Тичате ли за здраве

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Май 2009, 15:46

Мишел написа:Амии не :uups: , не мога да бягам при положение че никой не ме гони :mhihi: :mhihi: :mhihi: Скучно ми е, нямам желание и поради тази причина не търся и място. Използвам алтернативни начини за постигане на бодър дух и тяло ;)

И аз съм от твоята партия :D

За мен лично бягането е най-тъпия (да се чете - скучен) спорт на света! В парк, по улиците, с приятели, с приятелки, с уокмен в ушите - е все е толкова еднакво безумно тъпо :|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 24 Май 2009, 18:07

Бягам почти всеки ден и се чувствам много добре ;)
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Май 2009, 20:15

Аз днеска с колелото разцепих направо :mhihi:
Минах 25 километра по някви нанагорнища на гладен стомах, че къснос е събудих и бях помъкнал статив, апарата с 2 обектива и бях толкова изморен, че ме домързя и да снимам и ги мъкнах за нищо :mhihi:

И да не съм оффтопик да ви питам, някой пробвал ли е упражнението Табата ? Аз лично преди година, две като разбрах за него не очаквах, че едно 4 минутно упражнение може да ти смаже сърцето, дробовете и целия да "пламна", а дори не успях да направя целите 4 минути :uups:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Май 2009, 20:19

И да не съм оффтопик да ви питам, някой пробвал ли е упражнението Табата ? Аз лично преди година, две като разбрах за него не очаквах, че едно 4 минутно упражнение може да ти смаже сърцето, дробовете и целия да "пламна", а дори не успях да направя целите 4 минути Embarassed

Ми ако правиш интензивна теренировка със супер серии и дроп серии ,не виждам как като правиш едно упражнение 4 мин ще те натовари по-добре!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 24 Май 2009, 21:19

Най-хубаво се тича под дъждец като одеве. Слагаш трейнерчетата, шортите и някаква оскъдна блузка. Плеъра задължително в калъфчето и през тапите в ушите се джогва идеално. Мое ви помислят за смахнат, но на влага и мокро ми е най-гот :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Май 2009, 23:05

kagebista написа:Най-хубаво се тича под дъждец като одеве. Слагаш трейнерчетата, шортите и някаква оскъдна блузка. Плеъра задължително в калъфчето и през тапите в ушите се джогва идеално. Мое ви помислят за смахнат, но на влага и мокро ми е най-гот :mhihi:

О да -прибрах се гола водица ама свеж ;)
Изображение

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 25 Май 2009, 1:48

Има един лаф Е . . М за здраве. Това ми се вижда по удачния вариянт :mhihi: , че тичането си е сложна работа ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Май 2009, 11:12

Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота :mrgreen:
Аз тичам 3- 4 пъти седмично, 1 път крос около полвин час, а останалите 10х100 спринтчета.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Май 2009, 12:28

bum_bum написа:Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота :mrgreen:
Аз тичам 3- 4 пъти седмично, 1 път крос около полвин час, а останалите 10х100 спринтчета.

А като аз гоня, как да му викам? :winky: Между другото аз вече имам маршрут, ще го мина с колата да видя колко е и от четвъртък почвам сутрин на гладно, вече без колата :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Май 2009, 12:38

Там, дето минават коли недей тича, че е по-зле дори, отколкото да не тичаш изобщо :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Май 2009, 13:26

Aбе във Варна има ебаси градината, а той нямал къде да бяга :))
In Ban We Trust!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 25 Май 2009, 14:02

ktv написа:
bum_bum написа:Вика му се тичане, бягане е кат те гони някой. Обикновено бягането е винаги с цел опазване здравето и живота :mrgreen:

А като аз гоня, как да му викам? :winky:

лов :twisted:
Tux0 Ca !
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Re: Тичате ли за здраве

Мнение от ktv » 11 Юли 2010, 15:29

ТаА година се разбих от тичане :D А вие?
Днес, като се прибрах от стадиона след половин часово търчане, реших да ви задам отново тоя въпрос. И така: тичате ли за здраве? Аз го правя поне два пъти седмично и доста добре се чувствам след това.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Юли 2010, 15:58

nе съм чел другите мнения, но тичам от малак и след търсене на доста материал
доказано е че след 15-тата мин е вредно за цялото тяло така наречения джогинг :)
е ако искате да тренирате за маратон ок, иначе тичането ми е макс 6-7 мин на отсечки, 1 мин макс, 30 сек почивка така 6 пъти после не мога си кажа името :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Юли 2010, 16:12

Бягам - гледам да е поне 2 пъти седмично. През останалото време правя примерно по една обиколка на Надежда и после една обиколка на парка - около час и нещо бързо ходене.
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата