Тичате ли за здраве
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Мишел написа:Амии не, не мога да бягам при положение че никой не ме гони
![]()
![]()
Скучно ми е, нямам желание и поради тази причина не търся и място. Използвам алтернативни начини за постигане на бодър дух и тяло
И аз съм от твоята партия

За мен лично бягането е най-тъпия (да се чете - скучен) спорт на света! В парк, по улиците, с приятели, с приятелки, с уокмен в ушите - е все е толкова еднакво безумно тъпо

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз днеска с колелото разцепих направо
Минах 25 километра по някви нанагорнища на гладен стомах, че къснос е събудих и бях помъкнал статив, апарата с 2 обектива и бях толкова изморен, че ме домързя и да снимам и ги мъкнах за нищо
И да не съм оффтопик да ви питам, някой пробвал ли е упражнението Табата ? Аз лично преди година, две като разбрах за него не очаквах, че едно 4 минутно упражнение може да ти смаже сърцето, дробовете и целия да "пламна", а дори не успях да направя целите 4 минути

Минах 25 километра по някви нанагорнища на гладен стомах, че къснос е събудих и бях помъкнал статив, апарата с 2 обектива и бях толкова изморен, че ме домързя и да снимам и ги мъкнах за нищо

И да не съм оффтопик да ви питам, някой пробвал ли е упражнението Табата ? Аз лично преди година, две като разбрах за него не очаквах, че едно 4 минутно упражнение може да ти смаже сърцето, дробовете и целия да "пламна", а дори не успях да направя целите 4 минути

Tux0 Ca !

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И да не съм оффтопик да ви питам, някой пробвал ли е упражнението Табата ? Аз лично преди година, две като разбрах за него не очаквах, че едно 4 минутно упражнение може да ти смаже сърцето, дробовете и целия да "пламна", а дори не успях да направя целите 4 минути Embarassed
Ми ако правиш интензивна теренировка със супер серии и дроп серии ,не виждам как като правиш едно упражнение 4 мин ще те натовари по-добре!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Има един лаф Е . . М за здраве. Това ми се вижда по удачния вариянт
, че тичането си е сложна работа 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота
Аз тичам 3- 4 пъти седмично, 1 път крос около полвин час, а останалите 10х100 спринтчета.

Аз тичам 3- 4 пъти седмично, 1 път крос около полвин час, а останалите 10х100 спринтчета.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
bum_bum написа:Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота![]()
А като аз гоня, как да му викам?

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ktv написа:bum_bum написа:Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота![]()
А като аз гоня, как да му викам?![]()
лов

Tux0 Ca !

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Тичате ли за здраве
ТаА година се разбих от тичане
А вие?
Днес, като се прибрах от стадиона след половин часово търчане, реших да ви задам отново тоя въпрос. И така: тичате ли за здраве? Аз го правя поне два пъти седмично и доста добре се чувствам след това.

Днес, като се прибрах от стадиона след половин часово търчане, реших да ви задам отново тоя въпрос. И така: тичате ли за здраве? Аз го правя поне два пъти седмично и доста добре се чувствам след това.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
nе съм чел другите мнения, но тичам от малак и след търсене на доста материал
доказано е че след 15-тата мин е вредно за цялото тяло така наречения джогинг
е ако искате да тренирате за маратон ок, иначе тичането ми е макс 6-7 мин на отсечки, 1 мин макс, 30 сек почивка така 6 пъти после не мога си кажа името
доказано е че след 15-тата мин е вредно за цялото тяло така наречения джогинг

е ако искате да тренирате за маратон ок, иначе тичането ми е макс 6-7 мин на отсечки, 1 мин макс, 30 сек почивка така 6 пъти после не мога си кажа името

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Бягам - гледам да е поне 2 пъти седмично. През останалото време правя примерно по една обиколка на Надежда и после една обиколка на парка - около час и нещо бързо ходене.
Si non confectus, non reficiat.
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4