Некоректност от колегите по пътищата!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Май 2009, 14:46

Escape написа:....... Айде сега ми кажете какъв малоумен дебил трябва да си, за да засечеш Бетоновоз.

Те го те: http://www.vbox7.com/play:429f8b33&start=101

И веднага след този красив момент идва едно Е36 от тия бързите Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Май 2009, 15:15

flame написа:
Мордехай написа:Колега, кадърните хора просперират в чужбина

И в България кадърните хора просперират. Само една лека отметка да направя - кадърните хора според мен са тези, които:
1. Имат мозък / интелигентност И
2. Използват ги по предназначение в практиката, а не седят по цял ден да се оплакват колко били образовани и т.н., пък никой не ги ценял и т.н.

Mи то всичко хубаво бе колега, ама само отваряш входната врата, и вече те пресвива стомаха от всичката помия и селяния. С ръка на сърцето ми кажи, че вярваш че ще се променят нещата. Аз не съм песимист, но 300 години не могат да ни стигнат да стигнем нивото на една нормална държава.
И кво цял живот бачкаме, плащаме си осигуровките и накрая пенсия 200лв ;)
Keф, та дрънка...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 15:41

liloff написа:
flame написа:
Мордехай написа:Колега, кадърните хора просперират в чужбина

И в България кадърните хора просперират. Само една лека отметка да направя - кадърните хора според мен са тези, които:
1. Имат мозък / интелигентност И
2. Използват ги по предназначение в практиката, а не седят по цял ден да се оплакват колко били образовани и т.н., пък никой не ги ценял и т.н.

Mи то всичко хубаво бе колега, ама само отваряш входната врата, и вече те пресвива стомаха от всичката помия и селяния. С ръка на сърцето ми кажи, че вярваш че ще се променят нещата. Аз не съм песимист, но 300 години не могат да ни стигнат да стигнем нивото на една нормална държава.
И кво цял живот бачкаме, плащаме си осигуровките и накрая пенсия 200лв ;)
Keф, та дрънка...

Това е въпрос на нагласа и сила на психиката - във всяка държава по света има помия и простотия (някъде повече, някъде по-малко) - въпросът е ТИ как ще се адаптираш към заобикалящата среда.

Ми те нещата вече се променят 8) И ще продължат да се променят, смятам в позитивна насока :) Добре, че са от ЕС да ни бутат и да ни дърпат ушите да не крадем, ама няма нищо, важното е, че има прогрес :D

Ако извадим парите, които Гърция, Португалия и сие са "усвоили" за 30-те си години членство в ЕС, то твърдо съм убеден, че вече щяхме да сме ги изпреварили :smoke:

А за осигуровките си прав - ама то е и много просто - при социализЪма и комунизЪма държавата се грижи много силно за хората, докато при капитализЪма всеки се оправя сам както може. Моите родители и старата генерация ги разбирам - живяли са през комунизма, свикнали са на безплатно медицинско обслужване, всяка година 1-месечна безплатна карта за море от завода и др. подобни благинки и ги разбирам като недоволстват колко било лошо сега. Ама млади хора, израстнали през капитализма, да стоят и да се оплакват как държавата не се грижела за тях вместо да си седнат на седалщните части и да прояват малко инициативност... да речем, че не ги разбирам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2009, 15:49

Мека ....., дребни монети и общи приказки всеки може да извади. Аз твърдо съм песимист и смятам, че няма да се оправим и по- добре направо да ни няма като държава, понеже сме посмешище за целия свят. Инициативност и качества вървят в чужбина, тука всеки от голямото добрутро е човек на някой си и затова може да дръпне в попрището си-със или без да има някакви качества, иначе е обречена кауза. Така е устроен света-богатите стават по- богати, бедните още по- бедни.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Май 2009, 15:52

flame написа:...
Лично аз си се адаптирам добре, няма грижи :)
Но определено очаквам повече от държавата.
Съответно не съм доволен от гарантираните си права и облаги като гражданин на Р.България.

