Поредната катастрофа на ОМВ Бояна
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Sharo написа:Вярвай, че си ходя до пешеходните пътеки, светофарите и подлезите. А пък на 3 летнов път с аварийно и мантинела посредата дори не ми и минава през акъла да пресичам. Тва си е до манталитет. А дали ще те размажат със 70 или със 170 разлиакта не е голяма
съгласен съм. могат да си разделят вината абсолютно по равно. Жалко, че това вече няма значение. Лека им пръст и на двамата
kOnPuBkA написа:дано някой се сети да направи специално място за тея мероприятия
Божурище

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
MOGY написа:nParMaTuK написа:лека им пръст !
Лоша рабта,не е гледка за гледане да не дава господ.
Да почиват в мир

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
искам да ви кажа че нямаше никакъв пешеходец и двете момчета се возеха на мотора когато се обърнахме да видим какво идва с такава бясна скорост се чу само силен удар и се вдигна кълбо от прах тръгнахме натам и гледката беше потресаваща!!!! мислия че се одариха в куче!!!!!!!!!!
Бог до ги прости и двете момчета

аз пак ще направя коментар по случката .... пешеходец НЯМА !!! Двете момчета са били на мотора .... иии двигателя му гръмва и се пребиват и двамата с мн голяма скорост това се случи !! Медийте пишат глупости .... хванали са някой балък и са го питали кво е станалоо иии това им е била техната версия .... аз бях там и видях какво стана
каквото и да говориме е излишно, вече е станало и връщане няма .... !!! Найстина беше много неприятна гледката направо ми се подкосиха краката като ги видях и двете момчета 

Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я изпее дори когато ти си я забравил !!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бог да ги прости момчетата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
днес прочетох поне 4 различни версии за станалото
куче
пешеходец
двама на мотора и тн.
преди малко даваха мотора и отпред беше целия в кръв
която си личеше че е дошла от някакъв удар там

куче
пешеходец
двама на мотора и тн.
преди малко даваха мотора и отпред беше целия в кръв
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Много, много тъжно... Жалко за момчетата
Тръпката да яхнеш мотора, адреналина от високата скорост... винаги съм смятала, че... това е игра с дявола. Никога няма да забравя катастрофата, покрай която минахме, току що беше станала, в Черна Гора, на планински път, с много завои, гледката на неестнествено лежащи на пътя мотоциклетисти и плачещи жени от колата, в която се бяха блъснали... Дълго след това се опитвах по местоложението на колата и мотора да разбера как е станало... Кой откъде е идвал, кой е изпpeваpвал...ЗАЩОООО....Безуспешно... Пазете се момчета, карайте разумно, доколкото е възможно...
Мир на праха на загиналите... Ужасно, просто...

Тръпката да яхнеш мотора, адреналина от високата скорост... винаги съм смятала, че... това е игра с дявола. Никога няма да забравя катастрофата, покрай която минахме, току що беше станала, в Черна Гора, на планински път, с много завои, гледката на неестнествено лежащи на пътя мотоциклетисти и плачещи жени от колата, в която се бяха блъснали... Дълго след това се опитвах по местоложението на колата и мотора да разбера как е станало... Кой откъде е идвал, кой е изпpeваpвал...ЗАЩОООО....Безуспешно... Пазете се момчета, карайте разумно, доколкото е възможно...

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Apassionata написа:Много, много тъжно... Жалко за момчетата![]()
Тръпката да яхнеш мотора, адреналина от високата скорост... винаги съм смятала, че... това е игра с дявола.
Веселите самоубийци им се вика

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Rebel написа:Sharo написа:Вярвай, че си ходя до пешеходните пътеки, светофарите и подлезите. А пък на 3 летнов път с аварийно и мантинела посредата дори не ми и минава през акъла да пресичам. Тва си е до манталитет. А дали ще те размажат със 70 или със 170 разлиакта не е голяма
съгласен съм. могат да си разделят вината абсолютно по равно. Жалко, че това вече няма значение. Лека им пръст и на дваматаkOnPuBkA написа:дано някой се сети да направи специално място за тея мероприятия
Божурище
Колега ,Божурище го отпиши

А относно инцидента какво е значението кой ,къде е бил , как е станало и защо е станало , тоя бил пешеходец , па после бил на мотора , безмислено е да се говори , ФАКТ е ,че момчетата ги няма и нищо не може да се направи , освен да се чукнеме малко по тъпите глави и да помислиме

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Хаос написа:stambo_81dg написа:отпред беше целия в кръв
От удар кръв едва ли.
Кръвта почва да тече чак след като спрат да се въргалят, според мен.
Не че съм виждал снимките.
малко безмислено да спорим ама съм виждал
какво остава по предницата примерно като удариш нещио живо с висока скорост.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Не че нещо, ама по принцип ето малко изяснения:
1-во: Бояна, предни, задни, алабала, пичове, "карачи", туй онуй...
2-ро: Цитат "гледката беше ужасяваща стана пред мен няма и 5 метра гледам само как кара на задна гума и 2 момчета преминаваха мантинелите едното се спря ама другуто нямаше време да се спре и стана ........" - достоверен според мен и:
3-то: ВНИМАНИЕ ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ Цитат "Нараняванията на пешеходецът не бяха от падане, а от удар .....цялото му тяло се събираше на площ, колкото пътна шахта и беше нереално безформени, кракът беше откъснат малко над коляното и беше близо до мястото на удара, а тялото по далече и в различна посока, което ме навежда на мисълта, че е откъснат при удара...за разлика от него мотористът беше цял, неразчленен, но с огромна дупка на главата и мозъкът беше на три метра от тялото.... "
4-то: КАКТО КАЗАХ Бояна алабала, предни задни......съдба
Т'ва е.
П.С: Цитатите са от мотофорума.
1-во: Бояна, предни, задни, алабала, пичове, "карачи", туй онуй...
2-ро: Цитат "гледката беше ужасяваща стана пред мен няма и 5 метра гледам само как кара на задна гума и 2 момчета преминаваха мантинелите едното се спря ама другуто нямаше време да се спре и стана ........" - достоверен според мен и:
3-то: ВНИМАНИЕ ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ Цитат "Нараняванията на пешеходецът не бяха от падане, а от удар .....цялото му тяло се събираше на площ, колкото пътна шахта и беше нереално безформени, кракът беше откъснат малко над коляното и беше близо до мястото на удара, а тялото по далече и в различна посока, което ме навежда на мисълта, че е откъснат при удара...за разлика от него мотористът беше цял, неразчленен, но с огромна дупка на главата и мозъкът беше на три метра от тялото.... "
4-то: КАКТО КАЗАХ Бояна алабала, предни задни......съдба
Т'ва е.
П.С: Цитатите са от мотофорума.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4