всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Каобой
Аватар
Кара: 318

Re: всичко прецаках....

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 02 Юни 2009, 20:09

павката написа:ех,човек се учи цял живот,ама защо трябваше да стане така!
още много неща искам да споделя,ама ми стана много тежко....

Горе главата мой,всичко ше се оправи ;) уверен съм, това е малка житейска буря пак ше изгрее слънцето ;) стискам палци
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Юни 2009, 20:14

Приятел, изчакай да ти премине емоционалната криза и тогава на спокойствие прецени нещата. За сега няма смисъл да задълбаваш, щото по- лошо ще стане. Като се почувстваш спокоен, действай! Успех!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 02 Юни 2009, 20:30

Спокойно мойче ;) колегите го казаха-изчакай малко и пак действай ;) И тогава почва всичко отначало-ше трябва много звездички да свалиш и да се докажеш ;) Скочи и с яка оферта,запали газьолката и я заведи на някое красиво място ;) Желая ти успех
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 02 Юни 2009, 20:37

Павка, аз ти казах ... винаги и 2-та са виновни - кой повече, кой по-малко ... :roll:
Всичко ще се нареди, ще видиш... :)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 02 Юни 2009, 20:40

Bogat-Beden написа:Има един момент,който жените също не забелязват или недооценяват...Това,което казваш ,че си раздразнителен,че имаш желание да осигуриш на двама ви достоен живот,а това че има обективни препятствия те изнервя силно и те прави раздразнителен..МИ нормално е да не ти е до много излизания и романтика,като отговорността тежи на теб и трябва да мислиш далеч по-сериозни неща... :confused:

Понякога си толкова прав,че просто няма накъде!
Нищо не мога да кажа,но с каквото и както трябва ще помагаме ...
Отлично знам как ти е ....Мен ме зарязаха сам самичък в друг град,без никой! Върнах се от работа и никой ..... и това след близо 3 години ... Просто ей така ....
Колегата по-горе е много прав! И те недооценяват!
Все пак виждам че много държиш на нея,дано преосмисли това си решение,и пробвате наново :) Стискам палци Пав :)

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 02 Юни 2009, 20:50

Не че се познаваме много, но прост съвет от моя гледна точка ще дам.
Не бързай да се отчайваш, макар да е нормално в началото, дай си малко време, дай и на нея малко време, пак поговори с нея, все си мисля, че 4 години немогат просто така да се изтрият от нечие съзнание.
Успех! :yes:
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от linzdi » 02 Юни 2009, 21:38

likesake написа:Най добре изчакай една седмица две без да и звъниш - не и показвай че ти е мъчно че я няма до теб- това е грешка която ще я отблъсне още повече.Излизай с пиятели карай си машината - това малко ще те накара да позабравиш за нея. Когато се видите дръж се се едно нищо не се е случило - се едно е минал един ден от както не сте се виждалил
И в никакъв случай не и се обснявай и ни и говори това което си написал тук. Не я моли за прошка - просто се дръж естественно и позитивно - като най големия пич.
Повярвай ми ще проработи изпитано е .А ако пък не се получи фащай друга - поне момичета има много ....
Пиши после какво е станало!!!