... ти не ми разбра идеята, но карай. Идеята не е само да си сит и ебал, каквото е ежедневеието на много хора. Трябва да можеш да планираш и напред в годините как искаш да ти се развива живота, защото е сладък и кратък... и в един момент вече си слаб и немощен и някой трябва да се грижи за теб. Това е държава, която няма сили/възможности да се грижи за децата, камо ли за възрастните хора.

Май и тая тема я изкривихме доста :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 16:07

saleen написа:понеже сме посмешище за целия свят

Ъъъ, за Левски ли става дума или за ЦСКА? :mhihi: Щото ако говориш за държавата скоро беше 24 май - я се сети какво чествахме и какво сме дали на света 8) Има едни книги - учебници по история им викат - те там пише (че и картинки има :mhihi:) едни интересни работи - че бългаско бойно знаме никога не е било пленявано, че сме били единствените, на които им е стискало да си спасят евреите си по време на 2-та световна война... Абе, скапана държава с 2 думи! :kuku:

saleen написа:Инициативност и качества вървят в чужбина, тука всеки от голямото добрутро е човек на някой си и затова може да дръпне в попрището си-със или без да има някакви качества, иначе е обречена кауза.

Бе де'а'ам... Немам вуйчо владика пък ми се струва, че леко съм отлепил в живота... 8) Може би щото вместо да завиждам на тия дето имат вуйчо владика съм се стегнал и без много да мрънкам съм направил нещо.

saleen написа:Така е устроен света-богатите стават по- богати, бедните още по- бедни.

"Добрютро!" както се казваше в един сериал ;) И аз съм бил беден (студент) ама не съм си оплаквал съдбата, а все съм се стремял как да премина в другата категория ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Май 2009, 16:14

Kъм колегата по-горе ти на колко години си?
П.С:С колегата liloff пак сме на едно мнение :)!Просто който не е ходил навън не знае за какво спокойствие и качество на живот става въпрос и с ръка на сърцето мога да кажа че на 27 години съм постигал 2 виши образования,2 апартамента и един офис без кредити и т.н и просто не живея качествено и доре,заова се стягам за канада!
Дано няма много самозалъгващи се като колегата по-горе че живеят добре!
П.С2:Даите по темата ,че ще ни заключат!
Последна промяна Nukem на 28 Май 2009, 16:16, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 28 Май 2009, 16:15

Колега ето за това сме трън в очите на полицаите ето заради такива селски прояви. А аз се чуда защо постоянно ме спират с колата ето заради такива кретени :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Май 2009, 16:20

Nukem написа:Kъм колегата по-горе ти на колко години си?
П.С:С колегата liloff пак сме на едно мнение :)!Просто който не е ходил навън не знае за какво спокойствие и качество на живот става въпрос и с ръка на сърцето мога да кажа че на 27 години съм постигал 2 виши образования,2 апартамента и един офис без кредити и т.н и просто не живея качествено и доре,заова се стягам за канада!
Дано няма много самозалъгващи се като колегата по-горе че живеят добре!
П.С2:Даите по темата ,че ще ни заключат!

Уха, браво...Поздравления. Канада малко хладна ми идва, но стискам палци да се установиш бързо и без сътресения. Аз имам още малко неща за свършване в БГ преди радикалните стъпки.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2009, 16:23

flame написа:
saleen написа:понеже сме посмешище за целия свят

Ъъъ, за Левски ли става дума или за ЦСКА? :mhihi: Щото ако говориш за държавата скоро беше 24 май - я се сети какво чествахме и какво сме дали на света 8) Има едни книги - учебници по история им викат - те там пише (че и картинки има :mhihi:) едни интересни работи - че бългаско бойно знаме никога не е било пленявано, че сме били единствените, на които им е стискало да си спасят евреите си по време на 2-та световна война... Абе, скапана държава с 2 думи! :kuku:

saleen написа:Инициативност и качества вървят в чужбина, тука всеки от голямото добрутро е човек на някой си и затова може да дръпне в попрището си-със или без да има някакви качества, иначе е обречена кауза.

