Спряхте ли докато виеха сирените на деня на Ботев?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Спряхте ли докато виеха сирените на деня на Ботев?

Анкетата свършва на 03 Юли 2009, 11:28

Да
66
36%
Да, дори и станах прав / излязох от колата
81
44%
Не
11
6%
Не, но не чух сирените / нямах възможност
26
14%

Общо гласове : 184
старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 03 Юни 2009, 14:31

Бях прав и стоях, отдадох почит на хората загинали за да се првърнем в лайната който сега сме ... повечето поне.
Даже ми стана жал за хората , искали да сме свободна и равноправна нация ... с култура и самосъзнание. Жалко че са умрели за това и жалко че искренно са го вярвали.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 14:55

Бях в офиса когато завиха сирените. Всички станахме прави да оттадем почит на загиналите. Едно не ми е ясно, автора на темата flame, нищо не спомена за себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 03 Юни 2009, 15:16

zAcK написа:Иска ли питане. Аз лично станах прав и стоях така докато не спряха
сирените.

И аз и аз а някой дори не ебаваха но да не се учудваме това е българия
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Юни 2009, 16:10

Apassionata написа:
kiko написа:разбира се,че станах!даже в офиса дигнах хората около мен :D

+1 и гледах през прозореца... Колите не мърдаха, не видях шофьори да излизат и да стоят прави до колите, хората по тротоарите също заковаха, разхождаха се супер нелепо само някъв строителен работник и младо момиче... Не знам как не им стана неудобно... Народа стои, мълчи и не мърда... Какво си мисли е друга тема...а ти бързаш за някъде... Ах дааа, и 19 годишен отнесен тийнейджър видях, със слушалки на ушите, стори ми се, че държи някави застрахователни полици в ръка... може да е бил висоЕнтЕлЕгЕнтия и дълбокоОважаван Прожективен колега ;) :mhihi: Ето защо не е чул сирените :mhihi: И кво ли си вика: "Бахти, времето ли е спряло, що ли... Хиро Накамура ли станах :shock: Къде ми е меча" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Интересно, 19 годишен и едновременно тийнейджър...
Но както и да е другите определения ще ги пропусна, просто за пореден път доказваш колко си образована и на каква висока позиция си в аграрната йерархия...
И понеже виждам, че патриотизма е едно от най-съществените и значими качества за теб, можем всички задружно да ти благодарим за ос*рането на темата с малоумния си коментар.

И ако искаш мога и аз да ти сипвам след всяко твое мнение, във всяка тема, ако имаш някакъв проблем - ЛС! :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Юни 2009, 16:38

Аз станах прав и сроях така 3 минути-мисля, че толкова време ви сирената. Много ясно, че ако човек е зает с нещо наистина важно няма да да си зареже работата, но е хубаво да покажем, че се гордеем с направеното от Ботев :bgflag: Повечко такива като него ни трябват днешно време, само че ги няма, уви.
Никой не мое ма връне на селу!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Юни 2009, 16:43

Projektzwo - Изображение

Това за хората, които не чуват сирените, нищо лично... А видяхме кой с кое мнение осра Темата, аз само ти се зарадвах Изображение... както винаги :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 16:48

Projektzwo написа:
Apassionata написа:
kiko написа:разбира се,че станах!даже в офиса дигнах хората около мен :D

+1 и гледах през прозореца... Колите не мърдаха, не видях шофьори да излизат и да стоят прави до колите, хората по тротоарите също заковаха, разхождаха се супер нелепо само някъв строителен работник и младо момиче... Не знам как не им стана неудобно... Народа стои, мълчи и не мърда... Какво си мисли е друга тема...а ти бързаш за някъде... Ах дааа, и 19 годишен отнесен тийнейджър видях, със слушалки на ушите, стори ми се, че държи някави застрахователни полици в ръка... може да е бил висоЕнтЕлЕгЕнтия и дълбокоОважаван Прожективен колега ;) :mhihi: Ето защо не е чул сирените :mhihi: И кво ли си вика: "Бахти, времето ли е спряло, що ли... Хиро Накамура ли станах :shock: Къде ми е меча" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Интересно, 19 годишен и едновременно тийнейджър...
Но както и да е другите определения ще ги пропусна, просто за пореден път доказваш колко си образована и на каква висока позиция си в аграрната йерархия...
И понеже виждам, че патриотизма е едно от най-съществените и значими качества за теб, можем всички задружно да ти благодарим за ос*рането на темата с малоумния си коментар.

