Съвет в криза
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
eekset написа:Ryapoff написа:Пари се печелят...
ако си шеф на LUKoil
иначе ако направиш кафенце на 50кв. дето разни избягали от у-ще младежи и млади женици в майчинство да цедат по едно сокче 1-2 часа и да изпушват по кутия цигари(които дори не купуват от теб) няма смисъл. магазинчето верно си е хамалогия, но пък ако продаваш това което се търси може и да е по-добре...
Успех!
Колега, от магазинче се печелят. Имам познати с магазин + кафене и не са зле откъм оборот.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
мой съвет-направи го в павилионче за бързи закуски-нямаш си и на представа колко добри пари си правиш и не се иска чак толкова голяма инвестиция за разлика от кафе,сладкарница и др. подобни!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Можеш да внесеш 70% от сумата, което ще рече 3500лв. и таксата по самото откриване ще ти бъде между 700лв. и 1000лв.
Както каза предишният колега по-лесно е да откриеш ЕТ и от към разходи и няма начален капитал не е толкова тромаво от към бюрократична гледна точка и е напълно достатъчно за да реализираш дейноста ти
Както каза предишният колега по-лесно е да откриеш ЕТ и от към разходи и няма начален капитал не е толкова тромаво от към бюрократична гледна точка и е напълно достатъчно за да реализираш дейноста ти

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
acer написа:Аз си оправих работите,а колегата от горният пост явно някой адвокат го е правил на будала, или по-скоро го е хванало шубето, че всеки ще пръкне да отваря еоод-та и казва погрешна информация
Колега ако мен имаш в предвид не ми трябва адвокат аз самият се занимавам с това а адвокатите взимат парите на такива като теб и ми е много интересно ко не е така- айде отвори си Търговският закон и си го прочети че май ти си будала!
И успех с начинанието!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Във София не знам колко е аз ти давам инфо за Плевен-тук регистрация на ООД или ЕООД е толкова пари!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3