Бе де'а'ам... Немам вуйчо владика пък ми се струва, че леко съм отлепил в живота... 8) Може би щото вместо да завиждам на тия дето имат вуйчо владика съм се стегнал и без много да мрънкам съм направил нещо.

saleen написа:Така е устроен света-богатите стават по- богати, бедните още по- бедни.

"Добрютро!" както се казваше в един сериал ;) И аз съм бил беден (студент) ама не съм си оплаквал съдбата, а все съм се стремял как да премина в другата категория ;)

Лежим си на старите лаври, понеже в мизерния ни настоящ животец няма с какво да се гордеем. Не отричам, че сме имали славна история, но какво ни грее това днешно време? Последните години у нас не е станало нищо, което да ме кара да се гордея, че съм българин-точно обратното. Мога да дам стотици примери, но спамим по темата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 16:38

liloff написа:Трябва да можеш да планираш и напред в годините как искаш да ти се развива живота

Анджък де, за това говорим ;) Щото е много лесно да продадеш наследственото апартаментче и да купиш джипче, пък по едно време да се окаже, че няма пари даже за бензинче :mhihi:

liloff написа:в един момент вече си слаб и немощен и някой трябва да се грижи за теб.

Да, наричат се лекари, медицински сестри, гледачки, които срещу заплащане могат да направят живота ти много по-лек и радостен. Ако чакаш на държавата в най-добрия случай ще получиш безплатно лечение и безчувствено отношение в някоя държавна болница с олющени стени. Ако си плащаш на твое разположение ще бъде най-добрата апаратура, най-добрите лекари и всеки ще те гледа в очите. И само не ми казвай, че не знаеш, че навсякъде по света е така ;)

Nukem написа:Просто който не е ходил навън не знае за какво спокойствие и качество на живот става въпрос

И сичките "навън" са милионери, нали? И то само щото живеят "навън", а не щото бачкат като луди без да се оплакват!? И в чужбина верно няма прошляци, които живеят под мостовете и обвиняват държавата за положението си, нали?...

saleen написа:в мизерния ни настоящ животец няма с какво да се гордеем

Мда, и през войните в началото на 20-ти век е имало българи, които са вадили кюмюр от мините и са псували и живота си и държавата и всичко. През това време българските генерали с гордо вдигнати глави и блестящи униформи са мачкали на бойното поле за родината. Та винаги ги е имало тия 2 групи и винаги ще ги има. А държавата ще е толкова по-добре колкото повече са "генералите" за сметка на "кюмюрджиите".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Май 2009, 16:48

Скоро беше, карам по околовръстното на Търговище, идвам от Шумен и гледам отзад идват едни фарове, ама ксенон, ама светят и тръгват да изпреварват, бяхме 5-6 коли, аз най-отпред. И то тъмно, знам ли кой какъв и по едно време ме наближава и ми свети с дългите, а аз си карам оня на дълги ме изпреварва, гледам, X5-ца. Изпревари ме, мене ме хванаха дяволите и го подгоних. Опънах му мойте дълги да му налея малко мозък, че не се кара тъй, ама не. Оня уж висок, боли го за мойте фарове, обаче тръгна да спира. Викам, ей сега стана тя. И аз намалих. Ама като го доближих, даде газ мъжката и замина. Аз имам бленда на огледалата, боли ме за неговите фарове, ама като се е качил на Х5, ко си мисли, че само той на пътя.

P.S. Колеги, дълго време в нашата мила родина се е живяло и мислило така: държавата. Тя да ни нахрани, да ни облече, да ни даде образование, пенсия и т.н. Сега, имам колеги дето в ума им е, понеже е криза, как да отидат на борсата и да вземат т.нар. пълна борса, една година и да си стоят в къщи, а държавата да им плаща. Е, докъде с това мислене? Излизам навън и гледам, боклуци навсякъде. Карам си колата, по едно време от тази отпред се хвърля фас. Яде малко дете вафла и си хвърля хартията на улицата, майка му до него, нищо не му казва. За това кой е виновен, държавата ли? Ко сте се отчаяли? Вижте себе си и ако сте добър пример, продължавайте така, може някой да започне да ви подражава и нещата да потръгнат. Най-лесно е да си стегна куфара. Свят широк, все накъде ще се намърдам. Ама това е лесния вариант. Вижте, все някой трябва да плати цената, дори за чуждите грешки. Заради тази истина, кръв се е проливала и много глави са паднали. За да живеят, дори и ние в това число, добре, западните нации, някой е платил цената. Ако ви стиска вие и аз да платим цената да живеем добре в собствената си страна, ок. Но ако не, прав ви път и успех. Днес никой не реже глави за други убеждения, нито хвърлят в затвора. Ако днес, в това лесно време, ние не можем да се мобилизираме и да започнем промяна от самите себе си, кога? Кога ще спрем например безогледно да хвърляме боклуците си, кога от колата, кога на разходка? Съжалявам, ако засягам някои колеги, но това е истината, ние сме една от най-мръсните нации в Европа, съжалявам. Трябва да започнем от нас, добрия пример всякога е бил за предпочитане пред критикуването и многото говорене. Бъдете добър пример колеги и по-малко критикари, ако вие сте на мястото на днешните политици, не съм убеден колко по-дори от тях щяхте да сте. Пък ако си мислите, идват избори, заповядайте.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 28 Май 2009, 17:36

Elesar74 написа:Скоро беше, карам по околовръстното на Търговище, идвам от Шумен и гледам отзад идват едни фарове, ама ксенон, ама светят и тръгват да изпреварват, бяхме 5-6 коли, аз най-отпред. И то тъмно, знам ли кой какъв и по едно време ме наближава и ми свети с дългите, а аз си карам оня на дълги ме изпреварва, гледам, X5-ца. Изпревари ме, мене ме хванаха дяволите и го подгоних. Опънах му мойте дълги да му налея малко мозък, че не се кара тъй, ама не. Оня уж висок, боли го за мойте фарове, обаче тръгна да спира. Викам, ей сега стана тя. И аз намалих. Ама като го доближих, даде газ мъжката и замина. Аз имам бленда на огледалата, боли ме за неговите фарове, ама като се е качил на Х5, ко си мисли, че само той на пътя.

P.S. Колеги, дълго време в нашата мила родина се е живяло и мислило така: държавата. Тя да ни нахрани, да ни облече, да ни даде образование, пенсия и т.н. Сега, имам колеги дето в ума им е, понеже е криза, как да отидат на борсата и да вземат т.нар. пълна борса, една година и да си стоят в къщи, а държавата да им плаща. Е, докъде с това мислене? Излизам навън и гледам, боклуци навсякъде. Карам си колата, по едно време от тази отпред се хвърля фас. Яде малко дете вафла и си хвърля хартията на улицата, майка му до него, нищо не му казва. За това кой е виновен, държавата ли? Ко сте се отчаяли? Вижте себе си и ако сте добър пример, продължавайте така, може някой да започне да ви подражава и нещата да потръгнат. Най-лесно е да си стегна куфара. Свят широк, все накъде ще се намърдам. Ама това е лесния вариант. Вижте, все някой трябва да плати цената, дори за чуждите грешки. Заради тази истина, кръв се е проливала и много глави са паднали. За да живеят, дори и ние в това число, добре, западните нации, някой е платил цената. Ако ви стиска вие и аз да платим цената да живеем добре в собствената си страна, ок. Но ако не, прав ви път и успех. Днес никой не реже глави за други убеждения, нито хвърлят в затвора. Ако днес, в това лесно време, ние не можем да се мобилизираме и да започнем промяна от самите себе си, кога? Кога ще спрем например безогледно да хвърляме боклуците си, кога от колата, кога на разходка? Съжалявам, ако засягам някои колеги, но това е истината, ние сме една от най-мръсните нации в Европа, съжалявам. Трябва да започнем от нас, добрия пример всякога е бил за предпочитане пред критикуването и многото говорене. Бъдете добър пример колеги и по-малко критикари, ако вие сте на мястото на днешните политици, не съм убеден колко по-дори от тях щяхте да сте. Пък ако си мислите, идват избори, заповядайте.