И ако искаш мога и аз да ти сипвам след всяко твое мнение, във всяка тема, ако имаш някакъв проблем - ЛС! :idea:

Според мен забележката на apassionata, относно интелектуалните възможности на projektzwo е неуместна. Достатъчно е да прочетеш някои негови мнения и ще стане ясно защо. Някои от вас без каквато и да е причина и без да са прочели внимателно първия му коментар по най-бруталния начин го анатемосахте като родоотстъпник и какви ли не обиди заваляха по негов адрес. И аз съм на мнение, че много от нас, не само пишещите в този форум по-скоро демонстрират съпричастност към подобни събития като отдаване почит на загиналите, но това не ги прави патриоти. Който си каже честно, не се чувствам горд, че съм българин и аргументира твърдението си, винаги ще има някой, който вместо да го убеди в противното, за по-лесно е да го охули.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Юни 2009, 17:08

Не си прав колега, причина има и тя е това мнение:
Projektzwo написа:Аз така и не ги чух, но в повечето случаи не се спирам...

Между другото, 19 = nineteen. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 17:14

Feanor написа:Не си прав колега, причина има и тя е това мнение:

Това са дребни неща, не е необходимо да изпадаме в подробности, който е учил чужд език, различен от английски не е длъжен да знае значението на teen и неговото приложение като смисъл в българския език.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 03 Юни 2009, 17:17

Nightmare написа:Бях си вкъщи и стоях прав докато не спряха сирените!

и аз така
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 03 Юни 2009, 17:19

Прав си, че са подробности, но позволи ми да отбележа, че аз само разяснявам ситуацията. Колегата беше написал, че му е интересно - обясних. Толкова. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Юни 2009, 17:43

Feanor написа:Не си прав колега, причина има и тя е това мнение:

Ясно, но тук след 18 все си мисля, че не се водиш точно тийнейджър или пък аз пропускам нещо...
Другият момент е че аз не съм на 19, явно на остроумната колежка, която няма какво да напише й се иска, но аз ще бъда снизходителен още известно време...
И нека не ви питам какво точно е направил Христо Ботев, къде и с кого, пък да не говори за дати, че ще ми станете само на патриоти или докато ми се обеснявате в любов ще изпишете поне 2-3 турски и чужди думи, да ви знам в патриотите... :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 03 Юни 2009, 17:50

Projektzwo написа:Ясно, но тук след 18 все си мисля, че не се водиш точно тийнейджър или пък аз пропускам нещо...

Teenager се "води" всеки между 13 и 19 години включително, навсякъде. Думата няма общо с нищо друго, освен с английските наименования на числата, и определено нищо общо с пълнолетието, което визираш. В Щатите 20-годишните също не са тийнейджъри, нищо, че стават пълнолетни на 21. Опита се да се заядеш за глупост, не беше прав, стига толкова по тая тема.

За другото... сигурно си прав, кой знае колко подробности и особено дати не помня, историята винаги ми е била интересна за четене, но ужасно досадна за помнене. Но знам достатъчно добре с какво Ботев е заслужил да застана прав и да помълча една минута в деня на смъртта му. И това ми е достатъчно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 03 Юни 2009, 19:50

Даже нямахме сирени заради които да се изправя :help:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2197852
Накъдето и да се обърна виждах само оциклени хора чудещи се какво да правят. :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 03 Юни 2009, 19:51

Nightmare написа:Бях си вкъщи и стоях прав докато не спряха сирените!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата