За плажовете и крадците.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юли 2009, 16:59

NeoPrint написа:И си забърсвайте следите от вакумчетата по предното стъкло (от антирадар и/или навигация) че наркоманчетата гледат за тях :idea:
:shock: аз си оставям стойката в колата. да изсъхнат дано!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 29 Юли 2009, 17:15

((:BuKcu:)) написа:Защо "БГ действителността" :shock:
Само в България ли се краде? Само в България ли като си оставиш Сд-то или парфюма в колата и ще ти я разбият? Ае малко се стегнете и почнете да мислите?! :kuku:
Кво си мислите, че по Европа не се краде, няма корупция, не се убива?!!! Алооооо къде живеете!!!!!!!!!!!!!
:kuku:

Не, и в Африканските страни се случва, и в другите от 3тия свят. Сериозно, не се краде толкова в по западните страни. Написах вече на едно място, но и тук че кажа, че в Чехия хавата "Автокаско" е непозната. А и това за София и останалите големи градове в България е истина. Там има много повече боклуци, следователно има проблем с кражбите. Дано не се случва, че е много гадна работа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 29 Юли 2009, 17:31

почнали са и детски столчета да се гепат от колите. жената ме предупреди да го изваждам от колата вечер. прочела е в бг мама форума, че има пострадали и сега го вадим от колата и го прибирам. скапана държава, мамка му :banghead:
Последна промяна mitaka7 на 06 Окт 2012, 12:24, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Юли 2009, 17:37

((:BuKcu:)) написа:
divna_ написа:За съжаление това е БГ действителността ........... :(

Защо "БГ действителността" :shock:
Само в България ли се краде? Само в България ли като си оставиш Сд-то или парфюма в колата и ще ти я разбият? Ае малко се стегнете и почнете да мислите?! :kuku:
Кво си мислите, че по Европа не се краде, няма корупция, не се убива?!!! Алооооо къде живеете!!!!!!!!!!!!!
и 200 удивителни да пишеш,няма да оправиш ситуацията,по-добре не се излагай с такива гръмки изказвания в стил "В механата" ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Юли 2009, 20:04

Bogat-Beden написа:

и 200 удивителни да пишеш,няма да оправиш ситуацията,по-добре не се излагай с такива гръмки изказвания в стил "В механата" ;)

Според мен момичето казва самата истина ;) И не виждам да е тръгнала да "оправя ситуацията" :mhihi:

Без да я познавам ми звучи като модерен човек, който има поглед върху света. :D А в механата често се събират непрокопсали в живота алковци, които търсят вина у държавата и всеки друг, но не и у себе си :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Юли 2009, 3:07

flame написа:...
Г-н П.ткопоклонник,един съвет:
Намери си реална приятелка(разбира се ако не е мисията невъзможнаИзображение),и престани да правиш виртуални федероски на колежките от форума. ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Юли 2009, 9:54

Bogat-Beden написа:Г-н П.ткопоклонник,един съвет:
Намери си реална приятелка(разбира се ако не е мисията невъзможнаИзображение),и престани да правиш виртуални федероски на колежките от форума. ;)

Колега, аз имам един принцип – когато съм афектиран, дори да имам какво да кажа, се въздържам, защото има шанс да наговоря простотии. А когато нямам с какво да се аргументирам, просто не говоря, камо ли да лепя епитети, което би било висша форма на сещаш се какво. ;)

Много ми се искаше да ти отговоря още вчера, като ти видях поста, но прецених, че няма да е етично и колегиално да го правя на рождения ти ден и затова сдържах емоциите и изчаках до днес. ;)

Надявам се след като си остарял, помъдрял и изтрезнял след вчерашния рожден ден да се държиш на положение, което намериш за добре и разумно. :D

ПС И неа реални приятелки, сичките са unreal :twisted:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 31 Юли 2009, 12:09

mafia написа:Не е случайно тва че в София само се случва тва...просто всички селски глупаци ни окупираха, мислейки си че тука са по-лесни за криене и оставиха родните си места без кражби...за сметка на София ;-))

абсолютно.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 01 Авг 2009, 10:58

Е скоро едни познати си оставили телефоните в колата, че и с отворен прозорец и после, когато видяли отворения прозорец, чак са се вайкали как не са им ги взели. Въпрос на късмет.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 01 Авг 2009, 12:09

мися че при вас е найопасно, ас никога не сам вадил панела од радиото, баща ми кара витара софттоп, ас сам я оставал така с свалян топ, и не сам имал никакви проблеми, верно че при вас треба или повечко полиция или построги казни или незнам какво да се оправи работата...
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 01 Авг 2009, 22:46

mafia написа:Не е случайно тва че в София само се случва тва...просто всички селски глупаци ни окупираха, мислейки си че тука са по-лесни за криене и оставиха родните си места без кражби...за сметка на София ;-))
много си прав по провинцията не е така един път си забравих пасата с отворени предни джамци и като се връщам след час сичко си стои

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Авг 2009, 22:58

Bogat-Beden написа:

Ти самият си живял в чужбина, не знам дали си забелязал да има корупция, грабежи и т.н Сподели?!
Аз и не искам да я оправям, има си хора за тая работа, ама....като се замислиш....да не би само в България да е така?!

П.С В механата не знам дали въобще се коментират такива теми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Авг 2009, 23:02

Аз и радаря и касетофоня си ги държа в колата, като радаря е на стъклото ;) Да чукна на дърво все още нищо... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 01 Авг 2009, 23:59

Абе то и в чужбиНата се краде, ама застрахователя ти плаща всичко по колата, и не минава с номера, че видиш ли нямаш изрична застраховка за касетофона, като си платил премията от 600 лв. за пълно каско ?!?

Е затова да ми сравняваш Германия, Австрия, и т.н с БГ е смех от всякъде отностно кражбите и противодействието им.
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

Предишна

Назад към Извън Темата