За този с джипа и ти не си много прав. Тоя като е простак ти защо слизаш на неговото ниво?
Иначе за другото едно голямо евала :yes:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Май 2009, 17:56

saleen написа:Мека ....., дребни монети и общи приказки всеки може да извади. Аз твърдо съм песимист и смятам, че няма да се оправим и по- добре направо да ни няма като държава, понеже сме посмешище за целия свят. Инициативност и качества вървят в чужбина, тука всеки от голямото добрутро е човек на някой си и затова може да дръпне в попрището си-със или без да има някакви качества, иначе е обречена кауза. Така е устроен света-богатите стават по- богати, бедните още по- бедни.

Хайде да те няма от България тогава... :evil: "да ни нямало като държава"... Ми кат си такъв песимист, там из Стралдженско блокове ако има, качи се на по-висок етаж и летииии, летииии :evil: Сори, ама как мразя такива мнения не е истина! :twisted: Знам, че не е леко на много хора, ама...Нещо ми омръзна от вайкане, оплаквене, мърморене, плюене по всичко... особено по по-успелите хора.

А по Темата ... за съжаление е пълно с некоректни шофьори... със всякакви коли. И не съм съгласна, че само тези със скъпите и последни модели предреждат, карат по трамвайни линии, престрояват се неправилно и пр. Все по-често ми се струва да виждам и доста стари и очукани кошници да правят същото... Да, тези с Джиповете и пр. са много повече, но да не казвам днес какво ми се случи сутринта... При това от жена... С две думи, не и се чакало на опашката, на която чинно си висим всички, щот много бързала, а пък ние на ексурзионна обиколка на Центъра сме тръгнали налиии, гааааз отстрани и точно пред мен да се чучне, с неекъв 20 годишен дребен опел... Е не беше познала! ;) Хич не я стреснах, НЕЕЕЕЕ, ако ме беше треснала щях да я помеля, честно :evil:

Аз се стремя да карам прилично и колегиално, доколкото е възможно де, без да изглежда балъжко някво карането ти... Понеже и при тръгване от вкъщи и при излизане вечер след работа от мястото, на което паркирам обикновенно, се налага да чакам супер дълго някой да ме пусне... и знам какво е, много често давам предимство, или на някой който му е трудно да се престрои, както и спирам на пешеходни пътеки. Брей ,че добричка съм станала, да не повярваш... Но озверявам, когато нагло се предреждат... Свиря и на лимузини, кат съм по-нервна, хич не ме е*e. Преди време някъв мен щеше да ме отнесе с една Х6-ца, как се размина не знам. Аз съм по "България" от НДК в посока Витоша, карам в дясна лента и да съм карал, с колко, най-много 70...отдясно се включват оот стръмното, без предимство и виждам аз, че идва звярът, ма Пича хич не гледа, главата не си обърна грам, не намаля, аз спирачки, в ляво минах малко, притесних тия в съседната лента, разсивираха се, абе как се размина, наистина не знам.. И как се развиках... не е истина... Кат си в Х6 правилата явно не важат... Е, гледа малко виновно като че ли човека... По-скоро стреснато, и на него не му е бил малко адреналина... А там вече много внимавам...

А че има разлика как те възприемат... и какво е отношението към теб...респективно мен - С Е36-цата и с Е90-ката, има. Само дет още не мога да свикна с това на дълъг път всеки отпред да минава бързо-бързо в дясната лента като види Ейнджълите... :P 8) И тряя настъпнаш, кво да правиш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 28 Май 2009, 18:03

Apassionata написа:
saleen написа:Мека ....., дребни монети и общи приказки всеки може да извади. Аз твърдо съм песимист и смятам, че няма да се оправим и по- добре направо да ни няма като държава, понеже сме посмешище за целия свят. Инициативност и качества вървят в чужбина, тука всеки от голямото добрутро е човек на някой си и затова може да дръпне в попрището си-със или без да има някакви качества, иначе е обречена кауза. Така е устроен света-богатите стават по- богати, бедните още по- бедни.

Хайде да те няма от България тогава... :evil: "да ни нямало като държава"... Ми кат си такъв песимист, там из Стралдженско блокове има, качи се на по-висок етаж и летииии, летииии :evil: Сори, ама как мразя такива мнения не е истина! :twisted: Знам, че не е леко на много хора, ама...Нещо ми омръзна от вайкане, оплаквене, мърморене, плюене по всичко... особено по по-успелите хора.

А по Темата ... за съжаление е пълно с некоректни шофьори... със всякакви коли. И не съм съгласна, че само тези със скъпите и последни модели предреждат, карат по трамвайни линии, престрояват се неправилно и пр. Все по-често ми се струва да виждам и доста стари и очукани кошници да правят същото... Да, тези с Джиповете и пр. са много повече, но да не казвам днес какво ми се случи сутринта... При това от жена... С две думи, не и се чакало на опашката, на която чинно си висим всички, щот много бързала, а пък ние на ексурзионна обиколка на Центъра сме тръгнали налиии, гааааз отстрани и точно пред мен да се чучне, с неекъв 20 годишен дребен опел... Е не беше познала! ;) Хич не я стреснах, НЕЕЕЕЕ, ако ме беше треснала щях да я помеля, честно :evil:

Аз се стремя да карам прилично и колегиално, доколкото е възможно де, без да изглежда балъжко някво карането ти... Понеже и при тръгване от вкъщи и при излизане вечер след работа от мястото, на което паркирам обикновенно, се налага да чакам супер дълго някой да ме пусне... и знам какво е, много често давам предимство, или на някой който му е трудно да се престрои, както и спирам на пешеходни пътеки. Брей ,че добричка съм станала, да не повярваш... Но озверявам, когато нагло се предреждат... Свиря и на лимузини, кат съм по-нервна, хич не ме е*e. Преди време някъв мен щеше да ме отнесе с една Х6-ца, как се размина не знам. Аз съм по "България" от НДК в посока Витоша, карам в дясна лента и да съм карал, с колко, най-много 70...отдясно се включват оот стръмното, без предимство и виждам аз, че идва звярът, ма Пича хич не гледа, главата не си обърна грам, не намаля, аз спирачки, в ляво минах малко, притесних тия в съседната лента, разсивираха се, абе как се размина, наистина не знам.. И как се развиках... не е истина... Кат си в Х6 правилата явно не важат... Е, гледа малко виновно като че ли човека... По-скоро стреснато, и на него не му е бил малко адреналина... А там вече много внимавам...

А че има разлика как те възприемат... и какво е отношението към теб...респективно мен - С Е36-цата и с Е90-ката, има. Само дет още не мога да свикна с това на дълъг път всеки отпред да минава бързо-бързо в дясната лента като види Ейнджълите... :P 8) И тряя настъпнаш, кво да правиш :mhihi:

Мерси за съвета, но съм достатъчно компетентен да правя каквото аз си реша ;) и също така имам право да изкажа мнение, нещо против това ли имаш? Ела малко в дълбоката провинция и ще си свалиш розовите цайси - 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата