КАТ чете активно този форум ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 25 Юни 2009, 14:04

Плъзгането и драг състезанията не са като водата, тока и свободата :) Аз не знам държава , в която наличието на място за дрифт и драг да е записано в законите като право на гражданите и задължение на управляващите... Който иска да драгва , дрифти и така нататъка, има Калояново, има и други изоставени писти самолетни, картинг и други подобни...Улиците са за нормално движение на колите с посока напред, а не настрани и със скорост до 50 в общия случай...километра...не мили ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 25 Юни 2009, 14:38

hemicharger написа:
benzin написа:много ми е интересно как па с американска регистрация и щял да получи покана по пощата, в америка ли ще му пратят поканата :mhihi:

Ще я пратят по оня негър пощальон дет разнася "Шпеки-леки фор ю" :mhihi:
аз съм забелязал че напоследък като се прибирам на околовръстното 2 от 3 пъти ме спират за проверка.
:mhihi: 8) :P :D
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 25 Юни 2009, 15:10

Toneloker написа: Някой има ли запис от тея гонки за по 20-30 хил лева. Че ми е интерсно какви коли се дърпат.

Авторът явно е гледал "Fast and Furious", но BG Reality няма нищо общо...

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2009, 17:00

dare__devil написа:Плъзгането и драг състезанията не са като водата, тока и свободата :) Аз не знам държава , в която наличието на място за дрифт и драг да е записано в законите като право на гражданите и задължение на управляващите... Който иска да драгва , дрифти и така нататъка, има Калояново, има и други изоставени писти самолетни, картинг и други подобни...Улиците са за нормално движение на колите с посока напред, а не настрани и със скорост до 50 в общия случай...километра...не мили ...

Да съм казал, че трябва да е записано в законите? Казвам, че в другите държави са разрешили проблема като са направи ли специялни места. Но явно политиците, полицаите в България си мислят, че могат да спрът дрифта и драг-а. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от musura » 25 Юни 2009, 20:31

Vlados написа:И къде точно прочете, че КАТ чете форума, та чак пък и активно? :roll:
Темата ти прилича точно на тази и другите статии - кофти опит за сензация...

Ами за съжаление, в онлайн изданието на 24 часа няма публикувано интервюто с инспектор Иво Кирилов, който обяснява в кои форуми става организацията на гонките, как се тунинговат автомобилите (с по 2 турбини до 300 к.с.) и т.н. :mhihi: и как освен БМВ-та имало и един модел на Фиат Браво, който също се ползвал за гонки ... Ето един фото-цитат, че ме мързи да преписвам:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2009, 21:09

Да четат, бе. Тъкмо да се образоват малко. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Юни 2009, 21:17

Пари, апартаменти...всичко се залага за 2 светофара разстояние :mhihi: То ако беше така.... :roll: :mhihi:
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 25 Юни 2009, 21:24, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 25 Юни 2009, 21:22

///Ivan написа:"При някои от гонките пък се правели огромни залози до 20-30 хил. лева само за едно надбягване."

Да бе да. :evil:

Това беше преди много години 99-00 и малко след това слагаха такива пари наистина и точно Голфари ;)
Виждал съм апартаменти на залог ;) И гонката беше в обратна посока един от друг автомобил - т.е. да се вземе нещо от някъде и после първия донесъл да спечели ;)

Ама тия тъпаци ползват обобтелна инфо от годините към днешна дата за една статия да има кой да чете :winky:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Юни 2009, 22:45

kiko написа:а кои е Жоро Перника :mhihi:

Абе верно кой е тоя ентусиаст ?
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много глупости има написани в тая статия,смея се на глас :mhihi:
Да не я е писало някое студентче по журналистика,като задание за курсов проект ?
Ако е така,съжалявам колега,но ще се видим на поправката :uups:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 25 Юни 2009, 23:22

Абе, аз съм написал две три статии в живота ми и то за училищния вестник, ама имам по-добър стил от тоя...кво става?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 26 Юни 2009, 15:43

Зад колонките за гориво са се наредили хонди, голфове, опели и всякакви други коли с претенции за бегачки. Има и 5-6 мотоциклета, които са "вързани" като коне пред бензиностанцията.

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

тва направо ме уби :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Юни 2009, 15:49

Добре де ,а кой е тоя журналист ,който измежду простотиите написа за Шаро толкова неща ? Аз си мисля ,че тук пишещи хора може да пишат статии по вестниците за пари :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Юни 2009, 16:44

Penchev написа:Добре де ,а кой е тоя журналист ,който измежду простотиите написа за Шаро толкова неща ? Аз си мисля ,че тук пишещи хора може да пишат статии по вестниците за пари :confused:

Георги Пенчев

То си пише, ве - БЛАГА ГЕОРГИЕВА, СТЕФАН ЧОЛАКОВ
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 26 Юни 2009, 16:50

kagebista написа:
///Ivan написа:"При някои от гонките пък се правели огромни залози до 20-30 хил. лева само за едно надбягване."

Да бе да. :evil:

Това беше преди много години 99-00 и малко след това слагаха такива пари наистина и точно Голфари ;)
Виждал съм апартаменти на залог ;) И гонката беше в обратна посока един от друг автомобил - т.е. да се вземе нещо от някъде и после първия донесъл да спечели ;)

Ама тия тъпаци ползват обобтелна инфо от годините към днешна дата за една статия да има кой да чете :winky:
Аз пък често съм виждал залози от типа шоколад и т.н :mhihi: :help:
BiTurbo написа:
Зад колонките за гориво са се наредили хонди, голфове, опели и всякакви други коли с претенции за бегачки. Има и 5-6 мотоциклета, които са "вързани" като коне пред бензиностанцията.

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

тва направо ме уби :mhihi:
падаш, голфа тря се отцепи от VW :D то си е отделна марка :help: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 26 Юни 2009, 17:25

:shock: :mrgreen:
Да се смея ли, да псувам ли?! :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата