1.7 промила ... :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n.kostadinov » 28 Юли 2009, 23:44

robertov написа:
Escape написа:
Сондьора написа:п.п М/у другото верно ли е, че и кварталните полицайчета могат да пишат актове и не е задължително да са от кат. Били го приели тва ма съм отървал нещо.

Ами ако няма някоя промяна от последните месеци/година нямат право. Имат право само да сигнализират на дежурния по КАТ който да прати автопатрул.Нормалните полицаи имат право да правят само проверки на документите.

Е има промяна от последните месеци и могат да пишат актове ;)

нормалните полицаи могат да си пишат ве4е актове на воля тей като преди около месец им върнаха катаджийството :evil: а колкото до кварталните те могат само да сигнализират до колкото съм запознат

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Юли 2009, 23:46

Ако четете минимално, няма да има такива въпроси... все едно да питаш, ще се удари ли метеорит в Земята...
При положение, че минимума е пробация, а максимума 1 г., освен някой да хвърли боб, какъв друг начин има някой да ти отговори?
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 29 Юли 2009, 1:08

малко :OT: но пак с промили свързано,
Карах към вкъщи,по пътя пих 4,5глътки бира-спират ме полицаите
0.30промила токущо
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 29 Юли 2009, 1:52

Благодаря на всички колеги които писаха в темата с мнения и извадки от ЗДвП.Аз за това алкохол не близвам освен на някой рожден ден или на нова година /без колата разбира се/ .... и шофирайте внимателно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Юли 2009, 17:50

Сондьора написа:
Escape написа:
Сондьора написа:п.п М/у другото верно ли е, че и кварталните полицайчета могат да пишат актове и не е задължително да са от кат. Били го приели тва ма съм отървал нещо.

Ами ако няма някоя промяна от последните месеци/година нямат право. Имат право само да сигнализират на дежурния по КАТ който да прати автопатрул.Нормалните полицаи имат право да правят само проверки на документите.

Намерих нещо:
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132577
Изглежда май, че има нещо верно деа.

Не е вярно. Младши-районни полицейски инспектори също могат да работят по ЗДвП (алкохол, скорост и всичко останало), а сега се очаква да се пуснат заповеди и всичко под пагон да може да работи по КАТ. Освен пробацийки има и хора в пандиза за :drinking: :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата