски мутри в евтини изгнили каручки. Ще се чуствам в пъти по добре, честно ви го казвам.

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Щото налагат неща за които в други страни няма никои да ти прави проблем.А искам да са тъмни стъклата най вече за да пазят салона от слънцето.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък бих си сложил фолио защото е и красиво,
За мен е по-красиво с затъмнени стъкла,отколкото не'кви селски тунинги с разни обратни крила,не'ви ксенони,разни спойлерчета и тем-подобни селянии.
За мен е по-красиво с затъмнени стъкла,отколкото не'кви селски тунинги с разни обратни крила,не'ви ксенони,разни спойлерчета и тем-подобни селянии.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
_65536_kb_sec_ написа:|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
по добре скрито отколкото да гледам селски мутри в евтини изгнили каручки. Ще се чуствам в пъти по добре, честно ви го казвам.
Аре, аре не си търси оправдания,

В изцяло затъмнена кола вечерно време имам чуството че ми трябват задни и странични камери иначе няма паркиране
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
hemicharger написа:_65536_kb_sec_ написа:|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
Аре, аре не си търси оправдания,![]()
В изцяло затъмнена кола вечерно време имам чуството че ми трябват задни и странични камери иначе няма паркиране
Колега, на калпавия моряк водораслите му прече ли

Карам от 10 г. с напълно затъмнени стъкла и никога е нямало проблем!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Peter Angelov написа:hemicharger написа:_65536_kb_sec_ написа:|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
Колега, на калпавия моряк водораслите му прече ли![]()
Бе ти заеби,напълно затъмнениаз бях сложил на Хонда Прелюд и на пресечки и светофари свалях стъклата за да видя дали няма някой от дясно или ляво
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Peter Angelov написа:hemicharger написа:_65536_kb_sec_ написа:|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
Я кажи как е на дълъг път вечерно време

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Peter Angelov написа:hemicharger написа:_65536_kb_sec_ написа:|`oTuH написа:и за кво да го духат? щото ти пречат да киселееш скрито ?
Бе ти заеби,напълно затъмнениаз бях сложил на Хонда Прелюд и на пресечки и светофари свалях стъклата за да видя дали няма някой от дясно или ляво
За мен е твърде странно но няма значение...
А за фолиото според мен всеки да си го прави както иска, все пак си носиш отговорността за действията! И не виждам защо е необходим
закон за подобни неща! А ползата от фолиото е огромна за автомобила
и водача...
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5