алчността на КАТ ...
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
spower написа:радара беше със холограмен стикер с дата от службата по метерология както се води, и датата на заверка му беше 4 дни преди да ме спратпроверих го като мислех с това да се захвана за обжалване, иначе не парите са проблема , а това че ще съм без книжка 2 месеца
Да си мислел, като си летял по пътя, колко народ ще избиеш! Сега ще береш ядовете.
Не ходи никъде - Не плащай! При подновяване на книжката, като и изтече срока, ще видиш нова книжка през крив макарон, докато не платиш всичките актове за 10 годишния и период, които си скатал. Всичко стои в компютъра.
Какви чифтокопитни говеда сте младите шофьори, не мога да разбере. Не му пука колко опасен водач е как да подкупи.

Последна промяна Демирев на 25 Юни 2009, 15:18, променена общо 1 път
Демирев написа:spower написа:радара беше със холограмен стикер с дата от службата по метерология както се води, и датата на заверка му беше 4 дни преди да ме спратпроверих го като мислех с това да се захвана за обжалване, иначе не парите са проблема , а това че ще съм без книжка 2 месеца
Да си мислел, като си летял по пътя, колко народ ще избиеш! Сега ще береш ядовете.
Не ходи никъде - Не плащай! При подновяване на книжката, като и изтече срока, ще видиш нова книжка през крив макарон, докато не платиш всичките актове за 10 годишния и период, които си скатал. Всичко стои в компютъра.
Какви чифтокопитни говеда сте младите шофьори, не мога да разбере. Не му пука колко опасен водач е как да подкупи.![]()
![]()
Мен пък ме дразнят такива като тебе! Ти сигурно си безгрешен и си уникален

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Демирев написа:spower написа:радара беше със холограмен стикер с дата от службата по метерология както се води, и датата на заверка му беше 4 дни преди да ме спратпроверих го като мислех с това да се захвана за обжалване, иначе не парите са проблема , а това че ще съм без книжка 2 месеца
Какви чифтокопитни говеда сте младите шофьори, не мога да разбере. Не му пука колко опасен водач е как да подкупи.![]()
![]()
нищо чудно и по голям от теб да съм и ако наричаш млад шофьор човек взел книжка 1997г незнам колко стаж трябва да имат старите шофьори..... на извън градско съм карал, а не в центъра на някой град където да има хора, изпреварих колона с камиони и бях ускорил повече и немога да те разбера за кви убийства на хора ми говориш да не би ти да спазваш с точност всички ограничения по километраж, че съдиш другите...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- Демирев
- ентусиаст
-
Club BMW написа:Мен пък ме дразнят такива като тебе! Ти сигурно си безгрешен и си уникален
Не съм безгрешен и не съм нагъл като теб. Виновен си много, а прехвърляш вината си на кой ли не. Ти си цветенцето, най-невинния, а тея мръсни милиционери, как не ги е срам да спират хората, да не може човек да си полети със 110.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве спорд новия закон няма взимат книжките само глоби
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Демирев
- ентусиаст
-
spower написа: изпреварих колона с камиони и бях ускорил повече
Извънградско - извънаселено място е 90 ограничението, а не 60.
60 има ограничения някъде където са по 4 ленти в населено място.
50 е когато си вътре в населеното място.
Не разбрах ти къде си бил.
Демирев написа:Club BMW написа:Мен пък ме дразнят такива като тебе! Ти сигурно си безгрешен и си уникален
Не съм безгрешен и не съм нагъл като теб. Виновен си много, а прехвърляш вината си на кой ли не. Ти си цветенцето, най-невинния, а тея мръсни милиционери, как не ги е срам да спират хората, да не може човек да си полети със 110.

- spower
- старши ентусиаст
-
Демирев написа:Club BMW написа:Мен пък ме дразнят такива като тебе! Ти сигурно си безгрешен и си уникален
обърка постовете колега Демир

каква е промяната в закона, снимките от камери като доказателствен материал отпадат ли ?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
spower написа:Демирев написа:Club BMW написа:Мен пък ме дразнят такива като тебе! Ти сигурно си безгрешен и си уникален
обърка постовете колега Демиркато гледам нямаш много търпимост към колегите тук, чак се чудя какво правиш тук сред ентусиастите на марката ни, която даже не притежаваш и като гледам и не уважаваш.
каква е промяната в закона, снимките от камери като доказателствен материал отпадат ли ?
те никога не са били доказателство в съда
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- spower
- старши ентусиаст
-
Club BMW написа:Демирев написа:spower написа: изпреварих колона с камиони и бях ускорил повече
Не разбрах ти къде си бил.
Като не си разбрал за какво се включваш? Отговаряш на мен, а пишеш за колегата, нещо яко си

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
WALL написа:Та така пожелавам такъв късмет на всеки.
Ти пожелай късмета на всички тия, дето на тъмно летят с 200км/ч да не се претрепат... а не, че ще попаднат на разбрани куки... егати криворазбраната цивилизация...
И докато повечето "рейсъри" в тая тема плачете как може разни моралисти да ви пищят на главата се замислете ако бяхте в USA или на "подобно" място колко щяхте да изкарате зад волана... тва че в BG всичко е шит нито оправдава начина и скоростта, нито пък оневинява...
Много точен пример е как всеки тарикат излизайки извън пределите на BG спазва ограниченията почти точно... но в България като си е и изобщо не му пука... ха сега.