За наркоманите и още нещо.....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: За наркоманите и още нещо.....
vlad0 написа:като на малоумен обяснявай на приятелите си ... с мен ще разговаряш като с непознат!
Не свържат ли крадците с "открадните неща" можеш да си го избиеш от главата да се случи каквото и да е било!
Така, че не подвеждай хората с някакви фантастики, защото пътя от обвинения до осъден е дълъг и се минава през закона!
Ми мойте приятели вече щяха да са схванали за кво говоря... пък гледам ти все още се опитваш...
отново ще повторя!
Като си неук ( незапознат демек ( демек не знаеш) ) и не си минавал през тези процедури... а само седиш вкъщи гледаш бтв и четеш вестници... вместо да си вдигнеш ****... да вкараш малко енергия и връзки за да постигнеш нещо... много ясно че за теб всичко ще е безмислено и неефективно... вийш ли полицията защитава наркоманчетата щот им дават 50% от оборота

слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.
п.С. това, че си зелен не ми пречи!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
vlad0 написа:слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.
Точно това че съм зелен на мен ми пречи да ти налея с кофата... за това радвай се на заседналия си живот и не ми се набивай повече в задника

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Ogi написа:vlad0 написа:слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.
Точно това че съм зелен на мен ми пречи да ти налея с кофата... за това радвай се на заседналия си живот и не ми се набивай повече в задника
Точно щото си 'зелен' не ти прави изобщо чест да му "говориш" по този начин... ... грозно е .
Ogi написа:vlad0 написа:слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.
опитваш се да бъдеш забавен... само, че нещо ...

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
1:1 и при мене колега в същия квартал.... надявам се да ги засека некоя вечер в действие. на полиция не можеш да разчиташ. Едни и съши са копеленцата, не може да не ги знаят,ама ей го на ...
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз ще взема да ви секна кефа, че ви гледам репликите стават все по цветущи 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3