Що за наглост-нямам думи направо!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Юни 2009, 12:10

Пилев написа:.

не съм много в час но Дупница нали си има кмет??всички тези благоустроиства които ги изброяваш не са ли заслуга на общината?така го казваш все едно галеви със собствени пари са ви асфалтирали улиците
това е едно на ръка,а замисляли ли сте като станат депутати онея чичовци от брюксел тотално ще ни сложат в черния си списък,поне до сега родните дебелаци в парламента гледаха далаверите и тн. да не са съвсем на показ и брюксел малко или много си затваряше очите,но сега с тоя цирк които го играеме не знам до кога ще е така

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 17 Юни 2009, 13:23

Еми не точно, защото кмета е един вид формалност. За циганите дет чистят или като цяло тези работи се следят от "черните джиповете" и никой не смее да си позволи да вземе от общината пари без да свърши за това за което му се плаща. Аз говоря че е много по-добре за обикновенниея човек. Да найстина са пари от общината и от някой друг еврофонд. Обаче въпроса е, че не са си ги прибрали за тях.
Попринцип не е това начина обаче този народ разбира само от тояга. Не е добре за разни тарикатчета дет искат да крадът от лево и дясно и да искарат някой лев.
Тълкувайте го както искате, но коли е забранено да се пипат в Дупница, независимо с каско или без каско.
А това, че ще отидем в черния списък на Брюксел, по мое мнение българина отдавна е станал за посмешище пред целия свят, така че няма какво толкова да загубим. Някой фонд по-малко за точене, то тези пари така и така не стигат до нас обикновенните граждани.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Юни 2009, 13:27

Пилев написа:.....
А това, че ще отидем в черния списък на Брюксел, по мое мнение българина отдавна е станал за посмешище пред целия свят, така че няма какво толкова да загубим. Някой фонд по-малко за точене, то тези пари така и така не стигат до нас обикновенните граждани.

Поне някъде оценяват: http://dnes.dir.bg/2009/06/17/news4626522.html

Май приказките за материала са верни а???

И като допълнение към темата: http://dnes.dir.bg/2009/06/17/news4626982.html

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 17 Юни 2009, 13:48

Не знам кое толкова ви е чудно ?Щом един пожарникар - визирам Борисов се кандидатира за премиер защо и разни престъпници да не могат да влязат в парламента...... Това го има само в България. То и аз ако имаше кой да ми гласува доверие и успея да събера необходимите подписи щях да се кандидатирам за парламента. Нима някой от Вас ще има нещо против?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Юни 2009, 15:27

sineok_pi4_ написа:Не знам кое толкова ви е чудно ?Щом един пожарникар - визирам Борисов се кандидатира за премиер защо и разни престъпници да не могат да влязат в парламента...... Това го има само в България. То и аз ако имаше кой да ми гласува доверие и успея да събера необходимите подписи щях да се кандидатирам за парламента. Нима някой от Вас ще има нещо против?

Нещо ми подсказва ,че нямаш качествата нито на Борисов нито на Галев .
А да си пожарникар се иска доста повече кураж от колкото да си комсомолски секретар! И в цял свят пожарникар , полицай и военен са на почит . Не схващам какъв е недостатъка на пожарникарската професия и как я свързваш с бандитите ?
Бил съм войник в Централна пожарна и знам за какво става дума .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 15:34

klintan66 написа:
sineok_pi4_ написа:Не знам кое толкова ви е чудно ?Щом един пожарникар - визирам Борисов се кандидатира за премиер защо и разни престъпници да не могат да влязат в парламента...... Това го има само в България. То и аз ако имаше кой да ми гласува доверие и успея да събера необходимите подписи щях да се кандидатирам за парламента. Нима някой от Вас ще има нещо против?

А да си пожарникар се иска доста повече кураж от колкото да си комсомолски секретар! И в цял свят пожарникар , полицай и военен са на почит . Не схващам какъв е недостатъка на пожарникарската професия и как я свързваш с бандитите ?

Ама случайно да си синеок, а?! ;) :mhihi:

П.С. Абе я се издигайте и двамата, пък все единия може да изберем :D

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 17 Юни 2009, 15:37

E Дупница е малката сицилия :D
Там всичко е възможно. А като станат депутати и ще имат имунитет и ще могат да безчинстват безнаказано. Не че сега не го правят де ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Юни 2009, 15:50

flame написа:
klintan66 написа:

Ама случайно да си синеок, а?! ;) :mhihi:

П.С. Абе я се издигайте и двамата, пък все единия може да изберем :D
Аз не ставам ,че съм прекалено скромен

8) и некорумпиран :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 17 Юни 2009, 21:45

Пилев написа:Е как цяла Дупница няма да си сложи подписа за тях. За да ви разочаровам тук "малцинствата" не са изиграли главна роля при тези избори. Не може да говорите като не знаете те какво са направили за града. За няма и една година се постигнаха резултати, който 10 15 години не можаха да направят други "оправници". Това което дават по новините са глупости. Никой не го е страх от тях и не са такива главорези и града не тръпне от страх. Примери: Всички училища и децки градини бяха основно ремонтирани, най-окаяите улици бяха преасвалтирани не закърпени, всички градинки и паркове в момента са с цветя и са направо са страхотни, циганите си вършат работата а не се припичат на слънце или спят под сянката. Колко пъти сте видяли в София да се мият улици :roll: . Няма автокражби от 10 години насам може би. Няма свалени емблеми халогени прагове и други дет се пишат през ден теми. Няма разбити коли,откраднати радия и тн. и тн.. Помислете си над тези неща дали такива хора не заслужават власта.

Напълно съм съгласен с колегата,не мисля че хора където са ги виждали само по телевизията могат да дават мнения.
Скороста краси човека,или го прави НЕУЗНАВАЕМ

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата