АВТО КРАДЦИ(Нещо трябва да се измисли вече)
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Re: АВТО КРАДЦИ(Нещо трябва да се измисли вече)
Колеги мен ме хваща страх да отида в София с колата ми / още повече като знам че трябва да я оставям в Люлин/
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми недей ходи в софия,че се пренасели..особено в люлин и то с колата ТИ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
на е36ката олетях със стъкла на огледала, сякакви лайсни, 2 деруги, бъбреци и самите огледала(жк. Хаджи Димитър, жк. Слатина, жк Дружба 2) а на е34-ката засега само някой беше обърнал дясното огледало в жк. Илиянци ...
според мене решението за през нощтта е гараж а за през деня просто колеги наблюдавайте колите се... аз винаги спирам колата си така, че да я виждам
според мене решението за през нощтта е гараж а за през деня просто колеги наблюдавайте колите се... аз винаги спирам колата си така, че да я виждам

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
325i написа:Здравейте колеги!Пиша тази тема,защото ми писна от гадни наркоманчета,пумияри,измикяри и тн.Човек който иска да изглежда колата му добре е обречен,тая всичката крадлива измет да му сасипва колата!Понеже имам приятели и колеги които,също уважават марката и се грижат за колите си като отделят и най малкото си спестяване за колата си и в един момент се появява един бастун който идва и ти го краде!Снощи ми откраднака дифузера от задната броня,беше си оригинален на Е36,преди известно време ми откраднаха бабреците черен мат,опитваха се да я разбиват и тн.Та мисалта ми е,ако някой от колегите, ако му предложат дифузер и по евтин и ако случайно не му се вазползва от офертата,да ми драсне едно лично,и да вземе да счупин краката и рацене на няко най накрая,защото са станали отвратително НАГЛИ!Аз съм от Хиподрума,така че най вероятно е в този район да има зделка!Благодаря предварително на всичките колеги!
Колега, от Западен парк съм и съм с вас,,,ако го хванете кажи и 6те го погубим!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Явор написа:ми недей ходи в софия,че се пренасели..особено в люлин и то с колата ТИ
+1
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:ми недей ходи в софия,че се пренасели..особено в люлин и то с колата ТИ
Никакъв толеранс към провинцията

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Колеги възползвайте се от уличните кучета, намерете си едно и всяка вечер го хранете до колата си. По евтино ще излезе от паркинг
Иначе си имаме 1-2 помярчета пред блока и вечер ако има крадци много лаят. Кучетата са доста благодарни животни. По натам ако се заиграете с кучето може и да го решите 

Днес сутринта в Стара Загора видях едно прясно разбито Е46, бяха му счупили пасажерското стъкло копеленцата. На пасажерското място имаше детска седалка, явно колегата беше с малко дете.
Много кофти ми стана... 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
квото може сме го измислили:
1. захващаш си всичко по колата (нитове, силикон, монтажно лепило, рапидки и т.н.)
2. правиш си правилната застраховка
3. купуваш си пистолет (в случай че ги набараш и са повече, респективно по яки от теб)
П.С. Мислех че съм си хванал всичко ама ми извадиха бъбреците в Своге посред бял ден насред пазара на шибаното градче, а ме нямаше не повече от 2 часа, даже и толкоз нямаше. Сега обявявам награда, напълно сериозно!!!!!! - Давам 50лв на тоя който ме запознае с човек продаващ бъбреци от Е36 след фейста, като на левия му е пукната рамката, демек лъскавата част! За контакти на ЛС!
1. захващаш си всичко по колата (нитове, силикон, монтажно лепило, рапидки и т.н.)
2. правиш си правилната застраховка

3. купуваш си пистолет (в случай че ги набараш и са повече, респективно по яки от теб)
П.С. Мислех че съм си хванал всичко ама ми извадиха бъбреците в Своге посред бял ден насред пазара на шибаното градче, а ме нямаше не повече от 2 часа, даже и толкоз нямаше. Сега обявявам награда, напълно сериозно!!!!!! - Давам 50лв на тоя който ме запознае с човек продаващ бъбреци от Е36 след фейста, като на левия му е пукната рамката, демек лъскавата част! За контакти на ЛС!

Dimo написа:квото може сме го измислили:
Е, зат'ва моята Е34-ка си седеше единствена с емблемите на паркинга (огледалата разбира се ги прибраха бързо-бързо)... Освен че са занитени, ами са ги занитили НАОБРАТНО

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3