:ahah:
Тъкмо да кажа ,че всички мъже са казали да изчакаш ,да и дадеш време и т.н. ... но този съвет направо разцепи ! Павка аз като приятелка на запален форумджия и фен на коли ,страдаща от подобни неволи като твоята приятелка ще ти кажа какво бих очаквала на нейно място (предполагам) ,първо НЕ чакай,всяка минута ,в която не и показваш ,че тя е това ,което искаш(ако е това ,което искаш ... нещо ,което също трябва бързо и отговорно да осъзнаеш) е една крачка назад от нея.Вместо да чакаш някой мъж тук да те подкрепи и да ти каже остави я ,тя не оценява това ,което правиш,тя не те заслужава или нещо друго , помисли добре къде е границата ,която преминаваш... къде е нормалния интерес към мъжки играчки,къде е манията ... и къде си ти ,защото съм сигурна ,че жена ти оценява това,което правиш в работата,това ,че искаш да осигуриш финансова стабилност,но това не означава ,че трябва всекидневно да плаща ,че тя не иска ли да сте спокойни ,не иска ли да сте щастливи,колко пъти докато си ядосан тя те успокоява,колко пъти ,когато не получи каквото искаше тя те накара да се чустваш победител.... колко пъти замълча и изчака да ти мине ядът ,колко пъти позволи да бъде пренебрегната ,за да се разсееш с някое хоби ... колко пъти те накара да се чустваш щастлив ...ти оцени ли тези неща ?Не казвам ,че тя няма никаква вина или че е безупречна,сигурно има вина ... но ти осъзнаваш ,че си сгафил в момента,дължиш и усилие ,което си и спестявал дълго време,хубаво е да разбереш,че ако в стремежа си да имаш пари ставаш агресивен и губиш хората,които обичаш,то по-добре се задоволи с по-малко пари ,но се успокой,жена ти не е с теб за парите,лесно е да го видиш,а страда незаслужено за това,разбирам и теб ,че си притеснен ,че искаш да си спокоен във финансово отношение,ако се успокоиш малко и помислиш трезво ще изкараш повече пари ... отколкото ,ако докарваш и себе си и нея до нервна криза,повярвай ми.Също така ,ако отидеш и просто и кажеш това,което си написал тук ... няма да стане ,тя го е чувала вече ,твърде вероятно е да не се върне каквото и да и кажеш ,зависи дали те обича още или вече е само огорчена ... преди всичко помисли добре какво е тя за теб и какво можеш да бъдеш ти за нея в дългосрочен план ,не можеш да се промениш завинаги или коренно,запази същността си ,но цени и нейната .. и и го докажи ,желая ти успех и се питам до къде ще е и моето търпение :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 02 Юни 2009, 21:56

Павка, не чакай хич! Ако ти си преценил че тя е "твоя човек", ако чувстваш липсата и, направо звъниш да се видите и и казваш това което ти е на сърцето! Това което сподели с всички нас познати и непознати, твой близки и не чак толкова колкото е тя!

Run baby, run!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Юни 2009, 22:12

Павле, Павле....някакво развитие има ли от вчера? :roll:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Юни 2009, 22:15

:( :( :( :( Мани и аз леко понякога прекалявам с форума.
Ама сега съм по-добре. Преди сяка вечер си пиех с форума ей :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Салатата, пиенето, мезетата и цяла вечер bmwpower-bg.net :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 02 Юни 2009, 22:29

Павка Павка имаш много мъжки мнения на хора които до един малко или много са го претърпяли вкючително и аз.Имаш и теза от другата страна-на колежката по горе,хората са прави изчакай няколко дена само да не пречакаш,хората казват 3 дена са много и малко,помисли каде точно е грешката,помисли кое в поведението ти и в действията трябва да ограничиш защото човек не се променя!!! След като ти размине малко и успееш да направиш равносметката ...ГОВОРИ !!! Така както идеално си описал първия си пост с проблема и те разбрахме хората тук,така говори с нея и тя ще те разбере.
Като прочетох за станалото виждам че се споменава нещо като ДЕЦА и връзка от 4 години,е за да е сложила окончателно края трябва да си грешил много пъти.Така че помисли говори и аз съм сигурен че нещата ще се оправят :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 02 Юни 2009, 22:30

Изгледай цялата песен, вникни в текста и след това и го прати, или го гледайте заедно: http://www.vbox7.com/play:1f5d0745

Една от любимите ми песни на G'n'R! :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 02 Юни 2009, 22:34

...
Последна промяна dblos на 02 Юни 2009, 23:48, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

...

Мнение от MiSho_Spiralata » 02 Юни 2009, 23:26

Има една песен дето се пее "Влюбен глупак и марионетка,една и съща гледка"! Който е минал оттам знае :mhihi:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 02 Юни 2009, 23:44

Мислех да дръпна един дълъг пост, в който да ти кажа, че ти съчувствам и знам какво ти е защото и аз съм в същото положение в момента...но като се замисля няма смисъл от това...всеки знае за какво става въпрос...Дано да успееш да се събереш с мацката...все пак шансовете ти са доста добри ако й кажеш нещата, които си написал...Но не забравяй че и колегата Bum_Bum е много прав - всеки се променя за известно време и като тръгнат нещата на добре всичко се връща по старо му :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата