покупка на кола от Горубляне
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Еми колега, да ти е честито и много да радва жена ти (а тя тебе) 

It's not who You are, it's who You know...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: покупка на кола от Горубляне
spower написа:Здравейте колеги след дълго разглеждане на БМВ компакти Е36 се спряхме на един регистриран в горубляне на автопазара от 3900 смъкнах на 3500лв като се има предвид колата 4е има забележки по предниа капак и калника е леко зажулен и имаше надрано по вратите, колата е 11.97г по вин покарах я добре върви ,но продавачите ги усетих на няколко пъти като се опитваха за дреболии да ме излъжат и уж колата била на единия и той я карал доскоро а незнаеше каква марка масло и бил сложил,застрахована е в Армеец но е изтекло каското на вноски и в крайна сметка успях да се договоря утре да я закарам до сервиз за проверка, но интересно защо собственика , който беше мъж на около 33г и не спря да ме убеждава в перфектността на автомобила не пожела да си даде ГСМ ма а на номера на другия с който си говорихме първоначално по телефона, др което ми направи впечетление , че колата не е обявена в мобиле.бгКолата е за приятелката ми и се притеснявам да не вземат да я опънат после и др което е мисля да я застраховаме в ДЗИ че имам познати там и при евентуална авария ще си получа парите от каското?Какво мислите вие и какво бихте ме посъветвали?
И да попитам при положение, че колата не е регистрирана в даначното и няма бележка за платен данък ще можели да се направи нотариална заверка на договора за покупко продажба ?
колега пиши ми на лс точно от кое място си я взел и как се казват хората за които говориш защото при мен беше съшата ситуация

ПС: опаа ня видях че си я купил вече... е със здраве значи и само безаварийни

И ся ко стана... всички "недеййй , ти луд ли сииии" , "бягай от тамммм" и кви ли не изрази и накрая пича си взе колата с цена , доста по-ниска от форумни , мобайл-ни и тем-подобни интернет пространства... Евала му правя на колегата, че не се дръпна от покупката, въпреки всичко изписано...
Все пак колата си е до късмет... Всички говорите така, все едно всички сте си купили от там по няколко коли и всичките на 2рия час тотал... Както и да е , успех на колегата и само масла и филтри да сменя приятелката ти , пък ти като я вземеш , само гуми ( и от двата вида "гуми"
) 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колицата е страхотна направих и едно машинно пастиране в неделя и даже едни ББСки 15ки и взехме, баща ми като за подарък на приятелката ми и купи СД с дистанционно , но най важното е , че тя и се радва много и колата наистина си заслужаваше парите, а и върви доста прилично за 1,6 мотора си, особенно мойта като се качи от тиграта на компакта просто супер се изкефи 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3