ДАИ спря изпитите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 09 Юли 2009, 22:28

Кво давате зор ве ключ та ключ.Пуска няква безмислена тема,после дава зор да се заключва.Ония пък щял да кара без книжка!А ве пичове стига говорете глупости,ми се замисляйте малко преди да пуснете поредната идиотска тема или коментар...четете малко законите!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 09 Юли 2009, 22:54

Съгласна съм с нововъвъведения закон, защото така няма да могат да взимат книжки всички неграмотни цигани, даже и ако въведат да се изкарва книжка при завършили с над 5,50 няма да е лошо...може пък и да се намали безредицата по улиците... а за тва каране без книжка... без коментар :!: :driving:
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 09 Юли 2009, 22:59

Vikito_24 написа:Съгласна съм с нововъвъведения закон, защото така няма да могат да взимат книжки всички неграмотни цигани, даже и ако въведат да се изкарва книжка при завършили с над 5,50 няма да е лошо...може пък и да се намали безредицата по улиците... а за тва каране без книжка... без коментар :!: :driving:

Така ще имат и стимул да учат повече :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 09 Юли 2009, 23:03

така е... но и да са възпитани като участници в движението... :winky:
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Юли 2009, 9:05

bivola написа:Навършвам 18 началото на следващата година , демек средата на 11-ти клас дано не ме преебат :evil:

///Ivan написа: Е сега ако ме преебат и с това почвам да си карам без книжка не ми пука!!! :evil: :evil:

абе ей...ученици, толкова ли ви е притрябвала кола ся и да не можете да се придвижвате по-друг начин. изчакайте да видите кво ще стане, щото обикновено след такива размествания става по-добрее.

а и Ванка, нали се сещаш че не дай си боже да стане ПТП докато "си карам без книжка щот съм голям мъЖ" първо ще те лишат въобще да вземеш в близката година, ще платиш сумати пари и най-вероятно ще отнесеш такъв пердах че и по доктори ще ходиш.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Юли 2009, 9:40

е виж, че "Кара: като луд...", него това не го притеснява :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юли 2009, 9:43

Vikito_24 написа:Съгласна съм с нововъвъведения закон, защото така няма да могат да взимат книжки всички неграмотни цигани, даже и ако въведат да се изкарва книжка при завършили с над 5,50 няма да е лошо...може пък и да се намали безредицата по улиците... а за тва каране без книжка... без коментар :!: :driving:

Нека да спрат и жените от движение, щото доста са адски "ориентирани", супер тъпо деление и типично по българско политически похвати! Решаваме проблема, адски странно..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 10 Юли 2009, 11:37

Това за 5.50 е глупаво ... защото по принцип простаците са от техникумите които приемат само с диплома за основно образование ... и там са повечето уроди и оценките им са ако си в час 5.00, ако носиш тетрадка 6.00 ... така че ... хаха няма никакво значение оценката от дипломата ... пък и аз до сега не съм видял нито чул мангал да причини катастрофа с 10 убити ... поправете ме ако греша
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 10 Юли 2009, 11:52

j0r33tt0 написа:Това за 5.50 е глупаво ... защото по принцип простаците са от техникумите които приемат само с диплома за основно образование ... и там са повечето уроди и оценките им са ако си в час 5.00, ако носиш тетрадка 6.00 ... така че ... хаха няма никакво значение оценката от дипломата ... пък и аз до сега не съм видял нито чул мангал да причини катастрофа с 10 убити ... поправете ме ако греша

Като се замисля наистина не съм чувала скоро за подобен инцидент... Все са разни пишлигарчета едва навършили 18 и хукнали по махленските кръчменца да се правят на мъже или баровци, които винаги ама адски много бързат и те не знаят за къде... ама не и 25 годишна жигула натоварена с роми до пръсване....

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 10 Юли 2009, 13:10

///Ivan написа:...

Иване не беше ли ти с ник м пауър от тунинг.бг дето баща ти бил с венто, щот нещо правя някаква връзка?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2009, 13:13

JOGI написа:
///Ivan написа:...

Иване не беше ли ти с ник м пауър от тунинг.бг дето баща ти бил с венто, щот нещо правя някаква връзка?

А ти кой си!? :roll:
Аз съм да,пред баща ми беше с Венто,вече не е.Ти от къде знаеш тия неща!? :roll:

А това Кара: като луд е вярно,има някой хора които знаят много добре. :mhihi: ;)

ineedmoney ,може би си прав.Но това е съжалявам,аз отдавна си карам без книжка и нямам проишествия за щастие.
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 10 Юли 2009, 13:22

внимавайте с тая лудост, граничеща с малоумие, че са скъпи тия пусти БМВ-та .. :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 10 Юли 2009, 13:23

:nono: Ами ако трябва да си говориме открито аз пък не се сещам за жена, която е убила 20 човека ... по тази логика... а относно техникумите , доста по- добре са от соу тата... и не всеки може да си изкара оценките толкова лесно без знания... :winky: така, 4е няма смисъл да се обсъжда тук ако направи някой тема за училищата... ок :!:
Аре нема нужда...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Юли 2009, 13:39

Добре,немога да разбера защо продължаваме тая глупава тема.Всеки ще си кара както си иска,с или без книжка и нищо неможете да промените с постовете ви че това е опасно и малоумно. :help:
Предлагам да се сложи ключа на тая тема защото няма смисъл просто...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 10 Юли 2009, 13:49

Ами да слагаите ключ и да се приключва наистина.Май се изчерпаха мненията :)
Аре нема нужда...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата