защо Бойко Борисов не агитира?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Празна, пълна бюлетина е се тая.....ако гласуваш пък за некви дето не могат да минат после бариерата, гласа пак ти се разпределя за ГОЛЕМИТЕ (разбирай боклуци)......така са измислени нещата, че все да ти е вътре 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
интересното е че в рекламите на БСП и ДПС призовават че купуването на гласове било престъпление, бахти наглоста... все едно че няма да купуват гласове и тази година
П.П. някой в Плевен ще раздава ли пари за гласуване

П.П. някой в Плевен ще раздава ли пари за гласуване

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз пък си мисля че БСП си вкараха страшен автогол с тези разделени избори... сега на евро изборите ще направят някакъв хубав процент... ние ще видим и ще си кажем "мамка му щом за евроизборите пожънаха успех значи ще го направят и за парламентарните" ще се вдигнем ще идем да гласуваме и ще ги съсипем

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Българите се нуждаят да не им се краде от джобовете!!!!Като не се краде всичко ще се оправи,само това стига!!!Гласувайте!!!
Ogi написа:... ние ще видим и ще си кажем "мамка му щом за евроизборите пожънаха успех значи ще го направят и за парламентарните" ще се вдигнем ще идем да гласуваме и ще ги съсипем
И аз на това се надявам, колега. Ама парламентарните избори са в началото на Юли - а нали знаеш колко млади хора ще са отпуска по морета и балкани по това време и няма да гласуват.

Дано да не стане така де ...

ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА !!!
Колеги , не е толкова важно кой е пуснал повече реклами по телевизията и кой по малко , всеки е пуснал толкова за колкото е имал възможност. Агитация има и от страна на ПП ГЕРБ , има пунктове из градовете , на които се раздажат агитационни материали като рекламни брошури , балони , плакати и ключодържатели и т.н.
Всички трябва да разберът , колко е важно да се излезне да се гласува и всички трябва да знаят , че негласужането всъщност е гласуване за всички партии и по този начин ако на някой не му стига нужния процент подкрепа от гласожете на тези , които не са гласували си го събира.
Всички трябва да разберът , колко е важно да се излезне да се гласува и всички трябва да знаят , че негласужането всъщност е гласуване за всички партии и по този начин ако на някой не му стига нужния процент подкрепа от гласожете на тези , които не са гласували си го събира.
Преди не много време бях в едно китно селце в родопите.Хареса ми много,но забелязах,че повечето хора бяха мюсюлмани или по скоро мохамедани,но го приех сравнително равнодушно макар да бях силно издразнен!Легнах си и в 4-ри чеса сутринта се разкантя целия балкан,оказа се че една от най-големите джамии се намира точно там.Разтупка ми се сарцето толкова силно,че неможех да си поема ваздух!В акъла ми беше само това,че преди време по тези земи са умирали хиляди българи за да мога сега аз да се разхождам по центара с дигната глава и без путури! ГЛАСУВАИТЕ хора за да не се наложи още хиляди българи да умрат за да се разхождат нашите деца свободно! България над всичко!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Всичко това е един цирк ,чиято програма е писана преди много години и трябва да се разбере ,че нищо от никого от нас не зависи ако ще и да гласувате с всички възможни бюлетини на куп
Същите "сценаристи" или техните наследници са по-живи от всякога , говорят си както някога ,радват се както някога докато гледат разни портрети ...
Аз няма да гласувам ,защото няма за кого
Имам разни наблюдения и съм отвратен
Георги пенчев

Същите "сценаристи" или техните наследници са по-живи от всякога , говорят си както някога ,радват се както някога докато гледат разни портрети ...
Аз няма да гласувам ,защото няма за кого

Георги пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пенчев ,брат ,
недей така !
Даваш лош съвет на младите !
Знаеш ,че си популярен и харесван в този форум .
П.П. И аз не съм супер оптимист .... но все пак . Бавно ,полека ...
недей така !
Даваш лош съвет на младите !
Знаеш ,че си популярен и харесван в този форум .
П.П. И аз не съм супер оптимист .... но все пак . Бавно ,полека ...
Penchev написа:Всичко това е един цирк ,чиято програма е писана преди много години и трябва да се разбере ,че нищо от никого от нас не зависи ако ще и да гласувате с всички възможни бюлетини на куп![]()
Аз няма да гласувам ,защото няма за когоИмам разни наблюдения и съм отвратен
![]()
Георги пенчев
Като не гласуваш всъщност гласуваш,но не за партия,която ти си избрал а за партия с твърд електорат в случая дпс.
ГЕРБ = НДСВ
ГЕРБ не крадат в момента с цел предизборна агитация гледайте какво ще стане като си вземат мандата за 4 години
Няма какво да се лъжем. Тоя филм го гледаме вече 20 години...
Комунизмът си отива идва СДС след това пак БСП после пак СДС, после разнообразиха с НДСВ (спасението, царя ще ни оправи) + ДПС , нека ен забравяме,че Бойко си беше от НДСВ-то даже и на последните избори Бойко беше избран за депутат от НДСВ. Незнам как може да има толкова наивни хора,че да му вярват. Интересно ми е с кой ще се оправдава Бойко когато има властта...
Както и да е аз ще гласувам за АТАКА, съмнявам се да направят правителство и да влезнат в властта. Не разчитам да ни оправят и т.н.
Просто за мен това е протестен вот с/у ДПС и единствената партия която мисля ,че е способна да потърси отговорност на всички оправляващи до момента. Масовата приватизация, продажбата на ключови за българската икономика предприятия и т.н(Факт е,че от Атака не са добри политици а по-скоро обикновенни хора и затова идеите им биват изкривявани от от купени медии)
А ГЕРБ изобщо не ги цензурират Сутринта Бойко от къщи по пижама едва ли не дава пресконференции....
ГЕРБ не крадат в момента с цел предизборна агитация гледайте какво ще стане като си вземат мандата за 4 години

Няма какво да се лъжем. Тоя филм го гледаме вече 20 години...
Комунизмът си отива идва СДС след това пак БСП после пак СДС, после разнообразиха с НДСВ (спасението, царя ще ни оправи) + ДПС , нека ен забравяме,че Бойко си беше от НДСВ-то даже и на последните избори Бойко беше избран за депутат от НДСВ. Незнам как може да има толкова наивни хора,че да му вярват. Интересно ми е с кой ще се оправдава Бойко когато има властта...
Както и да е аз ще гласувам за АТАКА, съмнявам се да направят правителство и да влезнат в властта. Не разчитам да ни оправят и т.н.
Просто за мен това е протестен вот с/у ДПС и единствената партия която мисля ,че е способна да потърси отговорност на всички оправляващи до момента. Масовата приватизация, продажбата на ключови за българската икономика предприятия и т.н(Факт е,че от Атака не са добри политици а по-скоро обикновенни хора и затова идеите им биват изкривявани от от купени медии)
А ГЕРБ изобщо не ги цензурират Сутринта Бойко от къщи по пижама едва ли не дава пресконференции....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А може ли да ми каже някой какво прави г-н суперкапацитет мозък мр Достоен Символ на прехода СЛАВИ БИНЕВ -кръчмаря в партия АТАКА?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4