За наркоманите и още нещо.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: За наркоманите и още нещо.....

Мнение от Ogi » 26 Юли 2011, 15:13

vlad0 написа:като на малоумен обяснявай на приятелите си ... с мен ще разговаряш като с непознат!
Не свържат ли крадците с "открадните неща" можеш да си го избиеш от главата да се случи каквото и да е било!

Така, че не подвеждай хората с някакви фантастики, защото пътя от обвинения до осъден е дълъг и се минава през закона!

Ми мойте приятели вече щяха да са схванали за кво говоря... пък гледам ти все още се опитваш...
отново ще повторя!
Като си неук ( незапознат демек ( демек не знаеш) ) и не си минавал през тези процедури... а само седиш вкъщи гледаш бтв и четеш вестници... вместо да си вдигнеш ****... да вкараш малко енергия и връзки за да постигнеш нещо... много ясно че за теб всичко ще е безмислено и неефективно... вийш ли полицията защитава наркоманчетата щот им дават 50% от оборота :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Юли 2011, 16:46

слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.

п.С. това, че си зелен не ми пречи!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 26 Юли 2011, 18:36

vlad0 написа:слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.

Точно това че съм зелен на мен ми пречи да ти налея с кофата... за това радвай се на заседналия си живот и не ми се набивай повече в задника :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 26 Юли 2011, 21:03

Ogi написа:
vlad0 написа:слушай тъпнугерO/влизам ти в тона/ - прочети някоя книжка и тогава си позволявай да спориш с мен.

Точно това че съм зелен на мен ми пречи да ти налея с кофата... за това радвай се на заседналия си живот и не ми се набивай повече в задника :yes:

Точно щото си 'зелен' не ти прави изобщо чест да му "говориш" по този начин... ... грозно е .

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 27 Юли 2011, 12:46

Ogi написа:

опитваш се да бъдеш забавен... само, че нещо ... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 27 Юли 2011, 17:10

1:1 и при мене колега в същия квартал.... надявам се да ги засека некоя вечер в действие. на полиция не можеш да разчиташ. Едни и съши са копеленцата, не може да не ги знаят,ама ей го на ...
Карай бързо
Стигни 'пръв

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 27 Юли 2011, 20:05

Аз ще взема да ви секна кефа, че ви гледам репликите стават все по цветущи :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата